Γυναίκα Ιχθύς με όλα τα ζώδια !

Ιχθύς με Κριό !

Ψαρεύοντας Σειρήνες

Δύσκολο να στήσει κανείς το μέλλον του πλάι στην υπερκινητική κόρη του Ποσειδώνα, που ταλαντεύεται ανάμεσα στον ενθουσιασμό και την κατάθλιψη, στη βεβαιότητα και στην αμφιβολία. Αλλά η φωτιά του Κριού μπορεί να ανάψει απρόβλεπτες πυρκαγιές και επιπλέον ο ωκεανός των Ιχθύων, αν δεν είναι παγωμένος, πρόκειται για μια, άκρως, συγκινησιακή σχέση, που μπορεί υπό προϋποθέσεις, να στεφθεί με επιτυχία και να διέπεται από αρμονία.

Ιχθύς με Ταύρο !

Επικίνδυνος μαγνητισμός

Το ζευγάρι αυτό φιλοδοξεί να κατακτήσει την απόλυτη ηδονή. Εκείνη την κυνηγά άτακτα, εκείνος τη θέλει με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα. Το αποτέλεσμα είναι μια σχέση πλούσια σε ευχάριστες εμπειρίες που ωφελεί και τον έναν και την άλλη. Μία σχέση, που μπορεί να προχωρήσει στη δημιουργία μιας οικογένειας και στην απόκτηση αγαθών, υπό την απειλή όμως, ενός μόνιμου κινδύνου, της ζήλιας τους.

Ιχθύς με Δίδυμο

Ένα πιθανό ναυάγιο

Η σχέση ανάμεσα σε δύο διπλά ζώδια, είναι σκέτο μπλέξιμο. Βέβαια δεν είναι πληκτική, και μπορεί να αποδειχθεί διασκεδαστική, όσο η ονειροπόλα Ιχθύς, ζει τη δική της φάση σειρήνας. Όταν όμως φτάνει στο γάμο, δύσκολα εκείνη θα συνεχίσει να παίζει και αν εκείνος δεν βοηθήσει με τη λογική του, το ναυάγιο είναι μια πιθανότητα.

Ιχθύς με Καρκίνο !

Κόσμος φτιαγμένος από όνειρα

Είναι ικανότατοι να τρέφουν τη σχέση τους με ερωτικές φαντασιώσεις. Οι δουλειές του σπιτιού καταστρέφουν την έκσταση γι αυτό φοβούνται την καθημερινότητα. Για να πετύχει η σχέση θα πρέπει να ξεπερνούν τους φόβους και τις ανασφάλειες τους, να μην υποψιάζονται ο ένας τον άλλο, και πάνω απ’ όλα να μην κλαίνε για το τίποτα.

Ιχθύς με Λέοντα!

Έρωτας δίχως αύριο

Ονειροπόλα εκείνη, αναζητά τρυφερότητα. Αποφασιστικός και επιθετικός εκείνος, αναζητά έναν έρωτα που να βρυχάται. Μπορούν να ερωτοτροπούν και να απολαύσουν ένα σύντομο διάστημα ελπίδων. Αλλά αν αποφασίσουν να ζήσουν μαζί, είναι το τέλος. Γιατί τα τόσο διαφορετικά γούστα τους δεν γίνεται να συστεγαστούν, και το εγχείρημα είναι χωρίς ελπίδα. Φυσικά και υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αλλά στατιστικά είναι πολύ λίγες.

Ιχθύς με Παρθένο !

Μοιραία σύμπτωση

Ο λογικός, μετρημένος Παρθένος, κινδυνεύει να σπάσουν τα νεύρα του αν αποφασίσει να μπλέξει σε μια ερωτική περιπέτεια με την απρόβλεπτη και γεμάτη φαντασία Ιχθύς, που είναι ονειρική και γοητευτική, τόσο όσο για να τον πείσει. Θα του κάνει μεγάλο καλό αν μπλέξει μαζί της, γιατί θα πέσει η μάσκα της ψυχρότητάς του, αρκεί να μην το κάνει να τραπεί σε άτακτη φυγή με τα καμώματά της.

Ιχθύς με Ζυγό !

Παραμύθι μετ’ εμποδίων

Στην ονειροπόλα κόρη του Ποσειδώνα, ο αρσενικός της Αφροδίτης, εμφανίζεται κάτω από ένα φως παραμυθένιο. Ωραίος, κομψός, και αριστοκράτης. Αλλά αν δεχτεί να ξεκινήσει μαζί του για το μακρινό ταξίδι της καρδιάς, θα δει πως ο δρόμος είναι γεμάτος εμπόδια. Εκτός κι αν αποφασίσει να αλλάξει νοοτροπία κάποια στιγμή όμως θα εξαντληθεί.

Ιχθύς με Σκορπιό !

Απρόβλεπτος έρωτας

Ανάμεσα στο Σκορπιό και στους Ιχθύς γεννιέται συνήθως μια βασανιστική σχέση που ταλαντεύεται ανάμεσα στο μίσος και στην αγάπη. Είναι  όμως, πλούσια σε συγκινήσεις και περιέχει τις πλέον παράξενες σεξουαλικές συμφωνίες. Οι δυο τους, παρασύρονται σε ένα ορμητικό πάθος που κυριαρχεί στο σώμα και στην ψυχή. Έτσι, δεν μπορεί να διαλυθεί ούτε να ξεχαστεί εύκολα.

Ιχθύς με Τοξότη !

Ποικιλία δυσκολιών

Ο Τοξότης, δεν μπορεί να αντισταθεί στη γυναικεία γοητεία, ούτε και θέλει. Γι αυτό βάζει μεγάλη ενεργητικότητα και ενθουσιασμό στην κατάκτηση μια θελκτικής Ιχθύος. Στην αρχή κατακλύζονται και οι δύο από ευτυχία. Εκείνος όμως ως μεταβλητό ζώδιο της Φωτιάς αρχίζει να πλήττει. Κι αν κουραστεί θα την εγκαταλείψει. Κι εκείνη κλαίγοντας, θα βγει να κυνηγήσει νέα θηράματα.

Ιχθύς με Αιγόκερω !

Εύθραυστη σαγήνη

Φιλόδοξος, ο Αιγόκερως, αποφεύγει επιμελώς τις γυναίκες που θα μπορούσαν να τον επισκιάσουν ή απλώς να του φέρουν αντίσταση. Αντίθετα είναι πολύ ευαίσθητος στα παθιασμένα βλέμματα της ρομαντικής Ιχθύος, ιδίως αν εκείνη καταφέρει να του προκαλέσει την εντύπωση παιδούλα που έχει ανάγκη από στήριγμα, χάδια και προστασία.

Ιχθύς με Υδροχόο !

Ο γάμος του ουρανού και της θάλασσας

Το απόλυτο πάθος και η ένταση των συναισθημάτων της Ιχθύος, τρομάζει το ταξιδευτή Υδροχόο, που ερωτευμένος με την ελευθερία του, προσπαθεί να ξεφύγει από τη σειρήνα του Ποσειδώνα. Αλλά, αν πέσει στη σαγήνη της, δεν θα το μετανιώσει. Κι έτσι, θα μετακομίσει από τα δυσθεώρητα ύψη του, στο γαλήνιο βυθό της.

Ιχθύς με Ιχθύς !

Στα δίχτυα του έρωτα

Η δημιουργική φαντασία αυτών που γεννήθηκαν σ’ αυτό το ζώδιο, είναι μια εκρηκτική πηγή δυνατών συγκινήσεων και αισθήσεων. Οι δυσκολίες αρχίζουν όταν ο ένας από τους δυο παθαίνει υπαρξιακή κρίση και θέλει να στηρίζεται διαρκώς στην αγάπη του άλλου. Το πρόβλημα θα γίνει έντονο όταν εκείνη κουραστεί ή όταν αποδυναμωμένη συναντήσει στο δρόμο της ένα σθεναρότητα άντρα.