Ερωτικό Ωροσκόπιο Αυγούστου

 

Ερωτικό Ωροσκόπιο Αυγούστου

 

 

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στις 3 του μήνα θα δώσει  την ευκαιρία να αναθερμάνετε  την σχέση σας. Μερικοί από εσάς θα δεχτείτε απλόχερα την στήριξη του/της συντρόφου σας, ώστε να μπορέσετε από κοινού να βελτιώσετε την σχέση σας. Στις 8 του μήνα που η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο, θα σας φέρει κάποια ξαφνικά γεγονότα και αλλαγές, που θα σας δυσκολέψουν κάπως στην επικοινωνία με τον/την σύντροφό σας ή με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Στις 13 του μήνα το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, προσέξτε την έντονη τάση για αντιπαραθέσεις, γιατί εσείς θα νιώσετε ότι δεν παίρνετε την αναγνώριση που θα έπρεπε. Η Νέα Σελήνη στις 19 του μήνα θα σας βοηθήσει να κάνετε άλματα και να νιώσετε γεμάτοι αυτοπεποίθηση! Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ. Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου στις 24 του θα σας κάνει να βρείτε την δύναμη να πείτε και όχι σε ότι εσείς νιώθετε ότι δεν σας αρέσει ή δεν σας ταιριάζει. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι! 03,04, 07 και 19.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στις 3 του μήνα ενισχύει την διάθεσή σας και την ανάγκη σας για ηρεμία, ένα ταξιδάκι αναψυχής με το ταίρι σας. Μερικούς από εσάς θα σας βοηθήσει τακτοποιήσετε μία κατάσταση η οποία επηρεάσει τις ισορροπίες σας, πιθανός από μία κρυφή σχέση σας! Στις 7  του μήνα ίσως να καταφύγετε σε ένα φιλικό σας πρόσωπο το θα σας βοηθήσει με τις συμβουλές τους να πάρετε πιο σταθερές αποφάσεις σχετικά με την αισθηματική σας ζωή. Στις 13 του μήνα κάποιοι από εσάς θα θυμώσετε με τον εαυτός σας, αυτό οφείλεται στο τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα που θα φέρει εντάσεις, εξαιτίας της εμφάνισης ενός προσώπου από το παρελθόν. Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού στις 15 του μήνα, θα είναι μία πρόκληση για εσάς προκειμένου να αντιληφθείτε την διαδρομή που έχετε διανύσει μέχρι τώρα. Η Νέα Σελήνη στις 19 θα νιώσετε την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφει ο/η σύντροφός σας ή το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι πιο ερωτικές ημέρες τους μήνα είναι: 11, 13, 20 και 25.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σκηνικό στα αισθηματικά σας αλλάζει από τις 4 του μήνα, εξαιτίας της μετάβασης του Ερμή στον Λέοντα, γιατί θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις με βάση την λογική περισσότερο, παρά μα το συναίσθημα. Σε συνδυασμό με το τετράγωνο του Άρη με τον Δία, θα έχετε την ώθηση να κάνετε σχέδια με καλές προοπτικές σχετικά με την σχέση σας. Όσοι από εσάς είστε ελεύθεροι, θα σας ενθουσιάσουν οι νέες γνωριμίες και κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να ζήσετε την περιπέτεια, από τις 8 του μήνα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο.  Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού στις 15 του μήνα θα σας κάνει κάπως απόμακρους εξαιτίας κάποιων καταστάσεων που θα σας κάνουν να νιώσετε ότι δεν αξίζετε την ταλαιπωρία που σας προκαλούν! Μία ευχάριστη νότα έρχεται για εσάς από τις 19  του μήνα με την Νέα Σελήνη, θα αντλήσετε μεγάλη ευχαρίστηση από την  στάση του/της συντρόφου σας. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 04,08, 19 και 22.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το συναίσθημα πλανάται στον αέρα από το ξεκίνημα του μήνα για εσάς.  Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε με την σχέση σας ή να κάνετε εξόρμηση για καινούργιο ταίρι οι ελεύθεροι! Στις 7 του μήνα που η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο σας θα σας προσφέρει ρομαντισμό, τρυφερότητες και έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας ή με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Θα  πρέπει να είστε όμως προσεκτικοί γύρω στις 13 του μήνα καθώς τα πνεύματα θα είναι κάπως τεταμένα εξαιτίας του επιθετικού τετραγώνου Άρη – Πλούτωνα. Ευτυχώς όμως έρχεται η  Νέα Σελήνη στις 19 του μήνα και  θα σας χαρίσει τον αισθησιασμό και θα επαναφέρει όλη την καλή σας διάθεση. Τέλος από τις 22 του μήνα θα σας είναι πιο εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να έχετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 01,04, 07 και 22.

 

ΛΕΩΝ

 Η ατμόσφαιρα της αισθηματικής σας ζωής θα βρίσκεται σε ένταση από το ξεκίνημα του μήνα και κορυφώνεται με την Πανσέληνο στις 3 του μήνα. Από τις 4 του μήνα όμως θα μπορέσετε να σκεφτείτε πιο δημιουργικούς τρόπους, ώστε να μπορέσετε να λύσετε όλα τα θέματα που υπάρχουν μέσα στην σχέση με τον/την σύντροφό σας. Από τις 7 του μήνα μπαίνετε σε μία διάθεση ηρεμία και αισθησιασμού και ιδιαίτερα για του ελεύθερους  μία γνωριμία θα σας συναρπάσει. Η ευοίωνη Νέα Σελήνη στις 19 του μήνα για εσάς, η ερωτική σας θα ευνοηθεί γιατί εσείς θα αφιερώσετε περισσότερο για τον/την σύντροφο σας. Στις 25 του μήνα είναι η ιδανικότερη ημέρα για να οργανώσετε την πιο ρομαντική βραδιά για το ταίρι σας. Χαλαρώστε και αφεθείτε στο συναίσθημα! Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι 04, 07, 19 και 25.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν βρίσκεστε σε διακοπές, οι ελεύθεροι θα έχετε την δυνατότητα να προβάλετε τον εαυτό σας, την γοητεία σας, το χιούμορ θα σας κάνουν να περάσετε ευχάριστες στιγμές και να επιδοθείτε σε νέες γνωριμίες από το ξεκίνημα του μήνα. Οι δεσμευμένοι φροντίσετε να είστε πιο δεκτικοί σε τυχόν μικροδιαφωνίες με το ταίρι σας! Από τις 8 του μήνα η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, σας δικαιώνει για την στάση σας και τις προσπάθειές σας, ώστε τα πράγματα να λειτουργήσουν σωστά στη σχέση σας. Στις 13 του μήνα προσέξτε τις έντονες εκφράσεις ζήλιας, εξαιτίας του τετραγώνου Άρη – Πλούτωνα, που το μόνο που μπορεί να φέρει εντελώς αρνητικά αποτελέσματα στην σχέση με το ταίρι σας. Στις 19 η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε όλες τις αντιθέσεις και πλέον θα είναι ελεύθερο το πεδίο για να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας  Για τους ελεύθερους  γύρω στις 25  του μήνα θα υπάρξει ένα ενδιαφέρον άτομο, με το οποίο θα έχετε τις πιο καλές προοπτικές. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 05, 08, 19 και 25.

 

ΖΥΓΟΣ

Με την Πανσέληνο στο Υδροχόο στις 3 του μήνα, θα δεχτείτε πολλές ερωτικές προκλήσεις, που μερικούς από εσάς ίσως να σας κάνουν να χάσετε τον προσανατολισμό σας ! Από τις 7 του μήνα και με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα αισθανθείτε ότι πρέπει να διαθέσετε χρόνο για χαλάρωση και ξεγνοιασιά με τον/την σύντροφό σας, ώστε να γευτείτε την αγάπη του/της. Από τις 22 και μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να μην επιτρέψετε στην δουλειά και τις υποχρεώσεις να σας απορροφήσουν από τις απολαύσεις της αισθηματικής ζωής! Χαλαρώστε και αφεθείτε στο συναίσθημα και δεν θα βγείτε χαμένοι! Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι 03. 07, και 30.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από το ξεκίνημα του μήνα και ιδιαίτερα στις 3 του μήνα, λόγω της Πανσελήνου στον Υδροχόο, θα να έχετε υπομονή, επιμονή και δημιουργική σκέψη για την πορεία της σχέσης σας και ίσως να χρειαστεί να μπείτε και στην θέση του/της συντρόφου σας. Οι ελεύθεροι προσπαθήστε να μην εξετάζετε τα πάντα λόγω της ανασφάλειας σας, για μία νέα γνωριμία, δοκιμάστε να είστε πιο άμεσοι και τολμηροί Η είσοδος της Αφροδίτης στο Καρκίνο θα φορτίσει κάπως την οικογενειακή σας ζωή. Παρόλα αυτά σας δίνει την ευκαιρία να λυθούν προβλήματα που είχαν χρονίσει. Με την Νέα Σελήνη από τις 19 του μήνα εισέρχεστε σε ένα νέο αισθηματικό ενδιαφέρον ή αποκαθίσταται μία παρεξήγηση με το ταίρι σας ή με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 08, 13,18 και 19.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε διατεθειμένοι να κάνετε τα κάνετε τα πάντα προκειμένου να δραπετεύσετε από την πιεστική διάθεση τον φετινό Αύγουστο. Στις 4 του μήνα σας δίνεται η ευκαιρία της εξερεύνησης και σας ανοίγονται νέοι ορίζοντες, ιδιαίτερα για όσους από εσάς είστε ελεύθεροι. Σε αυτό θα συμβάλει και η Αφροδίτη από τις 7 του μήνα και οι «νέες» εμπειρίες θα σας αναζωογονήσουν. Στις 15 θα είστε πιο τολμηροί, γιατί θα καταλάβετε ότι πέρα από τη δουλειά σας και τις μετακινήσεις, υπάρχει και η ερωτική σας ζωή! Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν γύρω στις 20 του μήνα, γιατί δεν θα είναι αυτό που θα φαίνονται. Στις 25 θα έχετε μία δυναμική γεμάτη πάθος η οποία θα είναι ικανή να σας μεταμορφώσει. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 04,07,15 και 25.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σημαντικό αυτό το μήνα είναι να αποδεχτείτε το γεγονός ότι τα μεγάλα βήματα θα κάνετε εσείς και όχι ο/η σύντροφός σας , ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Καλό είναι να προσαρμόσετε την αισθηματική σας ζωή στις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας, τότε πρέπει να κάνετε και τις απαραίτητες υποχωρήσεις. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι με πολλές αισθηματικές διακυμάνσεις. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 11, 13, 19 και 27.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα μαθήματα που πήρατε από τον προηγούμενο μήνα θα σας κάνουν να τολμήσετε, να διεκδικήσετε ξεκάθαρα χωρίς υπεκφυγές και υπαναχωρήσεις. Οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε την δύναμη να προσαρμόσετε τις καταστάσεις στις δικές σας επιθυμίες και να όχι να προσαρμοστείτε εσείς στα θέλω του άλλου. Προς το τέλος του μήνα θα καταφέρετε να υπερασπιστείτε και να στηρίξετε τα αισθήματά σας και απολαύσετε έναν διαφορετικό και πιο ερωτικό Αύγουστο. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 07. 13, 20 και 27.

 

ΙΧΘΥΣ

Από την αρχή του μήνα θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε καλύτερα τους λόγους για τους οποίους δεν λειτουργούν όλα όπως θα θέλατε  και θα πρέπει να φροντίσετε να αλλάξετε στάση.  Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 8 του μήνα θα σας αυξήσει την αδρεναλίνη στην ερωτική σας ζωή, λόγω της καλής της σχέση με το Ποσειδώνα  στο ζώδιο σας. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είστε μετρημένοι και προσεκτικοί στον τρόπο που θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας, γιατί η υπερβολή δεν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα! Οι ποιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 08, 13, 19 και 27.