Ερωτικό ωροσκόπιο Απριλίου

Ερωτικό ωροσκόπιο Απριλίου

\

 

 

Ερωτικό ωροσκόπιο Απριλίου

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους από τις 3 του μήνα, σας ανοίγονται οι ευκαιρίες για φλερτ, νέες γνωριμίες και για τις όχι και μία καινούργια σχέση οι ελεύθεροι. Για τους δεσμευμένους βελτιώνεται το επικοινωνιακό στοιχείο της σχέσης σας. Στις 8 με την Πανσέληνο στον Ζυγό, σας βγαίνει η διάθεση να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, είτε είστε σε σχέση, είτε όχι. Προσοχή χρειάζεται στα μέσα του μήνα γιατί πιθανώς να προβληματιστείτε όσο είστε σε σχέση για το μέλλον της σχέσης σας. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 3,7,20 και 21.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 3 του μήνα ευνοεί περισσότερους εσάς που είστε ήδη σε σχέση. Το τετράγωνο όμως του Ουρανού με τον Άρη, σας καλεί να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε από τον/την σύντροφό σας ή από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, για αυτό καλό θα είναι όσοι είστε σε σχέση να επενδύσετε περισσότερο στο ταίρι σας, δείχνοντας περισσότερη εμπιστοσύνη στις αποφάσεις του/της. Η Νέα Σελήνη στις 23 του μήνα στο ζώδιο σας, σας ανοίγει ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο!  Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 5,6,10 και 23.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις 3 του μήνα που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σας, αλλάζει το σκηνικό στην ερωτική σας ζωή! Η Πανσέληνος όμως στις 8 του μήνα στον Ζυγό σας καλεί να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις ζήλιες ή τις εμμονές για όσους από εσάς είστε σε σχέση. Οι ελεύθεροι ευνοείστε στα φλερτ και στις εφήμερες σχέσεις. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στις 25 και στις 28 του μήνα γιατί εκεί θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι στον /στην σύντροφό σας για θέματα του παρελθόντος. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 7,11,25 και 26.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το διάστημα από τις 3 του μήνα και μετά με την Αφροδίτη στους Διδύμους θα είστε πιο εσωστρεφής όσον αφορά τα ερωτικά σας. Οι ελεύθεροι καλό είναι να μην επενδύσετε σε μία νέα γνωριμία, η οποία δεν θα έχει την δυνατότητα να προχωρήσει στον βαθμό που εσείς θέλετε. Οι δεσμευμένοι αυτό το διάστημα καλείστε να αντιμετωπίσετε κάποιες αμφιβολίες ή παράπονα από τον/την σύντροφό σας. Η σύνοδος Δία – Πλούτωνα απέναντι από το ζώδιο σας, θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα ερωτικά σας, ίσως και την εμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν!  Το αίσθημα της σταθερότητας, θα σας το φέρει η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23 του μήνα, παρόλο που θα σας πιέσει  η καθημερινότητα σας με τους ρυθμούς της. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 1,10,13 και 30

ΛΕΩΝ

Από τις 3 του μήνα με την Αφροδίτη στους Διδύμους, οι ελεύθεροι θα κάνετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον, ενώ όσοι από εσάς είστε σε σχέση θα βάλετε νέους στόχους με το ταίρι σας όσον αφορά την εξέλιξη της σχέσης σας. Να είστε όμως πιο προσεκτικοί το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, γιατί το τετράγωνο Ουρανού – Άρη θα φέρει κάποιες γκρίνιες με τον/την σύντροφό σας, γιατί το ταίρια σας θα έχει περισσότερες απαιτήσεις από εσάς και εσείς θα πρέπει να προσπαθήσετε να κατεβάσετε τους τόνους. Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρος στις 23 σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε ένα πιο θετικό και σταθερό βήμα στα ερωτικά σας. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 3,11,16 και 26.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς τους Παρθένους η σύνοδος Δία – Πλούτωνα όλο τον μήνα, σας δίνει μία δυναμική στα αισθηματικά σας, παρόλο που η Αφροδίτη από τις 3 του μήνα, θα σας κάνει να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα ερωτικά σας, καθώς εσείς θα νιώθετε ότι έχετε πολύ σημαντικές προτεραιότητες οι οποίες  σας απορροφούν τον χρόνο. Βάρος όμως θα δώσετε στις κοινωνικές επαφές και θα προσπαθήσετε να δείχνουν καλά τα πράγματα προς τα έξω. Με την Πανσέληνο στις 8 του μήνα στον Ζυγό παίζονται παιχνίδια εξουσίας στα ερωτικά σας και εσείς θα αναρωτηθείτε πιο τελικά έχει το πάνω χέρι στην σχέση σας. Τέλος η Νέας Σελήνη στις 23 του μήνα στον Ταύρο  σας προετοιμάζει για μία θετική περίοδο για τα ερωτικά σας, αρκεί εσείς να μειώσετε κάπως την σκληρή κριτική. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 5,13,18 και 19.

ΖΥΓΟΣ

Από τις 3 του μήνα η Αφροδίτη στους Διδύμους, σας ανοίγει νέους ορίζοντες στα ερωτικά σας! Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε ένα θετικό κλίμα ηρεμίας  και συνεννόησης  με το ταίρι σας ή με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι ελεύθεροι θα  κάνετε μία γνωριμία με ένα άτομο με το οποίο θα μοιράζεστε την ανάγκη για περιπέτεια!  Πίεση και ανασφάλεια και  καλό είναι να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις  γύρω στις  8 του μήνα. Η Νέα Σελήνη στις 23 του μήνα θα σας ανανεώσει την ερωτική και την σεξουαλική σας ζωή. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι! 7,16, 20 και 25.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να είστε λίγο πιο προσεκτικοί με τις διαπροσωπικές σχέσεις από τις 3 του μήνα και μετά. Γίνεστε πιο κτητικοί με το ταίρι σας ή  με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δεν θα λείψουν τα ξεσπάσματα ζήλιας. Με το τετράγωνο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί για να μην γκρεμιστεί ότι μέχρι τώρα έχετε χτίσει από μία παρορμητική συμπεριφορά σας. Η Νέα Σελήνη στις 23 του μήνα σας ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στα ερωτικά σας. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 10,18,19 και 23

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσοι από εσάς είστε σε δέσμευση από τις 3 του μήνα,                                                                                                                                                                                                                                                                                          με την είσοδο της Αφροδίτης απέναντι σας στους Διδύμους, θα βρείτε μικρές ευχάριστε εκπλήξεις για να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα νιώσετε έναν  αέρα ανανέωσης αυτή την περίοδο στα ερωτικά σας. Στην Πανσέληνο στις 8 του μήνα θα πρέπει να προσέξετε τις παρορμητικές σας κινήσεις στα αισθηματικά σας, γιατί θα δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα, απ’ ότι να τα λύσετε!  Να είστε πιο προσεκτικοί στον λόγο με τον οποίο απευθύνεστε στον/στην σύντροφό σας ή στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 11,20,25 και 26.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τις του 3 του μήνα μπαίνετε σε μία περίοδο στην οποία θα τρέχετε να προλάβετε κάθε τι που απασχολεί το ταίρι σας, οι δεσμευμένοι. Καλό θα είναι όμως να αφήσετε στην άκρη τον εγωισμός σας. Οι ελεύθεροι θα απολαύσετε το φλερτ ή την προσέγγιση ενός ατόμου από τον εργασιακό σας χώρο. Με την Πανσέληνο στις 8 του μήνα, προσέξτε να μην μοιράζετε τελεσίγραφα. Θα έχετε ένα ευνοϊκό κλίμα στα ερωτικά σας με την Νέα Σελήνη στις 23, ενώ με την σύνοδο  Δία – Πλούτωνα στα ζώδιο σας  φαίνεται ότι  θα αναζητήσετε κάτι αντάξιο των προσδοκιών σας τόσο για τον εαυτό, όσο και για τον/την σύντροφό σας,  άτομο που σας ενδιαφέρει ή μέσα από μία νέα γνωριμία. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 1,13,23 και 28.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να είστε προσεχτικοί όλο τον μήνα γενικά, γιατί θα έχετε πολλές απαιτήσεις από το ταίρι σας κι αυτό μπορεί να μην  έχει τα αποτελέσματα που θέλετε. Η θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους από τις 3 του μήνα, ευνοεί όλες τις κινήσεις σας  για να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει . Οι δεσμευμένοι θα νιώσετε ευχαρίστηση και ικανοποίηση με το ταίρια για τις όμορφες στιγμές που θα περάσετε μεταξύ σας ή φίλους. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό όμως, σας προειδοποιεί να μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις για τι το μόνο που θα φέρουν ρίξεις με τον/την σύντροφό σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 3,16,25 και 26.

ΙΧΘΥΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα σας εστιάσει να ασχοληθείτε και να βοηθήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα τα οποία σας χρειάζονται αυτή την χρονική στιγμή. Ενώ αν έχετε κάποια μυστικά θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί γιατί υπάρχει περίπτωση να αποκαλυφθούν. Με την Αφροδίτη από τις 3 του μήνα  στους Διδύμους, θα έχετε περισσότερη ανάγκη  για ασφάλεια μέσα στη σχέση και μία συνεχή δίψα για θαλπωρή, την οποία όμως το ταίρι σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει δεν μπορεί να σας την προσφέρει στον βαθμό που εσείς θα θέλατε. Από τις 23 του μήνα όμως με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο, η καθημερινότητά σας ομορφαίνει και τα αισθηματικά σας προχωρούν έτσι όπως εσείς επιθυμείτε! Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 1,5,18 και 28.