Το τίμημα της απιστίας!

Κάνατε απιστία κορίτσια;

Δείτε τι σας περιμένει…

Κριός: υπό την προϋπόθεση ότι θα εκφράσετε την πάσα αλήθεια, κι αν το γεγονός είναι τετελεσμένο, θα σας συγχωρήσει. Όσο κι αν φαίνεται αδύνατο, θα το κάνει, αν φυσικά συμφωνήσετε να μη μαθευτεί παραπέρα. Μην ξεγελιέστε. Το πιθανότερο είναι να έχει κάνει αυτός, πριν, πολλές ατασθαλίες γι αυτό και σας συγχωρεί με τόση ευκολία.

Ταύρος: ο κτητικός αυτός άντρας, δεν διανοείται ότι η «δική» του γυναίκα, μπορεί να έχει υπάρξει, ή θα υπάρξει γυναίκα, κάποιου άλλου. Γι αυτό, αρκεί μια υποψία, ή η υποψία της υποψίας, των υποψιών, για να εξαπολύσει όλο του το Ταυρίσιο μένος. Σας περιμένουν τραγικές στιγμές στην αρένα του. Γι αυτό να είστε έτοιμες να ζήσετε στιγμές γκραν γκινιόλ.

Δίδυμοι: θα του κοστίσει αν συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι αυτός ο κατακτητής της καρδιάς σας και του κορμιού σας. Δεν θα του είναι δύσκολο όμως, να το ξεπεράσει, αρκεί και σεις να του θυμίσετε ότι ξέρατε εδώ και καιρό ότι κι αυτός σας έχει απατήσει. Μ’ αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζει τη συνενοχή σας και θα του αρέσει να μάθει λεπτομέρειες για το πώς σας φάνηκε η απιστία.

Καρκίνος: δεν θα είναι εύκολη η απιστία, σε έναν τέτοιον άντρα, καθώς είναι ο «ζηλιαρόγατος» του ζωδιακού. Γίνεται απίστευτα οργισμένος, και μόνο στη θέα ενός βλέμματος που θα ρίξετε σε κάποιον άλλον. Ένα χαμόγελο που δεν θα απευθύνεται στον ίδιο, αποτελεί απιστία, και επομένως λόγο μεγάλης έντασης και οργής. Γι αυτό, πριν το κάνετε, σκεφθείτε. Αξίζει να υποστείτε τέτοιο μαρτύριο;

Λέων: όταν αισθάνεται προσβεβλημένος, και αν τον απατήσετε, τον προσβάλλετε, θα χτυπήσει πρώτα εκείνον τον κακομοίρη που τόλμησε να απλώσει χέρι στη βασίλισσα του. Θα τον χτυπήσει με όλα τα μέσα, ανελέητα. Κι όταν σιγουρευτεί ότι τον αχρήστευσε, τότε θα χτυπήσει την ίδια τη βασίλισσα. Θα πρέπει να αντέχετε στις κακουχίες, αν σκεφτείτε να απατήσετε το Λιοντάρι.

Παρθένος: το να απατήσετε τον Παρθένο, είναι σαν να τον εξαναγκάζετε να βγει από το σταθερό του πρόγραμμα, που συνέταξε με μεγάλη συνέπεια και αίσθηση του καθήκοντος. Άσε που, ήσασταν εσείς που αφήσατε το καθήκον σας απέναντί του για έναν άλλον άντρα. Όταν λοιπόν, έχει να κάνει με τέτοιους ανθρώπους, απλά τους απαξιώνει. Τους ξεφτιλίζει, τους διώχνει, όπως τα σκουπίδια από το σπίτι.

Ζυγός: αυτόν τον κύριο, Δον Ζουάν, δεν τον απατάς, γιατί δεν θα δεχτεί σε καμία περίπτωση μια ομολογημένη απιστία. Όχι γιατί είναι κτητικός και εγωιστής, αλλά γιατί θα πρέπει να παραδεχτεί και ο ίδιος τις δικές του ατασθαλίες. Γι αυτό, αν μπορέσετε να το κάνετε χωρίς να σας καταλάβει, δεν χρειάζεται να ομολογήσετε. Ακόμα όμως, κι αν σας πιάσει, ακολουθήστε τον κανόνα της σιωπής.

Σκορπιός: δεν πιστεύω να δια νοηθείτε να απατήσετε έναν Σκορπιό! Θεός φυλάξει! Το να απιστήσετε, είναι σαν να κριτικάρετε τις δικές του επιδόσεις. Και δεν αντέχει καθόλου την κριτική. Το «δούλεμα» είναι γι αυτόν η εσχάτη προδοσία. Και μην ξεχνάτε, ότι το ένστικτό του θα τον οδηγήσει στα άπιστα βήματά σας, όπως και να ‘χει. Πριν το καταλάβετε, θα γίνετε το αντικείμενο της μανιώδους εκδίκησής του.

Τοξότης: στην αποκάλυψη μιας σας απιστίας, θα εκπλαγείτε από την ψυχραιμία με την οποία θα το αντιμετωπίσει. Θα σας ζητήσει να μάθει λεπτομέρειες. Όχι γιατί είναι μαζοχιστής, αλλά γιατί θέλει να διαπιστώσει αν ήταν μια απιστία «κρεβατιού» ή «συναισθήματος». Αυτό που θα τον «σκοτώσει» είναι να του πείτε ότι αγαπάτε κάποιον άλλο.

Αιγόκερως: αυτός ο «κατά φαντασίαν ασθενής», που σας τρώει τα αφτιά με τις «δήθεν» ενοχλήσεις του, και σας ωθεί στην απιστία με το στρυφνό και ιδιότροπο χαρακτήρα του, ίσως και να αγνοήσει την ομολογία σας, αν όχι από έλλειψη προσοχής  – καθώς είναι προσηλωμένος στις φιλοδοξίες του – ίσως εσκεμμένα για να μην χάσει το μόνο άνθρωπο που αντέχει τις γκρίνιες του και τις ιδιοτροπίες του.

Υδροχόος: θα αργήσει να καταλάβει την απιστία σας, αλλά όταν το καταλάβει, τότε, φανταστείτε ότι πρόκειται για ένα παιδάκι, που παίζει με τα σπίρτα και καταλήγει να βάλει φωτιά σε όλο το σπίτι. Κι ύστερα, γονατισμένος στα αποκαΐδια, θα ζητάει απεγνωσμένα συγγνώμη, γιατί δεν είχε καταλάβει ότι σε κάτι έφταιγε αυτός και αναγκαστήκατε να απιστήσετε.

Ιχθύες: στάδιο πρώτο: ουρλιάζει, φωνάζει, τον ακούνε δέκα οικοδομικά τετράγωνα, σπάει καρέκλες, τραπέζια, σας βρίζει. Κι ύστερα…κουράζεται. Στάδιο δεύτερο: πίνει. Ότι πίνεται. Καπνίζει σαν φουγάρο, πέφτει ξερός στο έδαφος περιμένοντας να τον πάρετε αγκαλιά και να τον σύρετε στο κρεβάτι του. Στάδιο τρίτο: ξυπνάει το πρωί ευδιάθετος, έτοιμος να σας συγχωρήσει, αν φυσικά του ορκιστείτε ότι δεν θα επαναληφθεί.