Ποιο είναι το δώρο που θα άρεσε σε κάθε ζώδιο;

Κριός άνδρας:  Κάντε του δώρο κάτι που να έχει δράση και ενεργητικότητα η μια πρόκληση για τον εαυτό του. Μια βόλτα με καγιάκ σε ποταμό, μάθημα πτήσεις με ελικόπτερο η ότι εσείς θεωρείτε δύσκολο.

Κριός γυναίκα: Παρορμητική και δραστήρια η κριαρίνα θα χαρεί πολύ  αν τις κάνετε  δώρο ένα μάθημα αυτοάμυνας ή pool dancing. Μια βόλτα σε σκοπευτήριο ή σε αγώνες τοξοβολίας.

Ταύρος άνδρας:  Ένα πολύ καλό δείπνο είναι αυτό που θα εκτιμήσει περισσότερο ένας ταύρος.  ένα καλό κρασί ή ένα γκουρμέ έδεσμα. Αν είναι και από τα χεράκια σας, ακόμα καλύτερα.

Ταύρος γυναίκα: Η απόλαυση είναι σημαντική για μια ταυρίνα. χαρίστε της μια απολαυστική μέρα σε spa, η ένα χαλαρωτικό ταϊλανδέζικο  μασάζ. Φυσικά και ένα δείπνο με καλό φαγητό θα την ευχαριστήσει.

Δίδυμος άνδρας: Κάντε του δώρο ένα τηλέφωνο κινητό τελευταίας τεχνολογίας μια που η επικοινωνία είναι το χαρακτηριστικό τους, ή απλά ένα gadget.  κάντε μαζί του μια βόλτα σε μέρη με κόσμο η σε μια έκθεση τεχνολογίας.

Δίδυμος γυναίκα:  Πηγαίνετε μια εκδρομή σε άγονη γραμμή ή κάντε της δώρο ένα ποδήλατο. ένα βιβλίο εκμάθησης κάποιας ξένης γλώσσας  η απλά μια βόλτα σε λούνα Παρκ.

Καρκίνος άνδρας: Φτιάξτε κάτι με τα χεράκια σας, από κασκόλ, σκούφο  η ‘ότι άλλο καταφέρνετε. Αν δεν το έχετε με την χειροτεχνία φτιάξτε του ένα άλμπουμ με φωτογραφίες που είσαστε μαζί.

Καρκίνος γυναίκα: Θα σας έλεγα μονόπετρο η βέρες, αλλά να μην το πάμε και τόσο μακριά αν είναι πρόσφατη σχέση. ‘Ένα ρομαντικό διήμερο είναι ότι πρέπει.

Λέων άνδρας: Χαρίστε του κάτι μικρό αλλά ακριβό κάτι σε δέρμα ή σε πολύτιμο μέταλλο. Στους λέοντες αρέσουν τα παιχνίδια , μια βόλτα στο καζίνο ή στον ιππόδρομο.

Λέων γυναίκα: Είναι το ζώδιο που κατεξοχήν λατρεύει τα κοσμήματα. Ότι λάμπει είναι ευπρόσδεχτο από μια λιονταρίνα.

Παρθένος άνδρας: Αναζητούν συνεχώς την γνώση και την ακρίβεια. Ένα βιβλίο ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του ή ακόμα και κάτι πρακτικό για την προσωπική του υγιεινή.

Παρθένος γυναίκα: Η σχέση της παρθένου με τον χρόνο και την τάξη είναι σημαντική , ένα ρολόι είναι για εκείνη χρήσιμο και πολύτιμο.

Ζυγός άνδρας: Η κοινωνική ζωή είναι σημαντική για τους ζυγούς, Κάντε του ένα πάρτι έκπληξη έτσι χωρίς να έχει γιορτή η γενέθλια απλά για να τον ευχαριστήσετε.

Ζυγός γυναίκα :Η κομψότητα προσωποποιημένη. Ότι έχει σχέση με καλλυντικά αρώματα και αξεσουάρ, θα κάνουν την ζυγό ευτυχισμένη.

Σκορπιός άνδρας: Ατομική προβολή όλων των αποχρώσεων του γκρι ή ακόμα, αν είσαστε πιο τολμηρές ένα σεξουαλικό παιχνίδι, θα απογειώσει την φαντασία του.

Σκορπιός γυναίκα :Φυσικά εσώρουχα, όσο πιο σέξι τόσο καλύτερα. Μαύρα κόκκινα που είναι τα χρώματα του σκορπιού.

Τοξότης άνδρας: ένα βιβλίο φιλοσοφίας η μια σπάνια έκδοση. Μια βόλτα με άλογο η ένα ταξίδι, είναι κάποια από αυτά που αγαπούν οι τοξότες.

Τοξότης γυναίκα: η αίσθηση της ελευθερίας και η περιπέτεια είναι σημαντικά για τις αισιόδοξες τοξοτίνες.  ένας συνδυασμός αυτών θα ήταν η ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο. Βάλτε τον συνδυασμό στο μυαλό σας και την φαντασία σας χωρίς περιορισμό.

Αιγόκερως άνδρας: Δεν θα έλεγα ότι του αρέσουν οι εκπλήξεις. Θέλει να έχει τον έλεγχο και η μόνη έκπληξη που θα άντεχε είναι ένα γεύμα ή δείπνο σε κάποιο όμορφο χώρο χωρίς πολύ κόσμο και φασαρία.

Αιγόκερως γυναίκα: Πρακτικές και σοβαρές, δεν είναι εύκολο να κάνεις κάποια έκπληξη που να τους αρέσει, το πιο ασφαλές είναι μια δερμάτινη τσάντα ή κάτι ανάλογο που να μπορούν μα το χρησιμοποιήσουν και στον χώρο της δουλειάς τους.

Υδροχόος Άνδρας: Εκκεντρικοί από την φύση τους ανεξάρτητοι και λάτρεις της ελευθερίας, λατρεύουν τις εκπλήξεις. κάτι ηλεκτρονικό η κάτι που να μην είναι χρήσιμο αλλά μόνο όμορφο θα τους αρέσει.

Υδροχόος γυναίκα:  Έχουν μια τάση στην καλλιτεχνία αλλά και στον αποκρυφισμό. ένα ραντεβού χαρισμένο από εσάς με έναν αστρολόγο ή ακόμα και ένα βιβλίο αστρολογίας θα τις ενθουσίαζε.

Ιχθείς άνδρες: Οι ονειροπόλοι του ζωδιακού, συχνά έχουν καλλιτεχνική τάση. Ένα μουσικό όργανο ή ένα βιβλίο φαντασίας, ακόμα και μαθήματα σε κάποιο ωδείο θα ήταν έκπληξη που θα τους άρεσε.

Ιχθείς γυναίκα: ευαίσθητες και λίγο ονειροπαρμένες  μπορεί να χαθούν σε ένα ηλιοβασίλεμα ή ακούγοντας την μουσική που τους αρέσει Επιλέξτε, ένα ρεσιτάλ η μια νύχτα με χορό και ρομαντική μουσική η ένα δείπνο στην θάλασσα.