Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος αν ο ωροσκόπος σου είναι…

Κριός: θέλεις έναν άνθρωπο που να σε συντροφεύει στα ταξίδια σου, στις περιπέτειες σου, στην αγάπη σου για τη ζωή. θέλεις έναν σύντροφο το ίδιο ενθουσιώδη με σένα, που να μην προβληματίζεται με τον ανεξάρτητο χαρακτήρα σου. Θέλεις έναν Τοξότη.

Ταύρος: αναζητάς έναν σύντροφο ζωής, αβρό και ευγενικό, που να σου παρέχει ασφάλεια, υλική ή συναισθηματική, ειλικρινή, ντόμπρο, αλλά πάνω απ’ όλα να έχει καλή δουλειά. Αναζητάς έναν άνθρωπο που δεν θα προδώσει ποτέ τα κοινά σας όνειρα, ούτε τις φιλοδοξίες σας. Αναζητάς έναν Αιγόκερω.

Δίδυμοι: ο άνθρωπος που θα βάλεις στη ζωή σου, θα είναι επικοινωνιακός, με κατανόηση, τρυφερό και καθόλου κτητικό. Θέλεις να καταλαβαίνει πριν από σένα τις ανάγκες σου, να μιλάει με τις ώρες για τα ενδιαφέροντά σου, να συζητά επί παντός επιστητού, και κυρίως να σ’ αγαπάει. Θέλεις έναν Παρθένο.

Καρκίνος: θέλεις έναν σύζυγο, έναν πατέρα, έναν εραστή, έναν φίλο, έναν μάγειρα, έναν επιχειρηματία, έναν πλούσιο, όμορφο, φιλόδοξο, σύντροφο, αδελφό, κολλητό….θέλεις έναν σύντροφο που να είναι όλα σε ένα. Επειδή δεν γίνεται να τα έχει όλα κάποιος, βολέψου μ’ έναν Λέοντα που ακόμα κι αν δεν έχει τα προσόντα, θα σε κάνει να πιστεύεις ότι τα ‘χει.

Λέων: ο σύντροφος που ψάχνεις θα πρέπει να σου ταιριάζει εμφανισιακά. Οι Κουασιμόδος, αποκλείονται. Έξω καρδιά παιδί, γελαστό, αγέρωχο, να σου τραβάει την καρέκλα για να κάτσεις, να σου ανοίγει την πόρτα να περάσεις, να σε παινεύει και να καμαρώνει για σένα. Θέλεις έναν Ζυγό οπωσδήποτε.

Παρθένος: ψάχνεις για κάποιον καθαρό, μέσα κι έξω, όπως κι εσύ. Να λατρεύει την τάξη και την καθαριότητα. Να είναι πρακτικός, προσγειωμένος, ειλικρινής. Απλός αλλά με περίπλοκο σκεπτικό. Μορφωμένο, με καλή δουλειά, να σου παρέχει ασφάλεια. Αναζητάς έναν Ταύρο.

Ζυγός: πόσο θέλεις να σε θαυμάζει ο σύντροφός σου; Πολύ; Τότε ψάξε για Λέοντα. Πόσο θέλεις να σ’ αγαπάει ο σύντροφός σου; Με πάθος και ένταση; Ψάξε για Σκορπιό. Πόσα θέλεις να σου παρέχει ο σύντροφός σου; Τα πάντα; Ψάξε για Ταύρο. Στη χειρότερη περίπτωση, αναζήτησε έναν Ζυγό.

Σκορπιός: το να βρεις σύντροφο που να εμπιστεύεσαι και να μπορείς να του ανοιχτείς συναισθηματικά ίσως αποτελεί έναν άθλο για σένα που αγαπάς με κτητικότητα, πάθος  και ένταση. Ένας Ιχθύς, μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα σου, να ανεχτεί τη ζήλια σου, αλλά και να διαχειριστεί την εκδικητικότητα σου.

Τοξότης: μην ψάχνεις πολύ. Εσύ μπορείς να προσαρμοστείς στα πάντα, και πάντα, αρκεί να μην θιχτεί το αίσθημα της ελευθερίας σου. Αν νοιώσεις ότι ο σύντροφός σου σε περιορίζει, τότε θα του φύγεις, και χωρίς προειδοποίηση. Ο Υδροχόος, είναι για σένα ο ιδανικός σύντροφος.

Αιγόκερως: εσύ μπορείς να κάνεις με έναν άλλο Αιγόκερω, άνετα, γιατί θα μοιραστείτε τις φιλοδοξίες σας, θα κάνετε τα ίδια σχέδια για το μέλλον, θα αναζητήσετε τις ίδιες διεξόδους στα αδιέξοδά σας και θα λύσετε με τον ίδιο τρόπο τα προβλήματά σας. Μπορεί επίσης να σας κάνει και ένας Καρκίνος

Υδροχόος: ποιος είναι αυτός που δεν θα περιορίσει τις φιλοσοφικές σου αναζητήσεις και τις υπαρξιακές σου περιηγήσεις στα ενδότερα του εαυτού σου; ποιος είναι αυτός που μπορεί να σε στηρίξει υλικά και συναισθηματικά, και να σου κρατάει το χέρι, χωρίς να σε περιορίζει; Ο Δίδυμος ή ο Τοξότης; Μπορεί και οι δύο.

Ιχθείς: αυτός που έχει τη μεγαλύτερη φαντασία, τη μεγαλύτερη δημιουργικότητα, που παρέχει ασφάλεια και δεν βαριέται να εισέλθει στον κόσμο σου για να μοιραστεί το παραμύθι σου, είναι μόνο ένας και ακούει στο όνομα Ζυγός