Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 10/04-16/04

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

στις αρχές της εβδομάδας, η θέληση επικεντρώνεται στους στόχους και κάθε εμπόδιο ξεπερνιέται. Μεσοβδόμαδα, αποκτάτε και την ικανότητα να διαβάζετε τις προθέσεις των άλλων πριν αυτές εκδηλωθούν. Πείθετε με το μαγνητισμό σας.

Επαγγελματικά

οι ερευνητές, οι ψυχολόγοι, οι επιστήμονες, οι εκδότες και οι διαφημιστές, κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, θα ζήσετε στιγμές δόξας και αποθέωσης. Στο τέλος της εβδομάδας, η τύχη σας ευνοεί σημαντικά. Αύξηση των εισοδημάτων, της πελατείας, με ευκολία.

Σχέσεις

ο έντονος μαγνητισμός, θα φέρει πρόσωπα στη ζωή σας, που σε άλλες συνθήκες δεν θα καταφέρνατε να «ρίξετε». Οι αισθηματικές σχέσεις σταθεροποιούνται και προσφέρουν την αίσθηση της συναισθηματικής ασφάλειας και πληρότητας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

αυτό το διάστημα θα ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο και κάθε δυσκολία, με ευκολία. Οι δοκιμασίες δεν θα σας τρομάξουν, το αντίθετο θα λειτουργήσουν έτσι, ώστε να σας διευκολύνουν να κάνετε ό,τι αλλαγές θέλετε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Επαγγελματικά

η συμμετοχή σας σε ομάδες εργασίας, θα φέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη. Τα εισοδήματά σας σταθεροποιούνται με αυξητικές τάσεις. Οι συνεργασίες αποδίδουν καρπούς γρήγορα. Όσοι αναζητάτε εργασία, έχετε πιθανότητες επιτυχίας.

Σχέσεις

οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να πετύχετε να σχετιστείτε. Οι σταθερές σχέσεις, μετά από μια «κενή» περίοδο, επανέρχονται, ανανεωμένες και έτοιμες «για όλα».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

η δράση σας ενστικτώδης και παρορμητική. Χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις ενεργείτε σχεδόν αυτόματα σε ό,τι κι αν συμβεί. Εύκολη θα είναι η προσαρμογή σας σε νέες συνθήκες, αν χρειαστεί, γεμάτοι δημιουργικότητα και ενέργεια, ακόμα κι αν σας λείπει το κίνητρο για δράση

Επαγγελματικά

μια επιτυχημένη δημόσια εικόνα, σας φέρνει συνεργασίες που κυνηγούσατε από καιρό. Η τύχη είναι με το μέρος σας και σας φέρνει σημαντικά κέρδη, μπορεί και από παρακινδυνευμένες κινήσεις. Μια νέα συνεργασία, ανοίγει εξαιρετικές προοπτικές.

Σχέσεις

κατάλληλη εποχή για γάμο και για σταθεροποίηση σχέσεων. Τα αισθήματά σας είναι ειλικρινή. Μια δοκιμασία που θα περάσετε, θα σας επιτρέψει να κάνετε ανακατατάξεις τόσο στα συναισθήματά σας όσο και σ’ αυτά που εισπράττετε από το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

η θέλησή σας επικεντρώνεται στους στόχους σας αυτό το διάστημα και κάθε εμπόδιο ξεπερνιέται, εύκολα ή δύσκολα, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες. Θα έχετε την ικανότητα να «πιάνετε» το σφυγμό των καταστάσεων και να ανταποκρίνεστε με τον πιο εύστοχο τρόπο.

Επαγγελματικά

βελτιώνονται κατά πολύ τα οικονομικά σας και η τύχη σας δίνει τη χάρη της για να πετύχετε τους στόχους σας. Η καλή συνεργασία και η διάθεση να εργαστείτε ομαδικά, θα φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

Σχέσεις

νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σας και δίνουν νέα πνοή στα αισθηματικά σας. Μια φιλία, έχει πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση με μακροπρόθεσμες προοπτικές. Οι δεσμευμένοι, έχει έρθει η ώρα να ανασυνταχθείτε και να καλυτερέψετε τη σχέση.

ΛΕΩΝ

Γενικά

η εβδομάδα αυτή είναι πολύ τυχερή για σας. Τα πάντα έρχονται με μεγάλη ευκολία, και μπορεί και σεις οι ίδιοι να μην πιστεύετε τέτοια εύνοια της τύχης. Αισιοδοξία, χαρούμενη διάθεση, και καλή καρδιά, είναι τα εργαλεία σας. Οι άλλοι, εύκολα σας πλησιάζουν, είτε για βοήθεια είτε για συμβουλές.

Επαγγελματικά

οι επαγγελματικές επιτυχίες, η αύξηση των εισοδημάτων, οι ευκαιρίες, οι νίκες, αλλά και τα επαγγελματικά σχέδια, έρχονται με ευκολία, σχεδόν «στο πιάτο». Οικονομική σταθερότητα αλλά προσοχή γιατί θεωρείστε και λίγο άσωτοι. Ξέφρενος καταναλωτισμός.

Σχέσεις

οι σχέσεις περνούν την πιο δημιουργική τους περίοδο. Ο σύντροφος πάντα στο πλευρό σας να σας αγαπά και να σας συμπαραστέκεται. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια γνωριμία που θα αλλάξει όλα πιστεύατε για τον έρωτα. Θα σας κάνει δε, να καταλάβετε πώς είναι να σας αγαπούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

θα το βρείτε ιδιαίτερα δύσκολο να επιβληθείτε στα συναισθήματά σας, γιατί αναδύονται από μέσα σας, χρόνια παγιωμένες συμπεριφορές που έχουν τις καταβολές τους ακόμα και στο ένστικτο. Γι αυτό και όλο αυτό το διάστημα θα ενεργείτε χωρίς να σκέφτεστε, επομένως δεν θα αποφευχθούν λάθη.

Επαγγελματικά

οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσετε στη δουλειά, θα σας κάνουν να θεωρήσετε ότι απειλείστε από το επαγγελματικό περιβάλλον. Ως εκ τούτου, οι αντιδράσεις σας θα είναι ενστικτώδεις και παρορμητικές. Προσοχή. Τα οικονομικά σταθεροποιούνται.

Σχέσεις

χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις, βιώνετε τον έρωτα, σε απόλυτη ισορροπία με τη λογική σας και αυτό είναι πολύ θετικό ως προς την εξέλιξη των σχέσεών σας. Η αγάπη για σας είναι το ιδανικό κίνητρο για την αυτο- εξέλιξή σας. Μια νέα γνωριμία, φέρνει τον έρωτα στους ελεύθερους.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

θα ξεπεραστούν εμπόδια που θεωρούσατε ότι είναι αξεπέραστα. Αυτό το διάστημα σας δίνεται  η ευκαιρία να ξέρετε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα κάθε κατάστασης. Αυτό, γιατί θα έχετε την ικανότητα να πιάνετε το σφυγμό των καταστάσεων και να ανταποκρίνεστε αναλόγως.

Επαγγελματικά

η σταθεροποίηση των εισοδημάτων είναι αποτέλεσμα της επαγγελματικής σταθερότητας. Δουλεύετε ομαδικά, καθώς αισθάνεστε ότι οι συνεργάτες σας δένονται μαζί σας σε ένα πιο συναισθηματικό επίπεδο.

Σχέσεις

η περίοδος ενδείκνυται για γάμο και δεσμεύσεις, για σταθεροποιήσεις σχέσεων αλλά και συγκατοίκηση. Η βοήθεια και η συμπαράσταση που δέχεστε από το σύντροφό σας είναι ουσιαστική. Δεν θα μπορούσατε να είστε πιο ευτυχείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

η ικανότητα να ψυχομετράτε τους άλλους, αλλά και να «πιάνετε» τις δονήσεις του χώρου όπου βρίσκεστε θα είναι πολύ ανεπτυγμένη αυτό το διάστημα. Άμεσα, θα συναισθάνεστε τα τεκταινόμενα σ’ έναν κάθε νέο χώρο, χωρίς κανείς να σας ειδοποιήσει.

Επαγγελματικά

η ιδιαίτερη ευαισθησία σας προς τον ανθρώπινο πόνο, θα ευνοήσει ιδιαίτερα τους γιατρούς και όσους εργάζονται στον τομέα της υγείας. Καλή περίοδος επίσης και για τους ηθοποιούς του θεάτρου. Τα οικονομικά σκαμπανεβάζουν αλλά δεν φαίνεται να πτοείστε.

Σχέσεις

θα βρείτε άψογη τη συνεργασία των εξωτερικών συνθηκών με  αυτές μέσα σας και θα συμπεριφερθείτε αναλόγως. Θετική προσωπικότητα θα χαρακτηρισθείτε από όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί σας. ξεκάθαροι, με επιτυχημένη τη δημόσια εικόνα σας και με εσωτερική ηρεμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

να είστε προσεκτικοί ιδίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, γιατί η περίοδος αυτή φέρνει στην επιφάνεια εξαρτήσεις, που θα ταλαιπωρήσουν τόσο εσάς όσο και τους δικούς σας. Η κοινωνική ζωή περιορίζεται, ενώ εξιδανικεύετε τις καταστάσεις.

Επαγγελματικά

συνδυάζετε άψογα τα προσόντα σας με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και αυτό σας κάνει περιζήτητους συνεργάτες. Θετικές εξελίξεις στη δουλειά και μάλιστα άριστα ισορροπημένες με την προσωπική ζωή. Οικονομική εξέλιξη και άνοδος

Σχέσεις

ειλικρινή συναισθήματα και άψογη συνεννόηση με το σύντροφο κάνει τη σχέση πιο σταθερή από ποτέ. Είναι κατάλληλη περίοδος για γάμο και για αποφάσεις για οικογένεια. Νέες γνωριμίες με άτομα πνευματικής ή ηλικιακής ωριμότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

η εσωστρέφειά σας, απομακρύνει την πιθανότητα εξωτερικής βοήθειας και αυτό σας αφήνει εκτεθειμένους στις περιστάσεις. Σ’ αυτό το σημείο, θα μπείτε στον πειρασμό να κάνετε χρήση, της δυναμικής του χαρακτήρα σας, σε υπερθετικό βαθμό και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις.

Επαγγελματικά

τα οικονομικά βελτιώνονται σημαντικά και σταθεροποιούνται τα εισοδήματα. Τα έξοδα, βέβαια, εξακολουθούν να αποτελούν βάρος. Μια επαγγελματική συνεργασία θα δοκιμαστεί αυτό το διάστημα. Ανακατατάξεις στον χώρο της δουλειάς σας αναστατώνουν.

Σχέσεις

οι σχέσεις μετά από πολλά δεινά, σταθεροποιούνται και προσφέρουν ένα αίσθημα ασφάλειας και πληρότητας. Όμως, όσο καλά κι αν φαίνονται τα πράγματα, χρειάζονται προσπάθειες γιατί τόσο η ασφάλεια, όσο και η ευτυχία, είναι εύθραυστες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

ωθείστε σε ενστικτώδη δράση, απέναντι σε οτιδήποτε θεωρείτε ότι απειλεί τα κεκτημένα σας. Αυτή, δεν είναι μια συνειδητή συμπεριφορά, αλλά συμβαίνει αυτόματα, από χρόνια παγιωμένες συμπεριφορές, οι οποίες στο πέρασμα του χρόνου, έχουν δημιουργήσει, αυτόνομα συμπλέγματα.

Επαγγελματικά

νιώθετε ότι απειλείστε από συνεργάτες, που ίσως σας κατηγορούν ότι δεν κάνετε καλά τη δουλειά σας. Το κλείσιμο στον εαυτό σας, αλλά και η άρνησή σας να συνεργαστείτε, θα φέρει εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Τα οικονομικά σκαμπανεβάζουν.

Σχέσεις

έχετε έναν μοναδικό τρόπο να επιβάλλετε τις απόψεις και τα θέλω σας στο σύντροφό σας. Οι σχέσεις περνούν μια φάση, κρίσης, με την έννοια ότι κρίνεται η τύχη τους σε μακροπρόθεσμη βάση. Μια καινούρια γνωριμία, ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της μοναξιάς σας.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

προσαρμόζεστε εύκολα σε κάθε περιβάλλον, χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις ή υπερβολική ψυχρότητα. Ξεκάθαροι στις επιδιώξεις σας, θα βιώσετε μια πρωτοφανή εσωτερική ηρεμία, που θα κάνει το περιβάλλον σας, να τρίβει τα μάτια του.

Επαγγελματικά

επιτυχία που έρχεται ως αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και πειθαρχίας στην επίτευξη των στόχων. Κάποιες φορές, μπορεί να σας λείψουν τα κίνητρα και η δημιουργικότητά σας να μην βρίσκει έκφραση. Ως επί το πλείστον όμως, θα πετύχετε στις επιδιώξεις σας.

Σχέσεις

έχετε ενστικτώδη ικανότητα να «πιάνετε» τις διαθέσεις του συντρόφου, κάτι που θα λειτουργήσει καταλυτικά, στη σταθεροποίηση της σχέσης σας. Μπορεί να αποφασίσετε για γάμο και οικογένεια. Οι ελεύθεροι, έχετε μεγάλη πιθανότητα για γνωριμία με πρόσωπο κύρους.