Αστρολογικές προβλέψεις 2018

Πώς θα εξελιχθεί η χρονιά για όλα τα ζώδια, στα αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικά:

ένας γάμος, μια σοβαρή δέσμευση, αλλά και αύξηση των κοινωνικών σας κύκλων. Ασκείτε έλξη σε ποιοτικούς ανθρώπους και ως εκ τούτου, το πρόσωπο που θα σταθεί πλάι σας θα είναι υψηλού κύρους, με γνώσεις, παιδεία, καλλιεργημένο και πλούσιο, τόσο σε υλικό όσο και πνευματικό επίπεδο. Ίσως να προέρχεται από κάποια χώρα του εξωτερικού ή ακόμα και να το γνωρίσετε ταξιδεύοντας οι ίδιοι στο εξωτερικό.

Οικονομικά:

το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να γίνουν σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά σας, καθώς θα βρείτε νέες πηγές εισοδήματος. Τα οικονομικά θα αποκτήσουν καινούριο ενδιαφέρον για σας και θα έχουν μεγαλύτερη σημασία. Θα δείτε σημαντικές επιτυχίες στον τομέα αυτό. Το κλειδί για να οδηγηθείτε εκεί, θα είναι η έκφραση του δυναμισμού σας και η λήψη πρωτοβουλιών.

Επαγγελματικά:

από τις 8 Νοεμβρίου που ο Δίας θα περάσει στον Τοξότη θα έχετε την ανάγκη να λειτουργείτε ανεξάρτητοι στον επαγγελματικό τομέα. Έτσι, είτε θα ξεκινήσετε τη δική σας δουλειά, είτε θα αποκτήσετε μεγαλύτερη ανεξαρτησία στην υπάρχουσα δουλειά σας, καθώς και ελευθερία λόγου, κινήσεων και αποφάσεων. Να θυμάστε όμως ότι η καριέρα επηρεάζεται άμεσα από την οικογένεια, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί η δουλειά να περάσει σε δεύτερη μοίρα, εξαιτίας της οικογένειας. Ίσως να στηρίξετε ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας που ξεκινά τη δική του δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικά:

η δέσμευση μπαίνει στη ζωή σας και παρ’ όλο που η χρονιά ξεκινά με δειλά βήματα, οι εξελίξεις θα αποδείξουν ότι είστε πιο δραστήριοι απ’ ό,τι πιστεύετε. Εμπλέκεστε σε σχέση που θα είναι σοβαρή, με προοπτικές γάμου, ή συνθήκες ισάξιες ενός γάμου. Οι Ηλιακές εκλείψεις της 15ης Φεβρουαρίου στον Υδροχόο, και 11ης Αυγούστου στον Λέοντα, θα σας βοηθήσουν ακριβώς πάνω στον τομέα αυτό. Οι διευθετήσεις εκκρεμοτήτων θα έρθουν με τις αναδρομές του Ερμή, το Μάρτιο με Απρίλιο, τον Ιούλιο με Αύγουστο, και το Νοέμβριο με Δεκέμβριο.

Οικονομικά:

Βρίσκεστε ακριβώς εκεί που θέλατε και επιδιώξατε να είστε, στη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς. Τα εισοδήματά σας έχουν μια σταθερότητα που δεν διαταράσσεται από τίποτα και κανέναν, παρά μόνο από εσάς τους ίδιους. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θεωρείτε ότι  θα συνεχίσετε να έχετε το βαλάντιο που ήδη έχετε, και πραγματικά δεν θα υπάρξει κάποια εμφανής αλλαγή.

Επαγγελματικά:

Τα επαγγελματικά θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο φέτος, περισσότερο απ’ τα οικονομικά και τη φυσική σας τάση στη συγκέντρωση πλούτου. Θα υπάρξει μια ιδιαίτερα αρμονική συνεργασία μεταξύ των επαγγελματικών επιδιώξεών σας και του φιλικού σας κύκλου. Πρόκειται για έναν κύκλο «δύναμης», που η μία πλευρά τροφοδοτεί και βοηθά την άλλη. Έτσι, ο τομέας καριέρα, για σας φέτος θα είναι ιδιαίτερα ευνοημένος. Μπορείτε να περιμένετε προαγωγές, ανάληψη ευθυνών, τιμητικές διακρίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά:

Η χαρά που απορρέει από την αγάπη, θα είναι το κλου της χρονιάς. Η μιζέρια φεύγει μακριά σας και εσείς ελεύθεροι από προβλήματα στον τομέα της αγάπης, αρχίζετε να κάνετε όνειρα. Τα παιδιά θα είναι ένα σημαντικό θέμα που θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα από τις 24 Απριλίου μέχρι τις 14 Ιουνίου, που η Αφροδίτη θα κινείτε μεταξύ του Καρκίνου και εσάς, και ετοιμαστείτε να απολαύσετε την ευτυχία που φέρνει η παρουσία ενός παιδιού στη ζωή. Ακόμα και οι ορκισμένοι εργένηδες, θα αποφασίσουν να σταθεροποιήσουν την αισθηματική τους ζωή.

Οικονομικά:

Οι πλανήτες και φέτος θα είναι αυστηροί μαζί σας, όχι γιατί θέλουν να σας στερήσουν τα χρήματα, αλλά γιατί θα πρέπει να σας διδάξουν πώς να διαχειρίζεστε σωστά τα έσοδά σας. Θα πρέπει να μάθετε να σέβεστε το χρήμα  και να το αξιοποιείτε στο έπακρο. Θα απαλλαγείτε λοιπόν από άσχημες συνήθειες στα οικονομικά σας, κι ύστερα η τύχη θα σας χαρίσει ευημερία.

Επαγγελματικά:

Από τη στιγμή που ο Δίας θα περάσει στον Τοξότη, στις 8 Νοεμβρίου, είναι σίγουρο ότι θα δημιουργηθούν ευνοϊκές συνθήκες για να αναζητήσετε τη δουλειά των ονείρων σας και να την αναπτύξετε με επιτυχία. Δεν θα λείψει το ρίσκο τη χρονιά αυτή, και ίσως ξεκινήσετε και τη δική σας δουλειά, ή να επεκτείνετε τις γνώσεις σας προκειμένου να βοηθήσετε στην εξέλιξη της ήδη υπάρχουσας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά:

Ο τομέας αυτός για σας, είναι ήδη ευνοημένος από την προηγούμενη χρονιά, που ο Δίας πέρασε στο Σκορπιό και ο Κρόνος στον Αιγόκερω. Φέτος δεν θα χρειαστεί να κάνετε απολύτως τίποτα για να βρείτε την αγάπη. Θα έρθει εκείνη σε σας. Μετά τις 8 Νοεμβρίου δε, που ο Δίας περνάει στον Τοξότη, είναι πολύ πιθανό να βρείτε τον ιδανικό σύντροφο, είτε στο εργασιακό περιβάλλον, είτε κυνηγώντας την καριέρα σας. Για τους δεσμευμένους, ο σύντροφός σας είναι διατεθειμένος να ξεπεράσει τα προσωπικά του όρια προκειμένου εσείς να είστε ευτυχισμένοι.

Οικονομικά:

Οι πλανητικές επιρροές είναι ουδέτερες θα λέγαμε μέχρι τα μέσα του έτους κι έτσι, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες αλλαγές στο οικονομικό σας σκηνικό. Από εκεί και μετά όμως, όταν ο Ουρανός θα περάσει στον Ταύρο, στις  15 Μαΐου, όλα αλλάζουν. Και μάλιστα αυτές οι αλλαγές θα κρατήσουν για πολλά μετέπειτα, χρόνια. Μπορεί να σας τρομάξει λίγο ο τρόπος που καλείστε να βγάλετε χρήματα, ωστόσο το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τις προσδοκίες σας και σεις θα νιώσετε ευγνωμοσύνη.

Επαγγελματικά:

Όσοι είστε στην αναζήτηση εργασίας, θα πρέπει οι κινήσεις σας να είναι μεθοδευμένες, οργανωμένες, και να μην εμπεριέχουν καθόλου ρίσκο. Να προτιμήσετε τα σίγουρα απ’ τα πολλά υποσχόμενα και τη σταθερότητα από το δέλεαρ του παχουλού μισθού. Αν παίξετε τα χαρτιά σας σωστά, οι δύο τελευταίοι μήνες του έτους θα σας φέρουν ικανοποίηση και δικαίωση. Για όσους εργάζεστε ήδη, τολμήστε αλλαγές μόνο εάν σας εξασφαλίσουν μεγαλύτερα έσοδα.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά:

Όσοι εμπλέκεστε σε σταθερές σχέσεις, ίσως νιώσετε την ανάγκη να αποκτήσετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Αισθάνεστε ότι θέλετε να πειραματιστείτε, να απολαύσετε ηδονές και συναισθήματα, κάτι που με τη λίμπιντο που διαθέτετε δεν θα είναι δύσκολο να βρείτε. Θα ρισκάρετε όμως, τη σταθερότητα για το εφήμερο; Η απόφαση είναι δική σας. Όσοι είστε ελεύθεροι, τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για σας, αρκεί να μην προχωρήσετε σε κάτι σοβαρό πριν είστε απολύτως βέβαιοι ότι το θέλετε, γιατί μπορεί να βρεθείτε παντρεμένοι, για λάθος λόγους.

Οικονομικά:

Από το δεύτερο εξάμηνο του έτους, που ο Ουρανός θα περάσει να κινηθεί στον Ταύρο, θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας. Υποθέσεις κληρονομιών, ασφαλειών, μπορεί να ταλαιπωρήσουν το πορτοφόλι σας, αλλά θα το ξεπεράσετε εύκολα. Αν έχετε χρέη και εκκρεμότητες με το δημόσιο, το πρώτο εξάμηνο, θα περάσετε λίγο ασφυκτικά αλλά οι λύσεις έρχονται γρήγορα να σας απαλλάξουν από τα βάρη.

Επαγγελματικά:

Ευνοούνται οι οικογενειακές επιχειρήσεις, ή οι εργαζόμενοι σε οικογενειακές επιχειρήσεις. Θα δουλέψετε σκληρά για την καριέρα σας φέτος και από τις 8 Νοεμβρίου, τελειώνει η ταλαιπωρία όσων ψάχνουν για δουλειά. Πόρτες ανοίγουν συνεχώς, ενώ η τύχη, ψάχνει να σας βρει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά:

Θα περάσετε απογοητεύσεις αλλά θα ξανασηκωθείτε. Θα χωρίσετε και θα γνωρίσετε καινούριες αγάπες, μέχρι να κατασταλάξετε κάπου σταθερά. Το νόημα όλων αυτών είναι να αποκτήσετε γνώση και κατανόηση του κόσμου γύρω σας. Θα πρέπει να μάθετε να δίνετε τον απαραίτητο χώρο στο σύντροφό σας, οι δεσμευμένοι κυρίως, όπως διεκδικείτε και σεις το δικό σας. Διαφορετικά οι σταθερές σας σχέσεις θα περάσουν κρίσεις επί κρίσεων.

Οικονομικά:

Με τον Άρη στον Αιγόκερω από τις 17 Μαρτίου μέχρι τις 16 Μαΐου, τα οικονομικά θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα έχετε αρκετές καλές ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας αλλά και να κάνετε σωστές επενδύσεις, σε πιο μακροπρόθεσμες βάσεις. Μετά από αυτή την περίοδο, οι βλέψεις σας μετακινούνται στις επικοινωνίες, στην ανταλλαγή ιδεών και σκέψεων και δεν αποκλείεται να μπορέσετε να βγάλετε χρήματα από αυτά.

Επαγγελματικά:

Ο επαγγελματικός τομέας θα παίξει ίσως καταλυτικό ρόλο τη χρονιά αυτή, καθώς θα διαπιστώσετε ότι οι εργασιακές σας επιδιώξεις σας έχουν απομακρύνει από τους φίλους και την οικογένειά σας. Ίσως ακόμα σας έχουν στερήσει τη δυνατότητα να προχωρήσετε περισσότερο με τα αισθηματικά σας. Γι αυτό, δεν θα είναι καθόλου απίθανο, αν αποφασίσετε να μειώσετε τις ώρες εργασίας σας, όπου αυτό είναι εφικτό, ή να αλλάξετε και δουλειά προκειμένου να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας αφενός, για να ξεκουραστεί και αφετέρου για να αποκαταστήσετε τις καλές σας σχέσεις με το περιβάλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά:

Η κατάσταση ως έχει, φαίνεται να σας ικανοποιεί απόλυτα. Όμως, οι πλανήτες έχουν διαφορετική γνώμη. Με τον Δία να κινείται στο Σκορπιό ως τις 8 Νοεμβρίου και τον Κρόνο να παραμένει απτόητος στον Αιγόκερω, θα υπάρξουν αλλαγές  στην προσωπική σας ζωή. Αν είστε παντρεμένοι, ο γάμος θα περάσει δοκιμασίες. Μόνο αν αυτή η δέσμευση βασίζεται σε πραγματική, ειλικρινή αγάπη, θα αντέξει στα χτυπήματα. Αν είστε ελεύθεροι, τότε ίσως θα πρέπει να επαναδιαπραγματευθείτε τις απόψεις σας περί του γάμου, της δέσμευσης και της ελευθερίας σας.

Οικονομικά:

Ανακατατάξεις και κλυδωνισμοί, σκαμπανεβάσματα και αναταράξεις στον τραπεζικό σας λογαριασμό το πρώτο εξάμηνο, ενώ το δεύτερο είναι πιο πολλά υποσχόμενο. Όταν ο Ουρανός περάσει στον Ταύρο, στις 15 Μαΐου, θα υπάρξουν ευκαιρίες για αύξηση των εισοδημάτων, αλλά πολύ αργά και ιδιαίτερα βασανιστικά για σας που είστε ανυπόμονοι να απολαύσετε. Οικονομική ενίσχυση από ένα συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο θα σας δώσει ανάσα.

Επαγγελματικά:

Δεν θα αποφύγετε ένα γενικό ξεκαθάρισμα στα πλάνα και στις στρατηγικές σας προκειμένου να δείτε ουσιαστική άνοδο στα επαγγελματικά. Δεν αποκλείεται καθόλου η ανάληψη νέων ευθυνών που σημαίνει άνοδος ιεραρχικά ή η ανάληψη μιας ανώτερης θέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά:

την προσοχή σας πρέπει να δώσετε στα διαστήματα των εκλείψεων (και δη στις 31 Ιανουαρίου – έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, 15 Φεβρουαρίου – έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου – έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο, και 11 Αυγούστου – έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα) και να μην δημιουργήσετε εντάσεις με το άλλο σας μισό. Όσοι από εσάς ψάχνετε το ιδανικό ταίρι, φέτος το Μάιο, είναι η καλύτερη περίοδος για το βρείτε. Οι δεσμευμένοι, το ίδιο διάστημα, θα γαληνέψετε, θα εμπιστευθείτε, θα ηρεμήσετε καθώς μέχρι τότε θα έχουν δοκιμαστεί αρκετά, οι αντοχές σας.

Οικονομικά:

Οι πλούσιοι άνθρωποι θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας, ποικιλοτρόπως, είτε είστε πλούσιοι, είτε φτωχοί. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, και τον Ουρανό να εισέρχεται στον Ταύρο, στις 15 Μαΐου, θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά για την αποπληρωμή των χρεών και των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων, που όμως, το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Θα μάθετε φέτος, ότι η οικονομία και ο προγραμματισμός, φέρνει τον πλούτο. Ο Δίας στο ζώδιό σας, μπορεί να φέρει μια κληρονομιά, μια ασφαλιστική αποζημίωση, ή και χρήματα από ένα καλό γάμο. 

Επαγγελματικά:

Αυτή τη χρονιά είστε λιγότερο φιλόδοξοι, αλλά με αρκετά καλά αποτελέσματα κάθε φορά που προσπαθείτε να δημιουργήσετε κάτι στα επαγγελματικά σας. Η πνευματικότητα και η επιμόρφωση θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο, και μεγαλύτερο απ’ οτιδήποτε άλλο φέτος, καθώς θα αποφασίσετε να κάνετε κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις που θα εμπλουτίσουν τις επαγγελματικές σας γνώσεις και θα αυξήσουν την εμπειρία σας. Διεύρυνση των επαγγελματικών οριζόντων είναι πολύ πιθανή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά:

Αν και ο αισθηματικός τομέας δεν είναι στο φόρτε του φέτος, για σας, ωστόσο δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες. Αν είστε δεσμευμένοι αναμένεται να παραμείνετε έτσι, κι αν είστε μόνοι, δεν θα θελήσετε και τόσο «ζεστά», να κάνετε μια σχέση ή μια γνωριμία με σκοπό τη σχέση. Αυτό το σκηνικό θα διατηρηθεί μέχρι και τον Οκτώβριο. Τους τελευταίους δύο μήνες του έτους όμως, όλα αλλάζουν. Εκεί, θα διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να θεωρείτε δεδομένο κανέναν σύντροφο και ιδιαίτερα τις περιόδους των εκλείψεων (στις 31 Ιανουαρίου – έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, 15 Φεβρουαρίου – έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου – έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο, και 11 Αυγούστου – έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα) οι σχέσεις θα δοκιμαστούν, ως προς την αντοχή και τη συνοχή τους.

Οικονομικά:

Η χρονιά, θα σας διδάξει πώς να βγάζετε χρήματα (αυτό δεν σημαίνει ότι θα σας δείξει και πώς να μην τα σπαταλάτε), ιδίως από τις 15 Μαΐου και μετά, που ο Ουρανός θα περάσει στον Ταύρο, θα υπάρξει αύξηση ρευστού. Μέχρι τότε, οι επιρροές που δέχεστε συνδέουν τα οικονομικά σας με την πνευματική αντίληψη των καταστάσεων. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους, η ευημερία, είναι το φυσικό αποτέλεσμα, τω διδαγμάτων που έχετε αποκομίσει, εδώ και δυόμιση με τρία χρόνια περίπου.

Επαγγελματικά:

Αν και τίποτα δεν σας χαρίζεται έτσι απλόχερα, ωστόσο θα απολαύσετε επαγγελματικά και άλλου τύπου, ταξίδια. Θα δουλέψετε σκληρά, και θα πετύχετε. Αν είστε καριερίστας, θα σας ανατεθούν παραπάνω ευθύνες, σε συνδυασμό με μια πολυαναμενόμενη προαγωγή. Σε καμία περίπτωση όμως, δεν θα πρέπει να παραμελήσετε την προσωπική σας, προς χάριν την επαγγελματικής σας ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά:

Λίγο ως πολύ τα αισθηματικά θα κινηθούν στο ίδιο επίπεδο με πέρσι, χωρίς όμως τις ίδιες ταλαιπωρίες. Θα πάρετε πρωτοβουλίες για να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και με τη γνωστή μεθοδικότητά σας θα καταφέρετε να κατασταλάξετε σε μια μόνιμη και σταθερή σχέση. Για τους δεσμευμένους τα πράγματα κινούνται πάνω κάτω στα ίδια επίπεδο, εκτός από το Μάιο, όπου η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο θα προσδώσει πρωτοτυπία στον τρόπο που ανταποκρίνεστε στο ταίρι σας.

Οικονομικά:

Μπορείτε να βγάλετε χρήματα μέσω της διδασκαλίας, τα σεμινάρια, τις πωλήσεις, τις δημόσιες σχέσεις και τις επικοινωνίες. Κάποιοι από εσάς ίσως επιλέξετε και μια νέα καριέρα προκειμένου να ενισχύσετε τα εισοδήματά σας.

Επαγγελματικά:

Η καριέρα αναμένεται επιτυχημένη, όχι χωρίς κόπο, που όμως το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει και θα διώξει κάθε ταλαιπωρία από τη μνήμη σας. Οι επικοινωνίες και οι δημόσιες σχέσεις θα είναι τομείς που σχετιζόμενος άμεσα ή έμμεσα, θα μπορέσετε να συναντήσετε την πολυπόθητη για σας, επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικά:

Η αισθηματική κατάσταση στις αρχές του χρόνου, θα είναι λίγο ασταθής, με την έννοια ότι θα το βρείτε δύσκολο να παραμείνετε σταθεροί και να αφιερωθείτε σε έναν άνθρωπο. Σε μακροχρόνια βάση, συμβαίνουν αλλαγές μέσα σας, τέτοιες ώστε στο τέλος της περιόδου, να είστε ένας διαφορετικός άνθρωπος. Το ταίρι σας θα είναι δύσκολο να συντονιστεί μ’ αυτές τις αλλαγές και έτσι μπορεί να δημιουργηθούν αποστάσεις μεταξύ σας. Στην αστάθεια έρχονται να «κολλήσουν» και οι περίοδοι των εκλείψεων (στις 31 Ιανουαρίου – έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, 15 Φεβρουαρίου – έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου – έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο, και 11 Αυγούστου – έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα), για να μεγαλώσουν την ήδη υπάρχουσα αστάθεια. Το τελευταίο δίμηνο του χρόνου, με τον Ουρανό (κυβερνήτη σας), να επιστρέφει στον Κριό, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

Οικονομικά:

Δεν φαίνεται να σκοπεύετε μόνο στην οικονομική ευημερία, αλλά και στην βελτίωση της εικόνας και της δύναμής σας. Η χρονιά θα φέρει αύξηση εσόδων, και πολλές ανοιχτές πόρτες απ’ τις οποίες μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα καλό εισόδημα.

Επαγγελματικά:

Το διαδίκτυο, είναι ένας κόσμος επαφών και ευκαιριών, και μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην επαγγελματική σας ανάπτυξη, αρκεί να είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε ουσιαστικά, τις ευκαιρίες που σας δίνει. Πρόσωπα, φιλικά, συγγενικά, και του ευρύτερου κύκλου γνωριμιών, μπορούν να σας προσφέρουν πάρα πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΣ

Αισθηματικά:

Αν είστε ελεύθεροι, έχετε όλα τα προσόντα να δημιουργήσετε μια σχέση με σκοπό τη συντρόφευση ή το γάμο, αλλά η χρονιά δεν προδιαθέτει για γάμο. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε, είναι μια εσωτερική έρευνα, για να καταλάβετε πού σταματούν τα όρια της ελευθερίας σας, έτσι ώστε να μην γίνονται ασυδοσία για το σύντροφό σας, εσείς οι δεσμευμένοι. Γενικά, φέτος, θα προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο για να καθορίσετε τα όριά σας, και κάθε σχέση που δεν το σέβεται αυτό, δεν θα αντέξει στις πιέσεις του χρόνου. Τα πράγματα θα είναι ξεκάθαρα και ο σεβασμός θα κρίνει την έκβαση κάθε κρίσης.

Οικονομικά:

Θα συμβούν ανακατατάξεις στα οικονομικά σας, που θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε. Θα αποβάλλετε παλιές νοοτροπίες, προηγούμενα όρια οικονομικών αντοχών, αλλά κυρίως την υπάρχουσα οικονομική στρατηγική σας. Ό,τι βασιζόταν σε εσφαλμένα δεδομένα, οι προσδοκίες που δεν είχαν πραγματική υπόσταση και ρεαλιστικό υπόβαθρο, φέτος θα αποσυρθούν απ’ το προσκήνιο. Θα έχετε ευκαιρίες να βγάλετε χρήματα, αρκεί να αποποιηθείτε το παρελθόν και να υιοθετήσετε μια πιο σύγχρονη άποψη σε ό,τι έχει να κάνει με την οικονομική σας πολιτική.

Επαγγελματικά:

Εις αναγνώριση των κόπων σας, θα υπάρξει μια προαγωγή, που έρχεται ίσως με την ανάληψη περισσότερων ευθυνών. Πάρα πολύ πιθανό να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, προκειμένου να κάνετε νέες συμφωνίες ή για να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.