Τι λένε οι κάρτες Ταρό για κάθε ζώδιο, τον Φεβρουάριο 2018 ;

Τι αποκαλύπτουν οι κάρτες Ταρό για τα ζώδια, τον Φεβρουάριο 2018 !

Κριός,  «Η Κρίση»

Ένα ξαφνικό γεγονός θα αναστατώσει την καθημερινότητά σας, βάζοντάς σας στη διαδικασία να σκεφτείτε αν τα έχετε κάνει όλα σωστά. Στη διάρκεια αυτού του «εσωτερικού – προσωπικού» ξεκαθαρίσματος, εσείς θα πάρετε αποφάσεις, πολύ σοβαρές για την περαιτέρω πορεία της ζωής σας. Τα πάντα γύρω σας θα αναθεωρηθούν, θα αναθεωρηθούν και θα μεταλλαχθούν σε κάτι νέο, πιο σοβαρό και πιο σταθερό.

Ταύρος, «Ο Διάβολος»

Νιώθετε ανήμποροι να ελέγξετε τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας, και ίσως υπάρχουν πρόσωπα στο περιβάλλον σας που δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε, και αυτό σας δημιουργεί προσωπική αστάθεια και ένα αίσθημα κούρασης. Αυτό, είναι καθαρά στο χέρι σας να το αλλάξετε. Αποποιηθεί τε πρόσωπα και καταστάσεις που απομυζούν ενέργεια από σας και προχωρήστε ξεκάθαροι στο μέλλον.

Δίδυμοι, «Ο Μάγος»

Ήρθε η ώρα να εκμεταλλευθείτε τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχετε αποκομίσει έως τώρα, για να μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα εποικοδομητικό κλίμα γύρω σας, που θα σας επιτρέψει, αφενός να επιτύχετε τους στόχους σας, αφετέρου να προχωρήσετε εκ του ασφαλούς στη λήψη αποφάσεων που θα καθορίσουν το μέλλον σας.

Καρκίνος, «Η Δικαιοσύνη»

Οποιαδήποτε υπερβολή τώρα, είτε στη συμπεριφορά, είτε στα ζητούμενά σας, είτε οπουδήποτε, θα ήταν μοιραία, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Γι αυτό, προτιμήστε να χαμηλώσετε τους τόνους και να συμβιβαστείτε, έστω και με τη μορφή στρατηγικής υποχώρησης. Να αφήσετε τους συναισθηματισμούς και τις γκρίνιες και να λειτουργήσετε με τη λογική. Έτσι, θα δικαιωθείτε.

Λέων, «Ο Ερημίτης»

Τα γεγονότα στη ζωή σας, ως τώρα, έκαναν πολλή «φασαρία». Εσείς τώρα, χρειάζεστε ηρεμία και γαλήνη για να σκεφθείτε ξεκάθαρα, τις περαιτέρω κινήσεις σας. Αν δεν έρθετε σε επαφή με τη δική σας, προσωπική, εσωτερική «αλήθεια», τίποτα δεν θα μπορέσει να κινηθεί σωστά, ούτε και σεις. Γι αυτό, ετοιμάστε το χώρο για να διαλογισθείτε. Χρειάζεστε απόλυτη ησυχία, γι αυτό καλό θα ήταν να απέχετε από διασκεδάσεις και «φασαρίες».

Παρθένος, «Ο Κρεμασμένος»

Το προηγούμενο διάστημα χρειάστηκε να αποποιηθείτε καταστάσεις και πράγματα, ίσως και ανθρώπους, που μέχρι πρότινος θεωρούσατε δεδομένα. Ίσως η απώλεια ενός προσφιλούς σας ατόμου να σας «έριξε» σε πένθος. Τώρα όμως, αυτά πρέπει να τελειώσουν. Η ζωή και τα γεγονότα τρέχουν κι αν δεν θέλετε να σας προσπεράσουν, καλό είναι να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι της καθημερινότητας.

Ζυγός, «Ο Κόσμος»

Ήρθε η ώρα της αποζημίωσης, της ολοκλήρωσης και της δικαίωσης. Τώρα, όλοι σας οι στόχοι πραγματοποιούνται με το παραπάνω, ίσως με καλύτερο τρόπο από αυτόν που ονειρευτήκατε. Ο έρωτας ανθίζει στη ζωή σας, και κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να ξεκινήσετε οικογένεια. Η αγάπη που εισπράττετε από τους άλλους, σας αποθεώνει. Νιώθετε πλήρεις και ολοκληρωμένοι τώρα πια και τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει.

Σκορπιός, «Η Αυτοκράτειρα»

Αφθονία, συγκομιδή, χαρά και αισιοδοξία. Η αγάπη θα σας κάνει δημιουργικούς. Οι χαρές που θα λάβετε αυτό το μήνα, θα είναι πολλές και από πολλούς τομείς. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι ότι τίποτα δεν έγινε από μόνο του αλλά συνέβαλλαν ουσιαστικά και οι δικοί σας κόποι. Θα είστε δυνατοί αντίπαλοι, για όσους θεωρούν ότι μπορούν να πάρουν από εσάς, εύκολα.

Τοξότης, «Ο Αυτοκράτορας»

Η προσπάθεια που ξεκίνησε την περασμένη χρονιά, τώρα ευοδώνεται. Ένα ισχυρό αντρικό πρόσωπο, είναι δίπλα σας, να σας στηρίζει και να υποστηρίζει τα όνειρά σας. Είστε η απόλυτη αρσενική ενέργεια, που δημιουργεί, είναι ανεξάρτητη, λειτουργική όπου πρέπει, και συμβιβαστική εκεί που χρειάζεται, προκειμένου τα όνειρα να βγουν αληθινά. Κανείς και τίποτα δεν μπορεί πλέον να σας καθυστερήσει. Ξέρετε τι θέλετε και πώς να το διεκδικήσετε.

Αιγόκερως, «Ο Τρελός»

Νιώθετε ότι όλα γύρω σας, υπηρετούν τους σκοπούς σας, αλλά κάνετε λάθος. Είστε ο έφηβος που στην άγνοιά του, γλιτώνει από τους κινδύνους που τον περιτριγυρίζουν, αλλά που δεν μπορεί να εδραιώσει τίποτα με αυτή τη στάση. Πρέπει να επανεξετάσετε τη δράση σας. Ποιος είναι ο «Τρελός» στη ζωή σας; Είναι κάποιος άλλος ή εσείς οι ίδιοι με τη στάση σας απέναντι στα σοβαρά ζητήματα που σας απασχολούν; Οι αποφάσεις σας πρέπει να παρθούν με πολλή προσοχή, γιατί όλα είναι στον αέρα.

Υδροχόος, «Το Άρμα»

Με τη δύναμη της θέλησης, η επιτυχία είναι καθ’ οδόν. Κατακτάτε τους στόχους σας και κάνετε θαύματα με τις επιδόσεις σας. Είστε αυτοί που θα οδηγήσετε το «Άρμα», εκεί ακριβώς που θέλετε να πάτε. Ξεκάθαροι και με αποφασιστικότητα, αφήνετε στην άκρη τις θεωρίες και προχωράτε σε πράξεις. Τολμήστε ό,τι δεν έχετε τολμήσει. Άλματα προόδου θα δείτε μπροστά σας και θα εκπλαγείτε…μπορεί και όχι!

Ιχθύες, «Ο Τροχός της Τύχης»

Η αισιοδοξία και η καλή σας καρδιά θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο  στη διατήρηση των αγαθών που έρχονται σε σας ακάθεκτα. Τώρα, ξεκινά ένας νέος κύκλος ζωής, που θα φέρει όσα ονειρευτήκατε. Νέες επαγγελματικές προτάσεις, νέοι έρωτες και καλά εισοδήματα. Η τύχη σας ευνοεί και σας δίνει την όρεξη να προχωρήσετε όσο το δυνατόν πιο μακριά στην οδό της εξέλιξης.