ελενα-κουντουρα-

Έλενα Κουντουρά «Ο ζωδιακός της χάρτης δείχνει ότι θα την κερδίσει η Ευρωβουλή»

Ο ζωδιακός της χάρτης δείχνει διεθνή αναγνώριση!

Υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!

 

Δυναμική και εκρηκτική ως γνήσια Σκορπιός, αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα της στο ελληνικό κοινοβούλιο, αποδεικνύει ότι οι ηχηρές γυναικείες παρουσίες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική, ούσα έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της και να αφοσιωθεί στην Ευρωβουλή.

 

Με ωροσκόπο στον Σκορπιό, είναι άτομο που του αρέσει να κρύβει τα χαρτιά του, μπορούν να της εμπιστευθούν οποιαδήποτε δουλειά απαιτεί αφοσίωση και μυστικότητα. Τα μάτια της έχουν ακτίνες-Χ, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να βλέπει τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια οποιουδήποτε πράγματος, ενώ έχει έναν έντονο και βαθύ συναισθηματικό κόσμο και την ενδιαφέρουν αλλά και την απασχολούν τα συναισθήματα των άλλων. Περνά τον ελεύθερο χρόνο της ανησυχώντας για το ένα και για το άλλο και συχνά νιώθει ότι αγωνίζεται για την επαγγελματική της ανέλιξη.

 

 

Είναι άτομο με έντονο και μυστικοπαθή χαρακτήρα και πιστεύει στις βαθιές συναισθηματικές σχέσεις. Ωθείται έντονα από μια ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια και ξοδεύει πολύ ενέργεια, προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία της. Καθώς δεν μπορεί να ελέγξει τις συναισθηματικές αντιδράσεις των άλλων, έχει την τάση να ζηλεύει και να εμπλέκεται σε παρακινδυνευμένες πολιτικές. Η ερωτική θέρμη είναι κάτι το πολύ σημαντικό και χρησιμοποιεί την καλή ερωτική ζωή σαν μετρητή μιας καλής ερωτικής σχέσης. Έχει την ανάγκη να εξερευνά κάθε πλευρά του συναισθηματικού φάσματος από το μίσος έως την αγάπη. Βρίσκοντας νόημα στην πνευματικότητα, επαγγελματικά, σχεδόν όλα είναι δυνατά για εκείνη.

 

Εφόσον βρίσκει πως ό,τι κάνει έχει νόημα, όποιον τομέα και να ακολουθήσει, η επιτυχία δεν θα την ικανοποιήσει αν δεν δουλεύει δημιουργικά και αλτρουιστικά. Η πραγματική ικανοποίηση έρχεται όταν υπερβαίνει τους υλιστικούς στόχους και τις προσωπικές φιλοδοξίες. Έχει πολύ υψηλές και πιθανόν απραγματοποίητε προσδοκίες, για τον εαυτό της και συχνά για τους άλλους. Μπορεί ενστικτωδώς να αισθάνεται τον άνθρωπο απέναντί της κι έχει ένα έμφυτο δημιουργικό ταλέντο. Λειτουργεί όταν υπάρχει ένα ιδανικό που ξεπερνά τις δικές της ανάγκες. Έχει ταλέντο να εργάζεται πάνω σε οράματα, όνειρα και σε τομείς που αφορούν θέματα κοινωνικά. Βρίσκοντας νόημα στην θρησκευτικότητα, είναι ευαίσθητη και ευπαθής, με μια έντονη ανάγκη να καθορίσει το ποια είναι.

 

Όταν η ζωή γίνεται μονότονη και βαρετή, αυτό μπορεί να τη χτυπήσει μέχρι τα έγκατα της ύπαρξής της. Οι πόθοι και οι απογοητεύσεις είναι η κινητήρια δύναμη για τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ψυχή της. Ανακαλύπτει τον εαυτό της όταν μπαίνει μέσα στον εαυτό της. Η ζωή της αποκτά νόημα όταν αναζητά να βρει ιδανικούς στόχους και να αναπτύξει ένα συλλογικό όραμα που θα είναι για το καλό των άλλων.

 

 

Ήλιος Τετράγωνο Μεσουράνημα

 

Αυτή η όψη είναι τρομερά δυνατή στο ωροσκόπιό της και θα είναι σημαντικό στοιχείο του χαρακτήρα της. Θα υπάρξει μεγάλη δυσκολία στην ενσωμάτωση των δύο αυτών πλανητικών επιρροών και τα υποσχόμενα αρμονικά αποτελέσματα θα προκύψουν μόνο όταν θα έχει καταναλώσει χρόνο και προσπάθεια. Είναι της μοίρας της να αποκτήσει μια σημαντική θέση στην καριέρα της και αυτό μπορεί να γίνει αναλαμβάνοντας κάποιον ηγετικό ρόλο. Επενδύει την προσωπικότητά της, είναι στενά συνδεδεμένη με την εντύπωση που αφήνει στο επαγγελματικό τομέα.

 

Χτίζοντας το μέλλον της

Σε αυτήν την φάση της αυξανόμενης αυτοπεποίθησης μπορεί να δει τα όνειρά της να απογειώνονται. Τώρα θα πρέπει να σκέφτεται θετικά για το μέλλον και να φαντάζεται, όσο πιο έντονα μπορεί πως θα ήθελε τα πράγματα να της έρθουν. Η ικανότητά της να παίρνει αυτό που θέλει, έχει κορυφωθεί, έτσι άρχισε να εκθέτει τα οράματά της για ένα λαμπρό μέλλον. Παίρνει αυτό στο οποίο εστιάζει, γι’ αυτό εστιάζει στα πράγματα που επιθυμεί.

 

Η επέκταση σε ξένες χώρες είναι ευνοϊκή, ενώ η ανώτερη εκπαίδευση, οι δημόσιες σχέσεις και τα προγράμματα για την αύξηση της οξυδέρκειας θα φέρουν κι αυτά επιτυχία. Ό,τι και να κάνει είναι αναγκαίο να έχει βάθος και ουσία. Δεν σπαταλά χρόνο στα ασήμαντα…Η επιτυχία έχει να κάνει με την ποιότητα ζωής και την επίδραση που ασκεί η προσωπικότητά της. Αν χρειάζεται κάποιο διάλειμμα από την δουλειά για να χτίσει το όραμα του μέλλοντος, το κάνει.

 

Αυτήν την περίοδο της ζωής της θα της δοθεί η ευκαιρία να βρει τον νέο νόημα της ύπαρξής της. Αναδυόμενο από μέσα της, θα έχει την ευκαιρία να απελευθερώσει νέα ενέργεια και ενθουσιασμό. Τα ταξίδια στο εξωτερικό και οι επαφές με ανθρώπους που σέβεται για τα πνευματικά και ψυχικά τους χαρίσματα θα διευρύνουν τις γνώσεις της για τον κόσμο. Η γνώση και η αντίληψη θα της δώσουν τη δυνατότητα να φτιάξει μια ευρύτερη ηθική βάση με μεγαλύτερη οξυδέρκεια και ανεκτικότητα.

 

Μακροπρόθεσμη στρατηγική

Μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή την περίοδο για να σταθεί στο ύψος των πολλών επαγγελματικών προκλήσεων στην ζωή της και να χτίσει τα θεμέλια για μία διαρκεί ανάπτυξη. Παρά τις δυσκολίες της εποχής, θα εργασθεί σκληρότερα και θα επωμισθεί περισσότερες ευθύνες. Η αυτοπεποίθησή της μπορεί να είναι πεσμένη, λόγω του φόρτου, ωστόσο ο χρόνος θα δείξει ότι θα μπορέσει να ξεπεράσει τα προβλήματα και να πετύχει τους στόχους της.

 

Ο σχεδιασμός και η στρατηγική έχουν σημασία και αξίζει να σχεδιάζει το μέλλον στρατηγικά και με αφοσίωση. Έχει συνηθίσει να σκέφτεται πολύ τους στόχους και έχει μια έμφυτη τάση να θέλει να αποδείξει στον κόσμο ότι αξίζει. Η σημαντική επανεξέταση της πορείας της στην ζωή γίνεται όταν απρόσμενες εξελίξεις σε θέματα σταδιοδρομίας οδηγούν σε μια βαθύτερη ανάλυση των πραγματικών κινήτρων. Με την ανακάλυψη των δικών της αναγκών και τον παραμερισμό των προσδοκιών σημαντικών προσώπων στην ζωή της, μαθαίνεις να ηρεμεί.

 

Έχει μια δυνατή αίσθηση ευθύνης από την οποία οι άλλοι μπορούν να ωφεληθούν. Η σιγουριά και η σταθερότητα είναι θέματα που έχουν μεγάλη σημασία. Ξέρει να εκτιμά τι έχει αξία και τι όχι και έτσι μπορεί να πετύχει επαγγελματικά, ασχολούμενη με ό,τι κι αν αποφασίσει. Προτιμά να έχει μια δουλειά με σταθερό εισόδημα, δεν αγαπά να ρισκάρει και προσπαθεί να διατηρεί ότι έχει αποκτήσει.

 

Αυτήν την περίοδο

Στη ζωή της η ορμή για ανάπτυξη και επέκταση έρχεται αντιμέτωπη με κάποια προβλήματα. Αρχίζει να καταλαβαίνει την εξουσία που το κατεστημένο έχει στην ζωή της, αυτήν την στιγμή. Προκαλείται να εξετάσει με ποιο τρόπο περιορίζει τα όρια του εαυτού της και του μέλλοντός της, μέσα από απαγορευτικά συστήματα. Αν μπορέσει να εξισορροπήσει το τι έχει μάθει από τις εμπειρίες της με τα μελλοντικά οράματα που θα αφήσει να την εμπνεύσουν, ίσως μπορέσει να περιμένει κάποια γερή και σταθερή ανάπτυξη αυτή την στιγμή.

 

«Τα άστρα δείχνουν ενα λαμπρό μέλλον για την Ελλάδα στην Ευρώπη»