Ποιο ζώδιο μπορείς να εμπιστεύεσαι και για ποιο λόγο;

Έναν Κριό, μπορείς να τον εμπιστεύεσαι στα δύσκολα. Είναι ο μόνος που μπορεί να σε «βγάλει» από μια κρίση και δεν αφήνει κατάσταση μισή, μιας και είναι πολύ επίμονος.

Έναν Ταύρο, μπορείς να του εμπιστευθείς την οικονομική σου διαχείριση. Με τις συμβουλές του, είναι σίγουρο ότι ο τραπεζικός σου λογαριασμός θα αυξηθεί αισθητά. Επίσης, είναι ικανότατος μάγειρας.

Το Δίδυμο, δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη για τα σοβαρά. Μπορείς να αφήσεις στην κρίση του τη διασκέδασή σου, αλλά και για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείς, να ξέρεις ότι την ξέρει.

Στον Καρκίνο, μπορείς άνετα, να στηρίξεις τα όνειρά σου. Είναι ικανός, ακόμα κι αν δεν μπορεί ο ίδιος, να σε συμβουλέψει ως προς το πώς να τα εκπληρώσεις. Φαντάζεσαι να έχετε κοινά όνειρα;

Στον Λέοντα, μπορείς να εμπιστευτείς τη ζωή σου. Δεν θα σε προδώσει ποτέ και θα είναι πάντα δίπλα σου για ότι χρειαστείς. Θα σε αγαπήσει για πάντα, αρκεί για πάντα να αποτελεί το αντικείμενο θαυμασμού σου.

Στην Παρθένο, μπορείς να βασίσεις την καλή σου υγεία. Θα σου δώσει συμβουλές για ό,τι αφορά στην υγιεινή διατροφή. Θα σου οργανώσει το γραφείο και το σπίτι και θα σου δώσει λειτουργικές συμβουλές.

Το Ζυγό, δεν είναι απαραίτητο να τον εμπιστευθείς για να κάνεις τη δουλειά σου. Αρκεί να σ’ εμπιστευθεί αυτός, και θα σου δώσει τα πάντα.

Το Σκορπιό, μπορείς να τον εμπιστεύεσαι για τα πάντα. Θα κρατήσει τα μυστικά σου καλύτερα από «τάφο». Θα τρέξει για σένα, όταν εσύ δεν θα μπορείς. Αρκεί να μην του δώσεις το δικαίωμα να σκεφτεί ή να υποψιαστεί ότι «παίζεις κι αλλού», εκεί, θα αντιμετωπίσεις την οργή του.

Αν δώσεις εμπιστοσύνη στον Τοξότη, θα είναι ο μοναδικός άνθρωπος που σίγουρα θα κάνει τα πάντα για σένα, ακόμα και για θαύματα είναι ικανός. Το κακό είναι ότι δεν σε προδιαθέτει από την αρχή για να τον εμπιστευθείς.

Ο Αιγόκερως, είναι άτομο εμπιστοσύνης, όμως, προσπαθεί απεγνωσμένα να σε πείσει για το αντίθετο, ίσως γιατί δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί μαζί σου, εξαιτίας των προσωπικών του φιλοδοξιών.

Τον Υδροχόο, τον εμπιστεύεσαι για τις καινοτόμες ιδέες του αλλά και για το αίσθημα δικαιοσύνης που έχει. Δεν αντέχει την αδικία, γι αυτό και θα φροντίσει να έχεις δίκαιη μεταχείριση απ’ όλους.

Τον Ιχθύς, αν τον βρεις εντός πραγματικότητας, καλύτερα να μην του βάλεις εμπιστοσύνη γιατί δεν το ‘χει σε τίποτα να σ’ εγκαταλείψει και να ξαναπάει στον κόσμο του.