Τα φυσικά χαρακτηριστικά της γυναικείας εμφάνισης βάσει της γενέθλιας Αφροδίτης!

ΚΡΙΟΣ

Με Αφροδίτη στον Κριό

Έχει κορμί μυώδες, αθλητικό και αδύνατο, ενώ οι αρθρώσεις της προεξέχουν. Τα γόνατά της δε, είναι κοκαλιάρικα. Διαθέτει μυτερό προφίλ, με μακρύ λαιμό και λεπτή μύτη που προεξέχει, αν δεν είναι γαμψή. Σαρκώδη τα χείλη της, με μεγάλα μάτια. Το τόξο των φρυδιών όμως, είναι πολύ τονισμένο και παχύ. Η επιδερμίδα της είναι ευαίσθητη και πολύ εύθραυστη.

 Με Αφροδίτη στον Ταύρο

Το στήθος της «φαίνεται». Έχει κοντό λαιμό με τάσεις διπλοσάγονου. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου, είναι Κριαρίσια, μόνο πιο απαλά. Το δέρμα της δεν κάνει εύκολα ρυτίδες. Δεν τη λες όμορφη, εκτός κι αν κατέχει την τέχνη του μακιγιάζ, άψογα.

 Με Αφροδίτη στους Διδύμους

Διαθέτει αεικίνητο βλέμμα, κι έχει την αίσθηση του ρυθμού της ζωής, αλλά και της μουσικής. Σαν παρουσία, κυμαίνεται ανάμεσα στον αυθορμητισμό και τον ψυχρό υπολογισμό. Είναι επιδειξιομανής και έχει θεατρινίστικο γούστο.

Με Αφροδίτη στον Υδροχόο

Το πρόσωπο είναι συμμετρικό. Η μύτη προεξέχει αλλά πιο εξευγενισμένα απ’ του Κριού, ενώ τα μάτια της δίνουν την εντύπωση ότι συνεχίζονται και πέρα από τη γραμμή τους. Το δέρμα της έχει την τάση να κάνει εύκολα μικρές ρυτίδες, ιδίως αν ασχολείται με τον αθλητισμό. Τα μαλλιά της είναι θαμπά, ενώ συχνά οι αρθρώσεις της κοκκινίζουν.

 Με Αφροδίτη στους Ιχθύς

Το πρόσωπό της έχει μια νωθρή όψη, κάπως άτονη. Τα χείλη είναι αυτά που εστιάζει εύκολα κανείς, που είναι κυρτά και αισθησιακά. Τα μάτια, ατενίζουν αόρατους, δικούς της κόσμους. Η δομή του σώματός της είναι γλυκιά και χαριτωμένη. Έχει ωραία οδοντοστοιχία από τη φύση της, τα μαλλιά της είναι πυκνά. Αυτό που κάνει εντύπωση όμως, είναι η βραχνή φωνή με ένα τρομερά αισθησιακό γρέζι.