Ερωτικό Ωροσκόπιο Ιουλίου

Ερωτικό Ωροσκόπιο Ιουλίου

 

 

ΚΡΙΟΣ

Από το  ξεκίνημα του μήνα και μέχρι τις 4 θα κυριαρχείστε από  αμφιβολίες και ανασφάλειες, εξαιτίας κάποιων λαθών από το παρελθόν. Από τις 8 μέχρι τις 10 του μήνα η ατμόσφαιρα θα είναι τόσο ιδανική που κι εσείς δεν θα το πιστεύετε. Όσοι από εσάς σκέφτεστε να προχωρήσετε την σχέση σας; ένα βήμα  παρακάτω η ιδανική ημέρα είναι η 13 του μήνα. Μετά τις 23 και μέχρι τις 27 του μήνα θα μπορέσετε να κάνετε μία πιο δημιουργική προσέγγιση προς τον/την σύντροφό σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. 28 και 29 του μήνα οι εραστές του ζωδίου θα βρίσκετε σε μάχη και κατάκτηση ενός ερωτικού συντρόφου! Οι υπόλοιποι θα έχετε κάποια ακόμη σημαντικά θέματα να λύσετε. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 8, 10, 13, 23 και 27.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις 4 και 5 του μήνα θα νιώσετε ότι είστε μόνοι ενάντια σε όλους! Αλλά μην ανησυχείτε. Μεταξύ 6 και 17 του μήνα, ο ρομαντισμός ανθίζει και όλα θα είναι πιο ρομαντικά και τρυφερά γύρω σας.  11 και 12 του μήνα τα συναισθήματά όσο και να θέλετε να τα κρύψετε, θα είναι φανερά στο πρόσωπό σας! 13 και 16 του μήνα οι ελεύθεροι θα κάνετε μία νέα γνωριμία  με ένα ιδιαίτερο άτομο, το οποίο θα σας σαγηνεύσει πολύ!  Όμως μεταξύ 18 και 20 του μήνα δεν είναι ιδανικές ημέρες για τυφλά ραντεβού για τους ελεύθερους, και για σημαντικές ή σοβαρές συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας οι δεσμευμένοι. Τέλος από τις 25 και μέχρι τις 31 του μήνα θα πιστέψετε και πάλι στην αγάπη που κατακτά τα πάντα! Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 6, 12, 16 και 27.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από το ξεκίνημα του μήνα και μέχρι τις 5 θα βρείτε ξανά τους ρυθμούς της αγάπης. Όσοι από εσάς βιώνεται απομάκρυνση ή χωρισμό, από τις 8 ως τις 20 του μήνα, σας δίνεται μία ιδανική ευκαιρία για επανασύνδεση και οι υποσχέσεις ή οι επιθυμίες σας υλοποιούνται. Στις 21 του μήνα προσέξτε γιατί θα υπάρξουν κάποιες ρωγμές στα αισθηματικά σας. Ενώ θα μπορέσετε να επιβεβαιώσετε ή και να ολοκληρώσετε την σχέση μεταξύ 23 και 24 του μήνα, έτσι ώστε να καταφέρετε να έχετε μία αρμονική συνύπαρξή με  τον/την σύντροφό σας. Τέλος του μήνα θα υπάρξουν κάποιες ασάφειες, τις  οποίες όμως θα μπορέσετε να τις ξεπεράσετε αφήνοντας την διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 5, 20. 23 και 24.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα νέο πρόσωπο θα σας παρουσιαστεί μέχρι τις 7 του μήνα το οποίο θα σας αναστατώσει! Εάν είστε σε σχέση θα είναι κάτι κρυφό προφυλάσσοντας έτσι τα νότα σας! Γύρω στις 9 του μήνα αν δεν είστε έτοιμοι για δεσμεύσεις αφήστε το άλλο άτομο να φύγει. Από τις 11 και μέχρι τις 22 του μήνα θα αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο στον/στην σύντροφό σας και θα μοιραστείτε μαζί του/της σημαντικά ενδιαφέροντα, αρκεί βέβαια να χαλαρώσετε από τις εμμονές σας. Για μερικούς από εσάς που προσπαθείτε για μία επανασύνδεση, οι καλύτερες ημέρες για να το πετύχετε είναι 25 και 27 του μήνα. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 7, 16,17, 21 και 23.

ΛΕΩΝ

Ένα πολύ ευνοϊκό και ερωτικό κλίμα ξεκινά για εσάς από το ξεκίνημα του μήνα, το οποίο σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους και ρομαντικούς. Οι ερωτικές και συναισθηματικές σας επιθυμίες υλοποιούνται γύρω στις 6 με 7 του μήνα. Από τις 8 μέχρι τις 12 του μήνα έρχεστε κοντά και πολύ γρήγορα με το άλλο σας μισό ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ίσως όμως να υπάρξει από την πλευρά σας ένας περίεργος ανταγωνισμός, που καλό είναι να τον προσέξετε. Όσοι σκέφτεστε την επισημοποίηση ή τον γάμο οι καλύτερες ημέρες για να προχωρήσετε την σχέση σας σε αυτό το επίπεδο είναι από 13 έως 24 του μήνα. Οι ελεύθεροι γύρω στις 16 του μήνα, μόλις βρίσκετε την αγάπη και τελειώνει η ταλαιπωρία σας! Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 01, 08, 13, 16 και 24.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε διλλήματα  θα μπείτε μεταξύ 4 και 10 του μήνα, αν ο/ η σύντροφός είναι το άτομο των ονείρων σας κι αν όχι αν θα πρέπει να δώσετε άλλη μία ευκαιρία στη σχέση σας. Αλλά αν είστε υπομονετικοί και γλυκοί στις 11 και 12 του μήνα το πρόβλημα θα λυθεί από μόνο του! Από τις 16 έως τις 27 του μήνα ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και η ζεστασιά θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτών των ημερών. Όμως επειδή σε όλα θέλετε να έχετε τον έλεγχο θα αναρωτηθείτε, πώς μπορεί ο/η σύντροφός θα είναι τόσο διαφορετικός/η και συγχρόνως να ταιριάζετε τόσο πολύ! Χαλαρώστε κι αφήστε τον χρόνο να σας δώσει την απάντηση.  Άλλωστε από τις 19 του μήνα και μετά η συντροφικότητα θα είναι το μέσο της δικής συναισθηματικής εξέλιξης. Για τους ελεύθερους από τις 21 έως τις 25 του μήνα θα είστε γεμάτοι πάθος και… κάπως πιο άτακτοι. Στις 28 και 29 του μήνα βγαίνουν στην επιφάνεια κάποια πληγωμένα συναισθήματα τα οποία ίσως σας κάνουν πιο απόμακρους. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 11, 16, 19, 21 και 30.

ΖΥΓΟΣ

Με αποκαλύψεις και παρεξηγήσεις ξεκινά για εσάς ο μήνας! Άτομα από το παρελθόν ή  κάποιες ξεχασμένες επιθυμίες ή φαντασιώσεις κάνουν την επανεμφάνιση τους από τις 4 έως και τις 12 του μήνα και θα κάνει την ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα! Ο ρομαντισμός θα είναι πιο έντονος και θα είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε το ταίρι σας μεταξύ 13 και 15 του μήνα. Στο μεταίχμιο θα βρεθείτε στις 16 και 17 του μήνα όσοι από εσάς φοβάστε να δεσμευτείτε! Σκεφτείτε όμως ότι δεν είναι και τόσο κακό τελικά! Ο έρωτας και το πάθος δεν θα σας αφήσει να πάρετε ανάσα από τις 18 μέχρι τις 29 του μήνα! Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 4,13, 18 και 29.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν σκέφτεστε την επιστροφή ενός ή μιας πρώην και να του/της δώσετε μία ακόμη ευκαιρία; Αυτό θα το κάνετε τις πρώτες ημέρες του μήνα! Αν  όχι! 4 και 5 του μήνα απολαμβάνετε την ελευθερία σας! Από τις 6 έως και τις 17 του μήνα το φλερτ και οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας κυρίως περιβάλλον θα είναι στο ζενίθ κι εσείς θα νιώσετε πιο απελευθερωμένοι και τολμηροί. Αυτό έρχεται σε μία αντίθεση γύρω στις 20 του μήνα γιατί εσείς περιμένετε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Από τις 25 και μέχρι το τέλος τους μήνα παραδίνεστε με ευχαρίστηση στο συναίσθημα. Απολαύστε την διασκέδαση, είτε μόνοι σας, είτε με το ταίρι σας! Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι 05,07, 17 και 28.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με έντονο ρομαντισμός ξεκινά ο μήνας για εσάς, μέσα από την έναρξη μίας νέας σχέσης, η οποία θα σας κάνει να νιώσετε ότι ίσως κρατήσει για πάντα! Τα πράγματα όμως αλλάζουν από τις 4 μέχρι τις 7 του μήνα και αυτό γιατί θα κάνει την εμφάνιση τους ένα πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο δεν θα περιμένατε! Με αποτέλεσμα η αρμονία θα είναι δύσκολο να διατηρηθεί αυτές τις ημέρες. Θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας στις 8 του μήνα και θα είστε πιο αισιόδοξοι, τρυφεροί και πιο δυνατοί στις πιθανές δυσκολίες. Όσοι είστε σε μία προβληματική σχέση μεταξύ 11 και 17 του μήνα θα είστε πιο έτοιμοι να κάνετε σημαντικές αλλαγές ή να την τελειώσετε.  Στις 23 του μήνα και μέχρι τις 29 του μήνα, μπαίνετε βαθύτερα στην σχέση σας και θα νιώσετε ότι έχετε κοινή πορεία με το ταίρι σας. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 01,07, 23, 28 και 29.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γύρω στις 2 έως τις 7 του μήνα τα αισθηματικά σας θα είναι στην καλύτερή τους περίοδο. Οι δεσμευμένοι στις 11 και 12 του μήνα θα νιώσετε ότι ενώνετε  τις δυνάμεις τόσο στα προσωπικά σας, όσο και μία κοινή επαγγελματική δραστηριότητα.  Παρόλα αυτά όσο και να αγαπάτε τον/την σύντροφό σας μπορεί να επιθυμείτε ή να σας έχει λείψει λίγη ανεξαρτησία γύρω στις 21 και 22 του μήνα Οι ελεύθεροι από τις 25 και μέχρι τις 31 του μήνα θα ζήσετε κάτι καινούργιο και μοναδικό! Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι! 02, 07, 12, 25 και 31.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, καλείστε να εκπληρώσετε υποσχέσεις που είχατε δώσει για να μην έχετε κι άλλες περιπέτειες μέσα στην σχέση σας.  Η όλη κατάσταση περνά σε μία διαφορετική φάση από τις 11 του μήνα, η απομάκρυνση  θα οδηγήσει τελικά να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να κάνετε μία νέα σημαντική αρχή.  Έρωτα, πάθος και θέρμη θα νιώσετε  στις 13 του μήνα είτε με το άτομο που έχετε σχέση, είτε με κάτι καινούργιο! Από τις 16 έως τις 22 του  μην επενδύσετε σε χαλαρές σχέσεις, ελπίζοντας να τις κάνετε να γίνουν πιο σοβαρές, γιατί θα απογοητευτείτε. Απολαύστε τις! Τέλος του μήνα η λογική και η ισορροπία βρίσκουν τον δρόμο τους, μέσα στην σχέση σας.  Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 06, 11, 13 και 28.

ΙΧΘΥΣ

Οι  ελεύθεροι θα μπορέσετε να μπείτε δυναμικά στα φλερτ στις 4 και 5 του μήνα. Στις 6 και 7 του μήνα όσοι είστε σε σχέση θα νιώσετε πιο  άνετε με τον/την σύντροφό σας και θα αναζωπυρωθούν τα αισθήματα μεταξύ σας. Στις 13  του μήνα μερικοί ίσως να νιώσετε άβολα στο να επανεξετάσετε κάποια πράγματα ή την ίδια την σχέση σας, την οποία θεωρείτε ότι έχει λήξει, Την ίδια μέρα επίσης θα πρέπει να προσέξετε την ζήλεια σας! Αν δεν είστε σε θέση να δεσμευτείτε, καλό είναι να μην πάρετε μία τέτοια θέση από τις 18 και 24 του μήνα. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 04, 05, 16, και 22.