Οι παγίδες του Ιουλίου

Κριός: αν αισθάνεστε ότι τα πράγματα έχουν «κολλήσει», απλά σκεφθείτε μήπως έχετε δώσει πολλή σημασία στις ανάγκες των άλλων, εις βάρος των δικών σας. Ανοίξτε το μυαλό και τους ορίζοντές σας.

Ταύρος: εφόσον επιβραβευθείτε για κάτι, να μην γίνετε πλεονέκτες και ζητήσετε περισσότερα απ’ όσα σας δίνονται, ούτε και να ζηλέψετε για την επιτυχία άλλων.

Δίδυμος: το να νιώθετε ότι απειλείστε δεν είναι αφύσικο. Το να αντιμετωπίζετε όμως, αυτές τις απειλές με επιθετικό τρόπο και χωρίς γνώσεις απαράδεκτο. Μάθετε πρώτα σκοποβολή και μετά πατήστε την σκανδάλη.

Καρκίνος: στην προσπάθειά σας να σας προσέξουν προσέξτε να μην γίνετε απαιτητικοί και γκρινιάρηδες. Δώσετε προσοχή στα απλά πράγματα της ζωής και μην ζητάτε άπιαστες επιδιώξεις.

Λέων: φοβούμενοι ότι μπορεί να μην σας προσέξουν, αφήνετε τους εσωτερικούς σας φόβους και αναλαμβάνουν να σας κατευθύνουν. Αυτό, μπορεί να έχει άσχημες προεκτάσεις για σας

Παρθένος: να μην σας καταβάλουν εκδικητικές τάσεις, ούτε να στεναχωρηθείτε υπέρμετρα, αν το αντικείμενο του πόθου σας δεν είναι έτοιμο να μπει σε σχέση.

Ζυγός: μην παραδώσετε τα όπλα εύκολα, σ’ αυτά που επιδιώκετε, γιατί οι καταστάσεις μπορεί να στραφούν εναντίον σας, αν απλά αφεθείτε. Παλέψτε με όλες σας τις δυνάμεις, όσο κι αν αυτό είναι κουραστικό.

Σκορπιός: θα πρέπει να πλησιάσετε τους άλλους με εμπιστοσύνη κι όχι κάτω από το πρίσμα των αμφιβολιών σας. Μην αποξενώνεστε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί απλά δεν εμπιστεύεστε.

Τοξότης: μην υποτιμήσετε τη στρατηγική και τις ικανότητες των αντιπάλων ή ανταγωνιστών σας και μην αφήσετε τον εαυτό σας έρμαιο στα γεγονότα, πιστεύοντας μόνο στην καλή σας τύχη.

Αιγόκερως: επειδή εσείς νομίζετε ότι σας έχει αποκαλυφθεί η αλήθεια, δεν είναι σωστό να κάνετε κήρυγμα στους άλλους, για το πώς θα πρέπει να ζουν τη ζωή τους. Μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν.

Υδροχόος: γίνεστε δογματικοί, όταν θέλετε σώνει και καλά να περάσετε τις ιδέες και τα πιστεύω σας στους άλλους. Δεν μπορείτε, και δεν έχετε το δικαίωμα να θυμώνετε όταν δεν ασπάζονται τις πεποιθήσεις σας.

Ιχθύς: η καταναλωτική σας μανία, εκτός του ότι σας στερεί χρήματα σας στερεί και ηρεμία. Μπορεί να νομίζετε ότι μια βόλτα στα μαγαζιά θα ηρεμήσει τις εσωτερικές σας εντάσεις, αλλά τι θα γίνει όταν γυρίσετε σπίτι;