Φλερτ και σχέσεις !

ΚΡΙΟΣ:  Όταν ερωτεύεται, ερωτεύεται  ολοκληρωτικά και απόλυτα. Αυτό όμως, μέχρι να κατακτήσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει. Για τους Κριούς αυτό που μετράει και τους ιντριγκάρει, είναι το ταξίδι ως την κατάκτηση.για να καταλήξεις μια σχέση με έναν ή μία Κριό θα πρέπει να μην αφήσεις κανένα περιθώριο για ρουτίνα. Τα δύσκολα τους έλκουν, ο σύντροφος τους θα πρέπει να κρατάει την ανεξαρτησία του και να μην τους θεωρεί δεδομένο. αν είσαστε σταθεροί και ήρεμου καλλίτερα να ψάξετε για έναν Καρκίνο ή Ταύρο.

ΤΑΥΡΟΣ:  Σταθερότητα άλλα και αισθησιασμός είναι τα ζητούμενα ενός ταύρου. Οι περισσότεροι είναι πιστοί και δύσκολα φεύγουν από μια σχέση. Αυτό φυσικά που τους εξιτάρει είναι η εκπλήξεις στο κρεβάτι ‘η και στην κουζίνα!!! Ναι, το ο έρωτας περνάει από το στομάχι,  πρέπει να βγήκε για τους ταύρους. Ακόμα να ξέρετε ότι οι Ταύροι είναι κτητικοί και αν θέλουν αποκλειστικότητα.  Αν είσαστε από εκείνα τα άτομα που θέλουν ελευθερία στην σχέση θα κάνετε τον Ταύρο σας . ταύρο εν υαλοπωλείο.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Γοητευτικοί, διασκεδαστικοί και περιπετειώδεις , δύσκολα θα αντισταθεί κάποιος . αν είσαστε τρυφεροί και ρομαντικοί, χάσατε! Εδώ τον πρώτο λόγο τον έχει η εγρήγορση, στο μυαλό αλλά και στην κοινωνικότητα. Θα πρέπει να τους έχετε σε αγονία για το αν μπορούν να σας καταπλήξουν. Οι δίδυμοι είναι το ζώδιο που θα πρέπει να το κάνετε να νοιώθει ότι σας διεκδικεί κάθε ημέρα . Οι συμβατικές σχέσεις εδώ δεν υπάρχουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ασφάλεια είναι η λέξη κλειδί για έναν καρκίνο.ρομαντικοί και γεμάτοι τρυφερότητα, θέλουν να ζήσουν το μικρό σπίτι στο λιβάδι. η οικογένεια και οι μανούλες για τους άνδρες καρκίνους είναι πάνω από όλα. αλλά και για τις γυναίκες καρκίνους , τα λόγια και οι συμβουλές της μαμάς είναι πάντα στο μυαλό τους. Αν διανοηθούν ότι δεν βλέπετε την σχέση με μελλοντική σταθερότητα, θα φύγουν. Πάντως καλό θα είναι να ξέρετε ότι αν δεν αντέχεται την γκρίνια δεν κάνετέ για σχέση με καρκίνο.

ΛΕΩΝ: Εδώ είναι  ο σταρ του ζωδιακού θέλει θαυμασμό και εκτίμηση. Συνήθως είναι ερωτευμένοι με τον εαυτό τους, αλλά αν ερωτευθούνε είναι σταθεροί και πολύ δοτικοί. ο Λέων δεν θα κάνει ποτέ σχέση με κάποιον που δεν του ανεβάζει το ηθικά ακόμα και αν είναι το τελευταίο που έχει ανάγκη. Να ξέρετε ότι θα κάνει πολλά για τον σύντροφό του αλλά με τίποτα δεν θα ανεχθεί ούτε την υποψία απάτης η θαυμασμού προς κάποιο άλλο άτομο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η εγκεφαλική έλξη είναι αυτό που έλκει τους παρθένους. Θέλει να ψάχνει  για να ανακαλύπτει το άτομο που φλερτάρει. Όσο και αν του αρέσει κάποιος ο Παρθένος θα δώσει προτεραιότητα στο πόσο καλά μπορεί να συνεννοηθεί και πόσο, στο ίδιο μήκος κύματος είναι οι σκέψεις σας Ακόμα θα δώσει μεγάλη σημασία στο πόσο περιποιημένη και καθαρή είναι η εμφάνιση σας. Αν κάνετε σχέση με Παρθένο, για να τον κρατήσετε,  κάντε τον να νοιώθει χρήσιμος ή ότι αυτά που σας προσφέρει είναι πολλά  πάρα πάνω από αυτά που θέλετε. 

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη του ζυγού για αρμονία και ισορροπία, φαίνεται από την αρχή και από τον τρόπο που θα φλερτάρει. Η καλή συζήτηση τους έλκει και είναι ο καλύτερος τρόπος να κατακτήσετε έναν Ζυγό. Σε σχέση του αρέσει να μοιράζεται τα πάντα με τον σύντροφό του αν και δεν δείχνει πάντα τα συναισθήματά του και αυτό που θέλει. Η φράση μου αρέσει αν σου αρέσει, είναι φτιαγμένη για Ζυγούς. Τώρα η πίστη είναι κάτι που δεν είναι δεδομένο μαζί τους και αυτό πρέπει να το ξέρει κάποιος που θέλει να μπει σε σχέση με Ζυγό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Αν δεν έλκεται σεξουαλικά ένας σκορπιός δεν θα μπει ούτε καν στην διαδικασία να φλερτάρει. Πέρα από αυτό όμως έχει την ανάγκη για πολύ έντονα συναισθήματα , για επιβεβαίωση και γενικά να νομίζουν ότι έχουν το επάνω χέρι. Οι σκορπιοί δεν είναι τα άτομα που θα  αν τα κάνετε να ζηλέψουν θα διεκδικήσουν, ζηλιάρικα από την φύση τους θα βρουν τρόπο να ανταποδώσουν. Αν τον ταπεινώσετε ή τον πληγώσετε  έχει φύγει. Αν πάλι τον προδώσετε, ψάξτε καράβι!!!

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Η λέξη δέσμευση, δεν πρέπει να υπάρχει στο λεξιλόγιο κάποιου που φλερτάρει με έναν Τοξότη. έλκεται από άτομα που έχουν χιούμορ και που μπορούν να τους παρασύρουν σε περιπέτειες και διασκέδαση. δεν είναι το ζητούμενο τους μια σχέση ζωής και καλό θα είναι να βλέπει σε εσάς κάτι το άπιαστο. Η σχέση με τοξότη θα έχει διάρκεια, μόνο αν δεν νιώσει καταπίεση . η γκρίνια και οι ζήλιες τον απωθούν. Η σεξουαλική επιβεβαίωση είναι το ζητούμενο του και αν δεν του την δώσετε θα ψάξει σίγουρα αλλού. Γενικά σαν τους Υδροχόους και οι Τοξότες έχουν την ελευθερία τους πάνω από όλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Σεβασμός για το άτομό του , την θέση του ή το επάγγελμά του είναι αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία. αν καταφέρεται να κάνετε έναν Αιγόκερο να χαλαρώσει, τον έχετε κερδίσει. Συγκρατημένοι στο να εκφράσουν τα συναισθήματά τους με λόγια, οι Αιγόκεροι πιστοί στο ταίρι τους θα είναι εκεί για όποιο πρόβλημα και να τους συμβεί. Η σεξουαλικότητά τους είναι δυνατοί όπως σε όλα τα ζώδια της γης αλλά δεν είναι και η προτεραιότητα για να ερωτευθούμε για να μένουν σε μια σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν φλερτάρετε έναν Υδροχόο, στοχεύοντας στην καρδιά, το χάσατε το παιχνίδι. Το μυαλό είναι το θέμα μας εδώ. Αποπλανήστε τον μέσα από μια συζήτηση που θα τον συνεπάρει και θα του κεντρίσει το  ενδιαφέρον. Η φιλία είναι πολύτιμη για τους Υδροχόους και πρέπει να μπορούν να είναι και φίλοι με τον σύντροφο τους. Δεν είναι άπιστοι αλλά θα φύγουν τρέχοντας αν τολμήσετε  να τον περιορίσετε ή να του δείξετε ότι δεν τον εμπιστεύεστε απρόβλεπτοι και κυρίως ανεξάρτητοι δεν φοβούνται να μείνουν μόνοι τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Φτιάξτε μια ρομαντική ατμόσφαιρα, ανάψτε κεριά, βάλτε ερωτική μουσική και το πετύχατε !!! Άκρως ρομαντικοί οι Ιχθύες χρειάζονται ένα παραμύθι για να ερωτευθούν. έχουν μεγάλη ανάγκη να δώσουν και να πάρουν αγάπη . Αν όμως για κάποιο λόγο τους απογοητεύσετε οι ‘όρκοι αγάπης πάνε περίπατο.  Αν το ζητούμενο σας από μια σχέση είναι ο ρεαλισμός και η σταθερότητα, δύσκολα θα τα βρείτε στα ψαράκια.