Πώς θα είναι η ζωή του νέου πανίσχυρου βασιλικού μωρού;

Με την ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, καλωσόρισαν το  τρίτο τους παιδί, το οποίο είναι αγόρι. Το παλάτι του Κένσιγκτον φόρεσε για άλλη μια φορά τα γιορτινά του και υποδέχτηκε το μωράκι, έναν μήνα πριν το μεγάλο γεγονός της χρονιάς, τον γάμο δηλαδή του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας ήρθε στην ζωή την Δευτέρα το μεσημέρι 23/4 και όπως όλα δείχνουν η ζωή του θα είναι πολύ τυχερή.

Το νεογέννητο αγόρι γεννήθηκε στην πιο τυχερή μοίρα του ζωδιακού, η οποία λέγεται και αλλιώς, μοίρα της αγάπης. Αυτό το μωρό φαίνεται να είναι πολύ ισχυρή προσωπικότητα με σωστή κρίση και ηγετικές τάσεις. Θα κάνει πολλές δράσεις στην ζωή του και προβλέπεται να ασχοληθεί και με την συγγραφή.

Το επικρατέστερο κομμάτι είναι να γίνει ηγέτης μια μεγάλης οικονομικής αυτοκρατορίας αφού από τώρα το άστρο του… τον καθοδηγεί εκεί. Ένα μειονέκτημα που έχει ο μικρός πρίγκιπας είναι πως θέλει να επιβάλλεται στους άλλους και έχει και καταθλιπτικές τάσεις.

Φαίνεται πως στα 26 με 30 του χρόνια θα ζήσει τους μεγαλύτερους έρωτες της ζωής του, ενώ είναι πολύ πιθανό να παντρευτεί ένα άτομο το οποίο είτε θα είναι πολύ μικρότερο από αυτόν είτε πολύ μεγαλύτερο.

Όπως και τα συγγενικά του πρόσωπα, έτσι και αυτός θα γίνει μια μεγάλη διασημότητα.  Παρόλα αυτά η απρόβλεπτη προσωπικότητά του θα τον φέρει πολλές φορές αντιμέτωπο με τον πατέρα του, Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Το μωρό θα εξελιχθεί σε μια πανίσχυρη δύναμη αφού έχει αρχίσει ήδη να αλλάζει της ισορροπίες του Παλατιού. Καταρχάς, μπορεί να μετράει ακόμα ώρες ζωής, αλλά το νέο παιδί του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ είναι τόσο ισχυρό που εκτόπισε ήδη τον πρίγκιπα Χάρι από τη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου.

Όπως και να έχει η ζωή του μικρού αγοριού θα είναι μαγική και γεμάτη ανατροπές.