Ο ζωδιακός του χάρτης

Κώστας Μπακογιάννης «Μπορεί να πετύχει οτιδήποτε βάλει με το νου του, με την προϋπόθεση ότι αυτό θα τον εμπνέει»

Ο ζωδιακός του χάρτης τον οδηγεί στη νίκη!

Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων!

 

Εκπροσωπώντας μία νέα γενιά πολιτικών, με επικοινωνιακό ταλέντο και την εικόνα ενός ανθρώπου στη ηλικία του, είναι οπλισμένος με όνειρα, στόχους και πολλές προσδοκίες. Έτοιμος να τα κάνει όλα πραγματικότητα, με σκληρή δουλειά και πείσμα, ω Ιχθύς.

 

Είναι άτομο που διψά για γνώση, πρόθυμο να ταξιδέψει και να συναντήσει κόσμο την σταδιοδρομία του. Στην διάρκεια της ζωή του θα αναπτύξει τα ταλέντα του για επικοινωνία. Έτσι, χρειάζεται μια δουλειά που να εκμεταλλεύεται πλήρως την κοινωνικότητά του και τις ικανότητές του για πειθώ. Είναι σημαντικό να μη νιώθει ότι του έχουν δέσει τα χέρια και χρειάζεται την ελευθερία να εξερευνά και να ανακαλύπτει ιδέες. Θα έκανε έναν πολύ καλό δάσκαλο, γιατί του αρέσει να μεταδίδει πληροφορίες στους άλλους.

 

Καθώς τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η γνώση, του ταιριάζει μια καριέρα πνευματικών προκλήσεων που να προφέρει συνεχή ποικιλία και αλλαγές, καθώς και την δυνατότητα στην ανάπτυξη του πνεύματος. Έχει ιδιαίτερη ικανότητα στο να φτιάχνει ένα δίκτυο επαφών και να διατηρεί τις σχέσεις του με του ανθρώπους. Ο χαρακτήρας του διαπνέεται από νεανική περιέργεια και μια συχνή επιθυμία για πνευματική και κοινωνική διέγερση.

 

Η πνευματική ανάπτυξη είναι για εκείνον το άλφα και το ωμέγα και οι συναντήσεις, οι συζητήσεις, τα βιβλία και η μάθηση είναι τα συστατικά της ζωή του. Είναι συνεχώς σε δράση, εξαπλώνεται σε πολλούς τομείς κι έχει την τάση να αποκτά επιφανειακές γνώσεις για ένα τεράστιο φάσμα πραγμάτων. Κερδίζει τις εντυπώσεις. Έχει την ικανότητα να προκαλεί ευχάριστες εντυπώσεις και γενικά συμπεριφέρεται πολύ κοινωνικά και με διπλωματία.

 

Κερδίζει τις εντυπώσεις

Έχει την ικανότητα να προκαλεί ευχάριστες εντυπώσεις και γενικά συμπεριφέρεται πολύ κοινωνικά και με διπλωματία. Καθώς η ικανότητά του να κερδίζει την αγάπη και την εμπιστοσύνη των άλλων είναι το μεγαλύτερο ταλέντο του, τα πάει γενικά καλά με τους ανθρώπους στην  επαγγελματική του ζωή.

Τα θέματα της αισθητικής είναι εξίσου σημαντικά και αυτό μπορεί να εκδηλώνεται στην δουλειά του. Εκπέμπει, επίσης, μια αύρα χάρη στο καλό του γούστο και με αυτό κερδίζει φίλους και θαυμαστές. Το ντύσιμο του και το γούστο του δημιουργεί μια αρμονική και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Γι’ αυτό τραβά εύκολα τα βλέμματα λόγω της ομορφιάς του, ενώ παραστρατεί για χάρη ερωτικών περιπετειών. Ο σταθεροί δεσμοί του απειλούνται από την τάση του να φλερτάρει. Ο έρωτας είναι το βασικό μπαχαρικό στη ζωή του. Έχει αδυναμία στο να απολαμβάνει και την πολυτέλεια.

 

Εμπνέει τους γύρω του

Είναι άνθρωπος εύστροφος, συχνά έχει εμπνευσμένες ιδέες που τις βάζει σε εφαρμογή αμέσως. Οι άλλοι τον βλέπουν να εκφράζει αυτές τις ιδέες με μια απίστευτη ταχύτητα. Λειτουργείς καλύτερα στο κέντρο μεγάλης δραστηριότητας, όπου μπορεί να σκέφτεται ανεξάρτητα και να παίρνει αστραπιαίες αποφάσεις. Για να μάθει κάτι πραγματικά, πρέπει να το ανακαλύψει και να το δοκιμάσει μόνος του.

Είναι καλός στο να εμπνέει τους άλλους, αλλά όχι τόσο καλός στο να τους ακούει συμπονετικά για πολύ. Το να κάνει σχέδια δεν είναι εύκολο, αλλά το να αρχίζει νέες επαφές με τους άλλους είναι. Του αρέσει να κάνει ζωντανές ομιλίες, αλλά νευριάζει όταν οι συνεδριάσεις τραβούν πολύ. Το μυαλό του δουλεύει γρήγορα, αλλά έχει την τάση να εκφράζεται
βιαστικά.

Αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιο άγχος και εκνευρισμό στους άλλους, για αυτό θυμάται να τους δίνε κάποιο χρόνο για να μπορούν να τον παρακολουθήσουν. Μπορεί να χάνει σημαντικά μηνύματα γιατί έχει την τάση να βγάζει γρήγορα συμπεράσματα ή να τελειώνει τις προτάσεις των άλλων. Παρόλα αυτά, μπορεί να είναι πολύ πνευματώδης και να κάνει καλή παρέα.

 

Κάνει τα όνειρά του χειροπιαστά

Είναι μια πολυπρόσωπη προσωπικότητα και είναι δύσκολο τόσο για εκείνον, όσο και για τους άλλους να καθορίσουν τι είναι και τι αντιπροσωπεύει. Μπορεί να παίρνει τη ζωή σοβαρά, αλλά και να χάνεται προσπαθώντας να βρει νόημα σε αυτά που κάνει. Επαγγελματικά μπορεί να είναι επιδέξιος σε πολλά πράγματα, παρόλο που σπάνια έχει κίνητρο τις υλικές φιλοδοξίες.

Είναι ένα ευαίσθητο άτομο με γνήσια αγάπη και ενδιαφέρον για τους άλλους. Ως ιδεολόγος και οραματιστής αρνείται να αποδέχεται τις δυσκολίες της ζωής και συνέχεια επιλέγει να πιστεύει στα θετικά στοιχεία των άλλων. Θα έρθουν φορές που θα νιώσει παρεξηγημένος και η απογοήτευση μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες κρίσεις. Εξαρτάται από εκείνον το αν θα αποφύγει τις κακοτοπιές, που οδηγούν χωρίς άλλο στην απογοήτευση.

Έχει ένα χάρισμα για δημιουργική εργασία και θα μπορούσε επίσης να λειτουργήσει σωστά στον ρόλο εκείνου που εξυπηρετεί. Παρόλα αυτά, μπορεί να πετύχει οτιδήποτε βάλει με το νου του, με την προϋπόθεση ότι αυτό θα τον εμπνέει φυσικά.

 

«Μπορεί να πετύχει οτιδήποτε βάλει με το νου του, με την προϋπόθεση ότι αυτό θα τον εμπνέει»