Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι προβλέπει το μέλλον της στην TV

Εδώ και ένα περίπου χρόνο απέχει από τη μικρή οθόνη, καθώς μετά τον προηγούμενη κύκλο του «Μy style rocks» στο ΣΚΑΪ δεν είχε βρει τηλεοπτική στέγη. Η τηλεοπτική επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου συζητιέται εδώ και καιρό, αν και η ίδια μέχρι πρότινος δήλωνε ότι ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο και ότι βρίσκεται σε συζητήσεις. Ωστόσο, όπως φαίνεται, η ξανθιά παρουσιάστρια πήρε την απόφαση και σύντομα θα κάνει come back στην TV.

Η Queen Dina, Παρθένος στο ζώδιο, θα βρεθεί στο νέο κύκλο του σόου «Just the 2 of us» στο OPEN, με την αποκάλυψη να γίνεται μέσα από ένα Instastory του Νίκου Κοκλώνη στο Instagram. «Όχι τζα, just! Έλα, βάλε την υπογραφή σου, μου έχεις βγάλει την Παναγία», λέει στην Κωνσταντίνα ο παρουσιαστής και παραγωγός του εν λόγω φορμάτ. Στο αμέσως επόμενο βίντεο, οι δυο τους επισφραγίζουν την υπογραφή με μία αγκαλιά και την Κωνσταντίνα να λέει: «Με παντρεύτηκες!». Ο Νίκος, που θα είναι παραγωγός και παρουσιαστής του φορμάτ, με την Κωνσταντίνα είναι κολλητοί φίλοι, συνεπώς η συμμετοχή της στο σόου ήταν αναμενόμενη.

Να σημειωθεί ότι για τους Παρθένους το επόμενο τρίμηνο προμηνύεται εξαιρετικό στον επαγγελματικό τομέα και δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση η Κωνσταντίνα.