Ο Άρης στον Κριό !
Και βρέθηκε ο θεός Άρης, στο ζώδιο του Κριού και μας διηγήθηκε την εμπειρία του από εκεί:
– δεν κατάλαβα ποτέ, τι καθόμασταν και περιμέναμε. Είχα χιλιάδες καινούρια ξεκινήματα να κάνω και δεν άντεχα την αναμονή. Δεν είχα χρόνο για σκέψεις. Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά. Δεν μπορούσα να διανοηθώ την ερμηνεία των εκφράσεων «πιθανότητες αποτυχίας», «φόβος», «παραλογισμός». Εγώ ένοιωθα την ανάγκη να κάνω κάτι.
Γιατί ήταν πρόβλημα για τους άλλους το ότι πηδούσα από ελικόπτερο σε χιονισμένες και απόκρημνες πλαγιές; Είχανε δει το βίντεο με τις καταβάσεις μου;
Και την κοπελιά, δεν κατάλαβα γιατί χρονοτριβούσε με νάζια, αφού με ήθελε. Εντάξει, μπορεί να μην ήξερα να της πω τι θα συμβεί αύριο, αλλά στο σήμερα ήμουν διατεθειμένος να ξεπεράσω τα ίδια μου τα όρια για να την κάνω να θυμάται για πάντα αυτή τη στιγμή.
Όσο για σας τους υπόλοιπους, ακολουθήστε με, αλλά μην προσπαθήσετε να με σταματήσετε, γιατί θα αναγκαστώ να ανταποδώσω και δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα χρειαστεί ράμματα μετά.
Βαριέμαι τα κηρύγματά σας. Αν είναι να το κάνουμε, ας το κάνουμε. Κι όπως καλά ξέρετε ότι υποστηρίζω, «πρώτα πυροβολούμε, και μετά κάνουμε ερωτήσεις». Ελάτε τώρα. Μην φέρεστε σαν παιδιά. Δεν βλέπετε εμένα πόσο έχω ωριμάσει;