Τι λένε οι κάρτες Ταρό για κάθε ζώδιο, τον Μάρτιο 2018 ;

Κριός «Ο Ιεροφάντης»

Μια έμπνευση, μια εσωτερική καθοδήγηση, έρχεται με τη μορφή ενός πνευματικού ανθρώπου, ο οποίος με λόγια γεμάτα σοφία, απαλύνει την καρδιά και τις αγωνίες σας. Ότι νοσεί στη ζωή σας, αποκαθίσταται, και ότι εκκρεμεί διευθετείται.

Ταύρος «Το Άστρο»

Μια ιδέα, κάτι πρωτοπόρο, καθοδηγεί τα βήματά σας, και σας γεμίζει πίστη και ελπίδα, ότι μετά από τις δυσκολίες, όλα θα πάνε καλά. Η ζωή σας, καλυτερεύει μέρα με τη μέρα και τώρα οι προσπάθειές σας αποδίδουν καρπούς. Οικονομική και επαγγελματική άνοδος.

Δίδυμοι «Η Κρίση»

Ένα ξαφνικό γεγονός, αναστατώνει τη ζωή σας φέρνοντας έναν αέρα αλλαγής και ανανέωσης με σκοπό την ολοκλήρωσή σας. Θα χρειαστεί βέβαια να αναθεωρήσετε κάποιες από τις απόψεις σας και να προβείτε σε νέες ενέργειες προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας.

Καρκίνος «Η Ισχύς»

Η καλοσύνη σας κερδίζει. Η αρετή σας απέναντι στην κακία γύρω σας. Γοητεύετε με το ταμπεραμέντο σας και την ευγένειά σας, ακόμα και τους ανταγωνιστές σας. Αγωνίζεστε με τον πιο καλό και σωστό τρόπο να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας, και γι αυτό η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη.

Λέων «Ο Ερημίτης»

Μέχρι τώρα, τα γεγονότα της ζωής σας έκαναν «πολλή φασαρία» κι εσείς νιώθετε την ανάγκη να ησυχάστε και να αποτραβηχτείτε απ’ όλα αυτά. Μείνετε πίσω. Διαλογιστείτε πάνω στα όνειρά σας, πάρτε αποφάσεις για τον εαυτό σας, γιατί μέχρι να έρθετε σε επαφή με την πραγματική αλήθεια, μέσα σας, τίποτε δεν θα καταφέρει να σας βγάλει απ’ το αδιέξοδο.

Παρθένος «Η Σελήνη»

Ο υπερβολικός συναισθηματισμός σας, σας οδηγεί  στην παρερμηνεία των καταστάσεων που συμβαίνουν γύρω σας. Σας σπρώχνει σ’ έναν φανταστικό κόσμο, που δεν σχετίζεται με την πραγματικότητα σε κανένα επίπεδο, και σας απομακρύνει ως εκ τούτου απ’ τα πραγματικά σας προβλήματα, που επιτακτικά ζητούν λύσεις. Ο κίνδυνος της εξαπάτησης είναι μεγάλος, γι αυτό προσγειωθείτε σύντομα.

Ζυγός «Ο Αυτοκράτορας»

Είναι ανάγκη να οργανωθείτε, να επιμείνετε στις απόψεις σας και στο κυνήγι των ονείρων και των στόχων σας, γιατί αυτό θα φέρει την επιτυχία. Οι κομπασμοί και τα «κοκορέματα» δεν σας ταιριάζουν, αν θέλετε φυσικά να δείτε τη ζωή σας να καλυτερεύει.

Σκορπιός «Η Εγκράτεια»

Νέα δεδομένα παρουσιάζονται για να δώσουν νέα ώθηση στις προσπάθειές σας. Ένα ταξίδι μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, τόσο στη λήψη αποφάσεων εκ μέρους σας, όσο και στη λήψη αποφάσεων των προϊσταμένων σας, για δικό σας όφελος. Σε καμία περίπτωση, μην «βγείτε μπροστά». Μείνετε στο παρασκήνιο και περιμένετε τις εξελίξεις να έρθουν σε σας.

Τοξότης «Ο Διάβολος»

Μια εξάρτηση, μια εμμονή, ένα ανομολόγητο πάθος, εξουσιάζει τη ζωή σας, που μπορεί να είναι δικό σας, μπορεί όμως να είναι και αυτά που νιώθει κάποιος άλλος για σας. Στη δεύτερη περίπτωση, νιώθετε εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση, την οποία η συνείδησή σας και η αίσθηση του καθήκοντος δεν σας αφήνει να την αποποιηθείτε. Το καλό είναι ότι σύντομα αποκτάτε υλική δύναμη και προσωπική αναγνώριση.

Αιγόκερως «Ο Τρελός»

Η ζωή σας έχει γίνει αντικομφορμιστική, ενάντια  σε καθωσπρεπισμούς και στεγανά. Είστε ο αιώνιος έφηβος που δεν λέει να ωριμάσει , ό,τι και να γίνει. Το θράσσος της άγνοιάς σας μπορεί να σας σώζει από κινδύνους που σας περιτριγυρίζουν, όμως, δεν μπορείτε να εδραιώσετε τίποτα σοβαρό μ’ αυτό τον τρόπο. Είναι ανάγκη να επανεξετάσετε τη δράση σας.

Υδροχόος «Ο Μάγος»

Τώρα είναι η ώρα να χρησιμοποιήσετε όλα τα «εργαλεία» που διαθέτετε, είτε αυτά είναι πνευματικά, είτε υλικά, προκειμένου να πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όλα εξαρτώνται από τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε την κατάσταση. Μια ιδανική ευκαιρία παρουσιάζεται και σεις καλείστε τόσο να την ανακαλύψετε, όσο και να την αρπάξετε και να την εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

Ιχθύς «Το Άρμα»

Με τη δύναμη της θέλησής σας, και της συνεχούς προσπάθειάς σας, η επιτυχία είναι ήδη στο δρόμο και μάλιστα, καταφθάνει συντομότερα απ’ το αναμενόμενο. Για τους ελεύθερους, ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σας και την αλλάζει σε όλα τα επίπεδα. Τολμήστε τώρα, ότι δεν έχετε τολμήσει ποτέ ξανά. Η προοπτική είναι εξαιρετική και οι συνθήκες τέλεια ευνοϊκές.