Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 20/02-26/02

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

αυτό που έχει σημασία πάνω απ’ όλα, είναι η βοήθεια που θα δεχθείτε από το περιβάλλον σας, να είναι ουσιαστική και να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έτσι, σταδιακά, θα συνειδητοποιήσετε την αξία του να είστε ιδεολόγοι και να πιστεύετε σε υψηλά, ανθρωπιστικά ιδανικά.

Επαγγελματικά

αντιμετωπίζετε με ταπεινότητα και σωφροσύνη τα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα και αυτό θα σας βγει σε πολύ καλό μακροπρόθεσμα. Μην ακούτε αυτούς που σας υπόσχονται πολλά και εύκολα κέρδη, αλλά μην χάνετε ευκαιρίες.

Σχέσεις

ένας μοιραίος έρωτας κάνει την εμφάνισή του από το πουθενά, στο δρόμο σας και σας αναστατώνει, αλλά και σας αποπροσανατολίζει. Να έχετε υπόψη σας, ότι θα περάσει από σαράντα κύματα για να αποφασίσετε αμφότεροι, πώς θα κατασταλάξει.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

ευχάριστες εκπλήξεις επιφυλάσσουν οι δικοί σας άνθρωποι και αυτοί που σας αγαπούν. Μια εκδρομή ή ένα ταξίδι που θέλατε από καιρό να κάνετε. Σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε όλα εκείνα που λόγω περιορισμένου χρόνου, δεν μπορούσατε ως τώρα.

Επαγγελματικά

οι ιδέες σας διοχετεύονται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον χωρίς συγκρούσεις, και χωρίς να το καταλαβαίνετε ή να φαίνεται, επιφέρετε μεγάλες αλλαγές με ήπιο τρόπο. Το ίδιο συμβαίνει και στα οικονομικά σας

Σχέσεις

θα πάρετε αρκετά ρίσκα στις σχέσεις σας, σε μια απόπειρα να χειραφετηθείτε και να κάνετε την επανάστασή σας απέναντι σε ό,τι, θεωρείτε, ότι σας εγκλωβίζει. Καλές και θετικές συναντήσεις με νέα πρόσωπα και για τους ελεύθερους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

θα αναζητήσετε τη συναναστροφή με μεγαλύτερους και εμπειρότερους από εσάς ανθρώπους, που έχουν τη δυνατότητα να σας συμβουλέψουν σωστά στα θέματα που σας απασχολούν. Τεχνικές εργασίες και μαστορέματα, στο σπίτι ή στη δουλειά.

Επαγγελματικά

θα επιτύχετε καλύτερα και γρηγορότερα τους στόχους σας, αν δουλέψετε ομαδικά και εμπιστευθείτε τους συνεργάτες σας. Η σωστή και με μέθοδο, προώθηση των σχεδίων σας θα αποφέρει ικανοποιητικά κέρδη

Σχέσεις

μια φιλία που θα δοκιμαστεί και θα επιτύχει στις «εξετάσεις» του χρόνου και της καθημερινότητας, θα εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα, που θα φέρει χαρά στη ζωή σας και την κάνει πιο συναρπαστική και πιο ενδιαφέρουσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

θα κάνετε ξεκαθαρίσματα ανάμεσα στους φίλους και στους γνωστούς και θα κρατήσετε στη ζωή σας, αυτούς που πραγματικά αξίζουν να είναι φίλοι σας. Ευαισθητοποιημένοι απέναντι στις ανάγκες των άλλων θα προθυμοποιηθείτε να βοηθήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε.

Επαγγελματικά

ευρηματικοί σε μεγάλο βαθμό, θα δώσετε λύσεις εκεί που οι άλλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Κάποιες υποχρεώσεις σας τελειώνουν και σας αφήνουν να πάρετε μεγάλες οικονομικές ανάσες, ενώ τα οικονομικά είναι πολύ σταθερά.

Σχέσεις

ένα πρόσωπο μπαίνει σαν σίφουνας στη ζωή σας και σας αναστατώνει ευχάριστα. Ξαναζείτε το καρδιοχτύπι του έρωτα που εδώ και αρκετό καιρό έχετε ξεχάσει. Μια σχέση γεννιέται, που θα σας προσδώσει συναισθηματική ασφάλεια και πληρότητα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

νευρικές κρίσεις, κυρίως λόγω έλλειψης υπομονής θα σας φέρουν σε κόντρα με δικούς σας ανθρώπους και θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Αν δεν θέλετε να βιώσετε εντάσεις, καλό θα ήταν να χαλαρώσετε λίγο και να ρίξετε τους τόνους.

Επαγγελματικά

νέες συνεργασίες έρχονται να σας ανεβάσουν επαγγελματικά, αλλά και να αυξήσουν τα έσοδά σας. Δυναμικά προχωράτε στην προώθηση των σχεδίων σας, ενώ οι συνεργάτες σας επιλέγουν για βοήθεια και συμβουλές.

Σχέσεις

οι φιλίες μπορεί να ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σας, οι σχέσεις όμως, σας δίνουν συναισθηματική πληρότητα και σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς. Οι σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις, είναι έτοιμες να κάνουν το επόμενο, επίσημο, βήμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

μπαίνετε στη διαδικασία να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες και τρόπο ζωής. Αυτό έγινε εμφανές, από τη στιγμή που χρειάστηκε να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα υγείας, που είχαν κυρίως, ψυχοσωματική αιτία.

Επαγγελματικά

διαθέτετε αρκετή υπομονή για να δραστηριοποιηθείτε στους τομείς που πρέπει, προκειμένου να εκπληρωθούν οι προσδοκίες σας και να ολοκληρωθούν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Το αποτέλεσμα, θα είναι πολύ προσοδοφόρο από οικονομικής πλευράς.

Σχέσεις

κάθε τι που στο παρελθόν θεωρούσατε σωστό, τώρα μπαίνετε στη διαδικασία να το αναθεωρήσετε, καθώς διαπιστώνετε ότι λειτουργούσε εις βάρος σας. Έτσι, θα τελειώσουν σχέσεις, θα ανανεωθούν δεσμοί, αλλά πάνω απ’ όλα, εσείς, θα κάνετε νέα ξεκινήματα, πιο δημιουργικά και πιο εποικοδομητικά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

χρήσιμοι περιορισμοί που επιβάλλονται από τις καταστάσεις και από εσάς, αποφυγή κακών συνηθειών, αλλά και συμβουλές από ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά και με πείρα, που θα σας βοηθήσουν στην περαιτέρω πορεία σας.

Επαγγελματικά

η ισχυρογνωμοσύνη και ο κομπασμός, δεν είναι καλοί σύμβουλοι αν θέλετε οι συνεργασίες σας να πετύχουν τα αναμενόμενα. Υιοθετήστε μια πιο ταπεινή συμπεριφορά, αν θέλετε να θεωρηθείτε ιδανικοί συνεργάτες.

Σχέσεις

επιπόλαια και με μεγάλη ανευθυνότητα, εμπλέκεστε σε ερωτικά σκάνδαλα, που μπορεί όχι μόνο να κοστίσουν ρήξη με το σύντροφό σας, αλλά και με τον κοινωνικό και οικογενειακό σας περίγυρο. Φροντίστε να είστε περισσότερο συνεπείς απέναντι στις υποχρεώσεις της σχέσης σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

σημαντικά γεγονότα και ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις αυτό το διάστημα, που θα σας δώσουν χαρά και θα σας κάνουν πιο αισιόδοξους. Μια καταπληκτική ευκαιρία στον επαγγελματικό τομέα, θα βγάλει στην επιφάνεια  την ικανότητά σας με οικονομικό όφελος.

Επαγγελματικά

πρωτότυποι και καινοτόμοι οι τρόποι που επιλέγετε να εργαστείτε. Θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά και ικανοποιημένους συνεργάτες και ανωτέρους. Τα οικονομικά ανεβαίνουν σε βαθμό, που ίσως ξεφύγει και από τον έλεγχό σας.

Σχέσεις

η ανάγκη σας για ανεξαρτησία, θα σας ωθήσει να αναθεωρήσετε ό,τι πιστεύατε για τις σχέσεις και τον έρωτα, αποβάλλοντας κάθε στοιχείο που θεωρείτε ότι εμποδίζει την προσωπική σας ανάπτυξη. Μια φιλία ζωής, μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

είναι ο καταλληλότερος καιρός για να προβείτε σε ανακατατάξεις στον κοινωνικό σας περίγυρο αλλά και ανάμεσα στους φίλους. Θα κρατήσετε αυτούς που θεωρείτε ότι θα είναι σε θέση να στα στηρίξουν όταν θα το έχετε πραγματικά ανάγκη.

Επαγγελματικά

οι ανώτεροι και οι συνεργάτες αναγνωρίζουν σε σας ηγετικά ταλέντα και μια επαγγελματική προσωπικότητα που δίνει λύσεις εκεί που κανείς δεν μπορεί. Συνειδητοποιώντας το αυτό, εσείς προβαίνετε στη βελτίωση τόσο του επαγγελματικού σας προφίλ, όσο και των οικονομικών σας.

Σχέσεις

έχετε αποφασίσει να είστε μόνοι και αυτό κάνετε, παρ’ όλο που χρειάστηκε να στεναχωρήσετε πρώην συντρόφους. Οι φιλίες αυτό το διάστημα θα παίξουν πιο σημαντικό ρόλο από τις σχέσεις, μια και αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να μοιραστείτε τις ιδέες σας με ένα ευρύτερο κοινό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

το πλανητικό σκηνικό λειτουργεί λυτρωτικά αυτό το διάστημα για σας. Ξεκαθαρίζετε πολλά αδιευκρίνιστα κομμάτια της ζωής και της καθημερινότητάς σας, αλλά αυτό που προέχει είναι ότι θα πάρετε πρωτοβουλίες να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας, που άλλοτε θα θεωρούσατε μεγάλη υπέρβαση ή ρίσκο.

Επαγγελματικά

δυνατοί ομιλητές, καλοί ρήτορες, θα πείσετε και τους πιο δύσκολους για τα σχέδιά σας και την αναγκαιότητα που υπάρχει για να ευοδωθούν. Με τη κατάλληλη διαχείριση και την δυνατότητα να επισημαίνετε τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, η προαγωγή είναι πιο σίγουρη από ποτέ.

Σχέσεις

αρκετές θα είναι κρίσεις αυτό το διάστημα σε ό,τι έχει να κάνει με τις αισθηματικές σας σχέσεις. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να περάσετε κάποιο διάστημα  χώρια από το σύντροφό σας. Αυτή την περίοδο ένα γενικό ξεκαθάρισμα ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις θα ακολουθήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

προσοχή, γιατί οι ενέργειες που προσπαθείτε να κρατήσετε κρυφές κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν από δική σας απροσεξία. Κάποια πρόσωπα που είχατε καιρό να δείτε θα συναντήσετε απρόσμενα, και θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Επαγγελματικά

κάποιοι από εσάς, θα προσανατολίσετε την επαγγελματική σας δράση, στα ελεύθερα επαγγέλματα, όπου δεν υπάρχει το όριο του χρόνου, αλλά και που προσφέρουν μεγαλύτερες συγκινήσεις και η ευθύνη είναι δική σας αποκλειστικά.

Σχέσεις

απομακρύνεστε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και ενδίδετε σε πειρασμούς αδιάκριτα και χωρίς έλεγχο. Αυτό μπορεί να σας κοστίσει, τη διάλυση μιας σχέσης που θα στεναχωρήσει όχι μόνο εσάς, αλλά και την οικογένειά σας.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

οι φιλίες που θα σχηματιστούν αυτό το διάστημα, είναι βαθιές και ουσιαστικές. Υπάρχει όμως, μεγάλη ανάγκη να περιορίσετε τις ανεξέλεγκτες ενέργειές σας σε επίπεδο συναναστροφών, και να βάλετε σε μια τάξη τον κοινωνικό σας περίγυρο από τον οποίο εξαρτάται η καλή σας διάθεση.

Επαγγελματικά

σταθεροποιούνται τα εισοδήματά σας και ως εκ τούτου βελτιώνονται τα οικονομικά σας. Οι ιδέες σας στη δουλειά, γίνονται εύκολα αποδεκτές, αλλά και είναι πρακτικά εφαρμόσιμες. Κάποιοι άνθρωποι με κύρος, ευνοούν την προώθηση των σχεδίων σας.

Σχέσεις

ξεκαθαρίζουν τα προβλήματα των μακροχρόνιων σχέσεων και προχωράτε στο επόμενο βήμα. Καινούριοι έρωτες εμφανίζονται για όσους από εσάς παραμένετε ακόμα μόνοι, που όμως δεν εγγυώνται διάρκεια, ούτε και σταθερότητα.