Πώς να αποπλανήσεις κάποιον με βάση το ζώδιο που ανήκει!

Όλοι έχουν τα ευαίσθητα  σημεία τους, γιατί να  χάνουμε πολύτιμο χρόνο και να μην εκμεταλλευτούμε την αστρολογία και την γνώση που μας προσφέρει για να κατακτήσουμε το άτομο που μας ενδιαφέρει  πιο εύκολα.

Κριός: Αφήστε τον να νοιώσει κυνηγός και να νομίζει ότι εκείνος κατακτάει, φορέστε  τα πιο σέξι κόκκινα ρούχα σας και κάντε του  μικρές εκπλήξεις.

Ταύρος: βάλτε τον σκούφο του σεφ και μελετήστε όλες τις συνταγές του Άκη και φτιάξτε του ένα εντυπωσιακό δείπνο, θα πέσει στα πόδια σας.

Δίδυμος:  επικοινωνήστε μαζί του φιλικά και βάλτε τον να φανταστεί πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε μαζί. Προς θεού μην αναφέρεται τις λέξεις δέσμευση, γάμος και ότι έχει σχέση με ανία.

Καρκίνος: Πες τε του πόσο σημαντική είναι η οικογένεια για εσάς και ότι το αγαπημένο σας σίριαλ είναι το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Πέστε  του ακόμα ότι σας αρέσει να είσαστε περισσότερο στο σπίτι παρά με φίλους.

Λέων: Θαυμάστε τον!!! Πέστε του πόσο όμορφος είναι πόσο έξυπνος και επιτυχημένος. προσέξτε το ντύσιμο σας να είναι προσεγμένο και συμπεριφερθείτε του σαν να είναι ο πρίγκιπας σας.

Παρθένος: Θα πρέπει να τον πείσετε ότι είσαστε άτομο που θέλει τάξη καθαριότητα και συγκρότηση στην ζωή του. δείξτε του πόσο σημαντικό είναι να βοηθάς τους άλλους η πόσο φιλόζωη είσαστε.

Ζυγός: ευγένεια και φυσικά για τους ζυγούς πέστε του πόσο σημαντική για εσάς είναι  η συντροφικότητα και πόσο θέλετε να κάνετε πράγματα μαζί.

Ακόμα τονίστε του  πόσο χαρούμενη σας κάνει η παρουσία του.

Σκορπιός: Αφήστε τον να αναρωτιέται για τον χαρακτήρα σας. βάλτε την φαντασία του να φτιάχνει σενάρια για το ποια είσαστε. Φορέστε ότι πιο σέξι υπάρχει στην γκαρνταρόμπα σας σε μαύρο φυσικά.

Τοξότης: Θα του μιλάτε για άλλους πολιτισμούς, για ταξίδια που θέλετε να κάνετε μαζί, θα φροντίσετε να είσαστε διασκεδαστική και δεν θα πείτε ούτε κουβέντα για δέσμευση.

Αιγόκερως: Σοβαρή κομψή και με μεγάλες βλέψεις για καριέρα, μια τέτοια παρουσία εντυπωσιάζει έναν αιγόκερω. δείξτε του πόσο θαυμάζετε ότι έχει καταφέρει στην δουλειά του και πόσο σημαντικός είναι στο κοινωνικό του περιβάλλον.

Υδροχόος: Πρώτα φίλοι και μετά όλα τα άλλα. αντιμετωπίστε τον σαν να είναι ο κολλητός σας. Φυσικά ούτε κουβέντα για δεσμεύσεις και δώστε του να καταλάβει ότι η σχέση με τους φίλους  του είναι σημαντική και για εσάς.

Ιχθύς: Κεριά μελωδία και ρομαντισμός είναι τα ευαίσθητα σημεία των ψαριών. Πάρτε τον για μια βόλτα στην θάλασσα πες τε του πως δεν έχετε ερωτευτεί ποτέ τόσο πολύ και δεν θα ξεκολλήσει από κοντά σας.