Άντρες & ζώδια!

Κορίτσια, εδώ, μπορείτε να επιλέξετε…

Κριός: πρόσωπο αδρό, γεμάτο αποφασιστικότητα, με δυναμικό πηγούνι κι ένα κορμί υπερκινητικό και μυώδες. Ηγετικός, με ενστικτώδεις παρορμήσεις. Γεννημένος για μάχες, αθλητικός, που του αρέσει η ταχύτητα. Επιχειρηματίας αλλά και συνδικαλιστής, δεν θέλει με τίποτα, να έρχεται δεύτερος και αυτό θα το καταλάβεις απ’ το πρώτο «γεια σου».

Ταύρος: γοητευτικός, χαμογελαστός και όμορφος, με γεμάτο κορμί και έναν Ταυρίσιο αυχένα. Θα σου δώσει την εντύπωση ενός θετικού ανθρώπου. Ο ερωτισμός του είναι διάχυτος στην εμφάνισή του. Θα σε εντυπωσιάσει με την πρακτικότητα και το σκεπτικισμό του, αλλά και με τη σταθερότητα στις επιδιώξεις του. Θα τον λατρέψεις στο κρεβάτι, αλλά θα σε λατρέψει κι αυτός.

Δίδυμοι: το παρουσιαστικό του είναι ευθύ. Το πρόσωπό του οβάλ και το μέτωπό του ψηλό και καθαρό. Το βλέμμα του αεικίνητο και σπιρτόζο. Το πηγούνι του αιχμηρό και τα χείλη του λεπτά και αεικίνητα. Δεν σταματά να μιλάει για τα πάντα. Είναι ο μάστερ της επικοινωνίας. Η φαντασία του στο σεξ, είναι «άπαιχτη», ενώ το κινητό του είναι η δεύτερη φύση του.

Καρκίνος: λιγομίλητος, με ογκώδες κορμί, μεγάλα μάτια και σκεπτικά βλέφαρα, χαμηλωμένα πάντα σε μια περισυλλογή, που δεν σε βοηθά να τον καταλάβεις και δεν ανοίγεται εύκολα αν δεν αποκτήσει την εμπιστοσύνη που θέλει αυτός. Η σεμνότητα και η συστολή του είναι από περίεργη έως ύποπτη. Πρόσεχε γιατί πίσω απ’ την καλοσυνάτη όψη του, μπορεί να κρύβεται ένας μαρκήσιος ντε Σαντ.

Λέων: η ευθύτητα στο βλέμμα του, δημιουργεί συνθήκες ώστε να τον εμπιστευτείς αμέσως. Τοξοειδή φρύδια, που βοηθούν να σε κοιτάξει κατευθείαν στα μάτια και να σου πει «εγώ είμαι». Ακτινοβόλα προσωπικότητα, θα προσπαθήσει σθεναρά να σε κερδίσει. Όλοι τον αποδέχονται, είναι το καλό και τίμιο παιδί, αλλά με τάσεις να πατρονάρει τους πάντες και τα πάντα.

Παρθένος: όμορφος, με προσεγμένη εμφάνιση, γυμνασμένο κορμί, ζωηρό βάδισμα, και οβάλ πρόσωπο. Το βλέμμα του ευθύ. Μόλις σε πλησιάσει, το πρώτο που θα προσέξεις είναι η συμμετρία στο παρουσιαστικό του. Είναι λογικός, πρακτικός και προσγειωμένος. Δεν θα σου πει περιττά πράγματα, δεν θα φλυαρήσει, αλλά δεν θα μπει και κατευθείαν στο θέμα.

Ζυγός: θα σε εντυπωσιάσουν οι αριστοκρατικές του κινήσεις. Λεπτός και διακριτικός, με συμμετρικό παράστημα, αποτελεί το σύμβολο της αντικειμενικής ομορφιάς. Το χαμόγελό του, σε σκλαβώνει. Το ύφος του, σε κάνει να νιώθεις ότι αυτός ο άντρας, είτε θα είναι ο άντρας της ζωής σου, είτε το τέλος σου. Λατρεύει το γυναικείο κορμί, και τα έξυπνα γυναικεία μυαλά.

Σκορπιός: μυώδες σώμα, σκούρο δέρμα, φρύδια πλατιά, βλέμμα σκληρό, σκοτεινό και ανεξιχνίαστο, με δυναμικό πηγούνι. Βαρύ το βήμα του, οι κινήσεις του ήρεμες. Επιβλητικός, χωρίς απαραίτητα να είναι ωραίος. Ο έρωτας εδώ, βρίσκει τον πιο γνήσιο και αληθινό εκπρόσωπό του. Θέλει να σε ελέγξει, να σε αποκτήσει, να σε κρατήσει στη φυλακή της καρδιάς του για πάντα.

Τοξότης: η προσωποποίηση της αισιοδοξίας. Ψηλό παράστημα, πρόσωπο αριστοκρατικό και ευγενικό, τα μαλλιά του ανοιχτά καστανά, μακριά αρχαιοελληνική μύτη και καλοσχηματισμένο στόμα, που ξέρει να φιλά με πάθος. Ευρύ στέρνο, μακριά και δυνατά πόδια. Η λαμπερή του όψη, θα σου θυμίσει υπέρ ήρωα και ίσως να είναι, αφού μάχεται να κατακτήσει την καρδιά σου.

Αιγόκερως: ο αποκλειστικός εκπρόσωπος της ανθρώπινης ευφυΐας. Οι ρυτίδες στο μέτωπό του φανερώνουν άνθρωπο που ξοδεύει ώρες για να σκέπτεται και να αποφασίζει. Δεν θα σου πει ποτέ κάτι περιττό. Το κορμί του είναι γυμνασμένο κι ας μην γυμνάζεται. Εκπέμπει έναν αυστηρό ερωτισμό, που σε μαγνητίζει και τον κάνει να ξεχωρίζει απ’ τους άλλους.

Υδροχόος: ψηλό το παράστημα του, έχει δυνατό μυϊκό σύστημα, αλλά τα νεύρα του είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα. Δεν είναι άμεσος στην έκφραση των συναισθημάτων του αλλά διαθέτει μεγάλες δόσεις ανθρωπισμού και δικαιοσύνης. Θα βρεις τις απόψεις του πολύ προχωρημένες, πιο μπροστά από την εποχή του, αλλά συχνά, νιώθει πολύ μόνος, και ίσως να το επιδιώκει κιόλας.

Ιχθύς: φυσιογνωμικά δεν είναι καθόλου ευδιάκριτος. Μπορεί να τον περάσεις για οποιοδήποτε ζώδιο. Δεν είναι καθόλου δύσκολο γι αυτόν να προσαρμοστεί σε μια κατάσταση, όπως το νερό – το στοιχείο του – που προσαρμόζεται ανάλογα με το δοχείο. Είναι δέκτης των συναισθηματικών αλλαγών του περιβάλλοντος και συχνά θα σου δώσει την εντύπωση, ενός ανεξιχνίαστου και σκοτεινού ανθρώπου