Τι λένε οι κάρτες Ταρώ για κάθε ζώδιο, το Δεκέμβριο;

Κριός «Η Κρίση»

Μια ξαφνική αλλαγή στα δεδομένα που ξέρατε ως τώρα, θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης, με σκοπό την ολοκλήρωσή σας.  Θα δείτε την αλήθεια της ζωής να λάμπει μπροστά στα μάτια σας και θα αρχίσετε έτσι, να βλέπετε το τοπίο πιο ξεκάθαρα γύρω σας.

Ταύρος «Οι εραστές»

Ένας έρωτας έρχεται στη ζωή σας, ένα συναίσθημα, μια αίσθηση ότι αν δεν ενωθείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο, δεν θα βρείτε την γαλήνη και την ηρεμία που χρειάζεστε στη ζωή σας. Αυτό βέβαια εμπεριέχει και το δίλημμα, του τι πρέπει να κάνετε, ή όχι, για να πετύχετε αυτό το στόχο.

Δίδυμοι «Ο Τροχός της Τύχης»

Η αισιοδοξία σας και η καλή σας καρδιά, θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα γύρω σας, τώρα. Ξεκινά, ένας νέος κύκλος ζωής, που θα σας φέρει όσα έχετε ονειρευτεί. Η τύχη σας ευνοεί, και αυτό το νιώθετε καθώς ό,τι συμβαίνει γύρω σας, είναι για καλό.

Καρκίνος «Ο Διάβολος»

Μια εμμονή, ή ένα ανομολόγητο πάθος σας, σας κρατάει δέσμιους στο παρόν και δεν σας αφήνει να «πετάξετε». Μπορεί να πρόκειται για μια κατάσταση, ή για ένα πρόσωπο. Ωστόσο, είναι στο χέρι σας να απαλλαγείτε από αυτό. Μην αφήνετε τους άλλους να σας χειραγωγούν, αλλά ούτε και σεις να χειραγωγείτε άλλους.

Λέων «Η Ισχύς»

Η καλοσύνη σας κερδίζει έδαφος απέναντι σε όλους εκείνους τους παράγοντες που δοκιμάζουν τις αντοχές σας εδώ και καιρό. Θα αγωνιστείτε με τον πιο σωστό και καλό τρόπο και έτσι τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν. Ετοιμαστείτε για επιτυχίες και μεγάλες χαρές.

Παρθένος «Ο Τρελός»

Πρέπει να επανεξετάσετε τη δράση σας. Ποιος είναι αυτός που καθορίζει τις εξελίξεις στη ζωή σας; Είναι οι άλλοι; Είναι οι παράγοντες; Είναι κάποιος άνθρωπος; Εσείς καλείστε να αποφασίσετε και να μην αφήνετε τα πάντα στον αέρα και να κάνετε κινήσεις ουσίας.

Ζυγός «Το Άστρο»

Τώρα οι ορίζοντές σας διευρύνονται, και είστε στην τελική ευθεία για να εκπληρώσετε τον προορισμό σας. Αυτό, μπορεί να μην γίνει αμέσως και να χρειαστεί χρόνο, το σίγουρο είναι όμως, ότι κάτι θα σας βοηθήσει, ίσως ένας αστάθμητος παράγοντας, να φτάσετε τελικά εκεί που το Σύμπαν σας προόριζε εξ αρχής.

Σκορπιός «Ο Ερημίτης»

Είναι ώρα να αποτραβηχτείτε και να διαλογιστείτε. Να καθαρίσετε την ψυχή και το πνεύμα σας. Είναι ένα εσωτερικό ταξίδι που θα σας δώσει την ευκαιρία να ανασυνταχθείτε και να αναγεννηθείτε, έχοντας μια ολοκαίνουρια συνειδητότητα για οδηγό και αρωγό σε κάθε δυσκολία.

Τοξότης «Η Δικαιοσύνη»

Οποιαδήποτε υπερβολή τώρα θα σήμαινε μεγάλο πρόβλημα για σας. Αποστασιοποιηθείτε από τις καταστάσεις για να δείτε ξεκάθαρα, όχι μόνο τη δική σας θέση αλλά και τη θέση των άλλων στη ζωή σας, αλλά και απέναντί σας. Κάποιο πρόσωπο μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο βοηθού σ’ αυτό.

Αιγόκερως «Ο Μάγος»

Τώρα, είναι η κατάλληλη ώρα να εκμεταλλευθείτε κάθε τρόπο και κάθε πνευματική ή και φυσικό εργαλείο που διαθέτετε για να φέρετε τις καταστάσεις έτσι, ώστε να δουλεύουν για σας. Όλα εξαρτώνται από το πώς θα χειριστείτε την κατάσταση. Επιτυχίες στην αισθηματική σας ζωή αλλά και στα επαγγελματικά.

Υδροχόος «Η Ιέρεια»

Δεν είναι ώρα για δράση, αλλά για υπομονή και δεκτικότητα. Κρατήστε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας και μην ανοίγετε τα χαρτιά σας σε κανέναν και για κανέναν λόγο. Δώστε απλόχερα την αγάπη σας στα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν αλλά τις σκέψεις σας, όχι. Αναμνήσεις, σας φέρνουν σε επαφή με το παρελθόν.

Ιχθείς «Ο Κρεμασμένος»

Βρίσκεστε στο στάδιο της αλλαγής, πριν την ολοκληρωτική σας μεταμόρφωση. Κάποια δικά σας πρόσωπα, θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι και τόσο με το μέρος σας όσο κι αν θέλουν να σας πείσουν για το αντίθετο. Συνειδητοποιώντας αυτό, θα αφήσετε πίσω σας παρωχημένες ιδέες και εξωπραγματικά πιστεύω και θα βαδίσετε πιο προσγειωμένοι και σίγουροι.