Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 27/02-5/03

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινάει, με παρορμητικές κινήσεις και δημιουργική έκφραση. Στην πορεία της μας ανοίγει, νέους ορίζοντες μετά την έλευση του Μαρτίου. Στο τέλος αυτής σας δημιουργεί σταθερές αξίες, με ορίζοντα το μέλλον.

Επαγγελματικά

Στα μέσα της εβδομάδας, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, όπου θα σας αναδείξουν επαγγελματικά και η τύχη, θα σας χαμογελάσει στα οικονομικά. Προσοχή στις βιαστικές κινήσεις, χωρίς πρώτα να έχετε συμβουλευτεί άτομα εμπιστοσύνης.

Σχέσεις

Προσπαθείτε να ανανεώσετε αισθητά την σχέση σας, με όχι και τόσο επιτυχημένες κινήσεις. Προκαλώντας ως αποτέλεσμα την δυσφορία προς το ταίρι σας. Ευκαιρίες για να δραπετεύσετε από την μοναξιά, με επιπόλαιες σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η αρχή της εβδομάδας, σας προϊδεάζει για έναν νέο κύκλο ευθυνών. Σημαντικές αλλαγές θα προκύψουν, στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Με έξυπνες κινήσεις θα αποφύγετε, έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλον.

Επαγγελματικά

Η εβδομάδα αρχίζει με ισορροπημένες καταστάσεις και σταθερές βάσεις. Ενδεχόμενες προτάσεις για νέες συνεργασίες, θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας. Νέες ευκαιρίες θα δημιουργηθούν στα οικονομικά σας, έπειτα από τον περιορισμό, περιττών δαπανών.

Σχέσεις

Αυτή η εβδομάδα, ανοίγει με ευχάριστες διαθέσεις και σκέψεις για μελλοντικές εξελίξεις. Σημαντικές αποφάσεις θα παρθούν και θα ανατρέψουν αγχωτικές καταστάσεις. Προτάσεις που προκαλούν έκπληξη για να αλλάξετε πορεία οι ελεύθεροι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Με ενέργεια και έντονη εκφραστικότητα αρχίζετε την εβδομάδα σας και διεκδικείτε τους στόχους σας. Πάραυτα δεν θα παραμείνετε ανεπηρέαστοι από σημαντικά γεγονότα, που θα εξελιχθούν στο ευρύτερο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Επαγγελματικά

Σημαντικές αλλαγές, που θα επηρεάσουν άμεσα την ψυχολογία σας, και θα θίξουν σημαντικά το έργο σας, αμφισβητώντας τα αποτελέσματα σας. Πάρα τον σωστό προγραμματισμό σας, δεν θα αποφευχθούν οικονομικές απώλειες.

Σχέσεις

Σας δίνετε η ευκαιρία, να μεταπείσετε το ταίρι σας, για την άποψη που έχει υιοθετήσει, χωρίς τα καλύτερα αποτελέσματα. Σε εφήμερους και επιπόλαιους έρωτες, προσπαθείτε να καλύψετε τα κενά σας οι λεύθεροι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αισιόδοξες και φιλόδοξες κινήσεις, που θα ξεπεράσουν και τα δικά σας προσδοκόμενα. Προσοχή, σε υπέρ αναλύσεις που δεν έχουν λόγο ύπαρξης.
Αποφεύγοντας επιπόλαιες κινήσεις, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις χωρίς αμφισβήτηση.

Επαγγελματικά

Οι επικοινωνίες και οι συζητήσεις, θα φέρουν επαφές με σημαντικές διακρίσεις, και αξιόλογες ανταμοιβές. Δεν θα λείψουν, μικρές διαφωνίες με συναδέλφους. Εβδομάδα, που μπορείτε να διευθετήσετε, οικονομικές συναλλαγές που σας αγχώνουν.

Σχέσεις

Αντιλαμβάνεστε έγκαιρα, τα προβλήματα στην σχέση σας, και προσπαθείτε επιτυχώς, να προνοήσετε για αυτά, χωρίς να είναι εύκολος ο δρόμος.
Ενδεχόμενες γνωριμίες, πιθανόν να προκαλέσουν, έναν νέο μεγάλο έρωτα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Εβδομάδα κρίσεις και παρορμητικών κινήσεων, με σκοπό την ανεξαρτησία σας. Επιτυχημένες προσπάθειες, να επιβάλλετε τον δικό σας ρυθμό, στις τρέχουσες εξελίξεις. Προσοχή σε αλαζονικές συμπεριφορές, που σας παρασύρουν σε λάθη.

Επαγγελματικά

Αποτυχημένες προσπάθειες, να αποφύγετε την έκταση και την συνέχεια, των σφοδρών αντιδράσεων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν δύσκολες καταστάσεις. Αντίθετα στα οικονομικά σας, θα συνεχίσει η ανοδική πορεία ή θα έρθει ανάκαμψη.

Σχέσεις

Αναπόφευκτή θα είναι η επιρροή και η επίδραση, στις προσωπικές σας αποφάσεις, από το ταίρι σας, με κοινό σκοπό, τον ίδιο στόχο. Για τους ελεύθερους, η τύχη χαμογελά με νέα σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ανατρεπτικές σκέψεις, για εποικοδομητικές και επενδυτικές, συμφιλιώσεις με πρόσωπα, που επωφελείστε το δικό σας κέρδος. Ουσιαστικές αλλαγές, θα προκληθούν, από μεθοδευμένες κινήσεις. Προσοχή, σε περίεργες προσεγγίσεις, από πρόσωπα που τελευταία έχετε απομακρυνθεί.

Επαγγελματικά

Αναλαμβάνετε την πρωτοβουλία και εκμεταλλεύεστε, τις ευκαιρίες να διευθετήσετε διπλωματικά, οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει με επιτυχία και αποτελεσματικότητα. Σημαντική βοήθεια θα δεχτείτε, για να κλείσετε, οικονομικές ατασθαλίες, του παρελθόντος.

Σχέσεις

Ο ρεαλισμός και η πρακτικότητα, δεν θα είναι το στοιχείο σας, αυτή την εβδομάδα, με αποτέλεσμα, να αδικήσετε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, θα γοητευτείτε από ακατάλληλο πρόσωπο, προς απογοήτευσή σας.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Εκκίνηση της εβδομάδας, με τις καλύτερες προδιαγραφές, χωρίς αυτό να δεσμεύει τις άμεσες εξελίξεις. Απρόσμενα γεγονότα, θα σας ταράξουν, έντονα και θα σας αποπροσανατολίσουν. Προσοχή, στις υπερβολικές αντιδράσεις και κινήσεις

Επαγγελματικά

Αρχές τις εβδομάδες πιθανές αψιμαχίες, θα σας προβληματίσουν και θα σας προετοιμάσουν, για την εμπιστοσύνη, που παρέχετε σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Τύχη και εύνοια, με σημαντικές θετικές, ανατροπές στα οικονομικά σας.

Σχέσεις

Απολαμβάνετε, ερωτικές δράσεις και συναισθηματική ασφάλεια. Προσοχή, σε πρωτοφανείς, ανατρεπτικές καταστάσεις προκαλώντας οριστικές καταλήξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επιμένετε, σε ευφάνταστες ιστορίες , αγνοώντας την ουσία, και απορρίπτοντας υπαρκτό ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Παρά την πλάνη της διασκέδασης, ορθά δυσκολεύεστε, να απαλλαγείτε από δυσάρεστες σκέψεις. Προκαλώντας αντιδράσεις, θα φέρετε στο φως της επιφάνειας, αποκαλύψεις ικανές, να τραντάξουν γερές ισορροπίες. Προσοχή, στις σπασμωδικές κινήσεις

Επαγγελματικά

Προκαταλήψεις και λανθασμένες εντυπώσεις, θα σας φέρουν σε θέση υπόλογου, χάνοντας ένα σημαντικό μέρος, της αξιοπιστίας σας, όπου δύσκολα ανατρέπεται. Καμία αλλαγή και συνέχεια, στην ανασφαλή σταθερότητα, των οικονομικών εκκρεμοτήτων σας.

Σχέσεις

Παρά την έμφυτή ικανότητα σας, να ανακαλύπτετε προβλήματα, δημιουργείτε εντάσεις, και προκαλείτε στα άκρα το ταίρι σας.
Για τους ελεύθερους, η εμμονή στην επιμονή, θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Έντονα τα προβλήματα, στο οικογενειακό περιβάλλον, με ορισμένα να έχουν δυσάρεστη κατάληξη. Ο αυθορμητισμός σας περισσότερο μπερδεύει, παρά δίνει λύσεις. Ιδιαίτερη προσοχή, πρέπει να δώσετε σε άμεσες αντιδράσεις, από επιπόλαιες δράσεις.

Επαγγελματικά

Απολαμβάνετε, τις όχι και πολλές δράσεις, έχοντας αφήσει στο παρελθόν, διαμάχες και διαφωνίες που σας επηρέασαν σε αποφάσεις. Αγνοείτε σημαντικές ευκαιρίες, να επωφεληθείτε οικονομικά, επεκτείνοντας τα όποια βαρίδια αντιμετωπίζετε.

Σχέσεις

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Καρποφορούν σχέδια, για ριζικές αλλαγές, είτε λαμβάνετε σύμφωνη γνώμη, ή όχι από αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν και οι εξελίξεις δεν συμβαδίζουν με τα προσδοκώμενα, σε αντίθεση εσείς δεν πτοείστε.

Επαγγελματικά

Ενδεχόμενες πιθανές νέες απαιτήσεις, θα σας προκαλέσουν ιδιαίτερο άγχος και έντονη πίεσή για άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα, όπου θα ανταποκριθείτε με επιτυχία. Έκτακτη, οικονομική βοήθεια θα σας ανακουφίσει.

Σχέσεις

Γυροφέρνετε συνεχώς να προκαλέσετε, συνθήκες ώστε να αποσπάσετε, την σύμφωνη γνώμη για ριζικές αλλαγές, από το ταίρι σας. Συνεχίζεται ανελλιπώς τις προσπάθειες, να προσεγγίσετε το δικό σας απωθημένο οι ελεύθεροι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Με τον φόβο και την σκέψη, πως εκμαιεύετε και πιέζετε εξελίξεις, δημιουργείτε αγχωτικές ψευδαισθήσεις. Ειδήσεις για σημαντικές αλλαγές, θα σας αιφνιδιάσουν ευχάριστα. Προσοχή, στον τρόπο έκφρασης, των συναισθημάτων σας.

Επαγγελματικά

Ξεκινάει ένα νέο διάστημα, όπου θα δημιουργηθούν, ευκαιρίες για να αποδείξετε, τις δικές σας αξίες και ικανότητες. Οικονομικές αλλαγές, με σημαντικό αντίκτυπο, να αναπληρώσετε, κενά που δημιουργήθηκαν πρόσφατα.

Σχέσεις

Σκοπός και στόχος σας, να κάνετε όσες προσπάθειες χρειαστούν, για να επιβάλλετε τα δικά σας θέλω, στην σχέση σας. Δηλώνετε, ελεύθεροι και δημιουργείτε ακατάλληλες σχέσεις, χωρίς να επηρεάζεστε, για τις συνέπειες.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Όμορφες συγκινήσεις και εντυπωσιακές καταστάσεις, τα νέα σας ερεθίσματα για ευνοϊκές αλλαγές. Απρόσμενες καταστάσεις που προκύπτουν, θα σας αναγκάσουν, να κάνετε βήματα προς τα πίσω. Αναπόφευκτα, θα απομονωθείτε παίρνοντας αποστάσεις.

Επαγγελματικά

Πρωτοστατείτε σε εξελίξεις, που έχουν άμεσο ενδιαφέρον, το συνολικό καλό και όχι το προσωπικό συμφέρον, αγνοώντας τις συνέπειες. Οικονομικά προβλήματα παραμένουν άλυτα, χωρίς να προκαλούν ιδιαίτερες επιπτώσεις

Σχέσεις

Αγνοείτε επιδεικτικά, όλες τις προσπάθειες προσέγγισης και αναθέρμανσης, που κάνει το ταίρι σας, υπερβάλλοντας και υποδεικνύοντας, τα λάθη του. Για τους ελεύθερους, απερίσκεπτές και επιπόλαιες κινήσεις, πληγώνουν ανεπανόρθωτα το εγώ σας.