Ο ζωδιακός του χάρτης

Αλέξης Τσίπρας «Είναι γραφτό του να πετύχει και ασκεί σημαντική επιρροή με την δύναμη της γνώμης του»

Ο ζωδιακός του χάρτης είναι ηγετικός!

 

Πρωθυπουργός-Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ!

 

Είναι άτομο που διψά για γνώση, πρόθυμο να ταξιδέψει και να συναντήσει κόσμο στην σταδιοδρομία του. Στην διάρκεια της ζωή του θα αναπτύξει τα ταλέντα του για επικοινωνία. Έτσι, χρειάζεται μια δουλειά που να εκμεταλλεύεται πλήρως την κοινωνικότητά του και τις ικανότητές του για πειθώ. Είναι σημαντικό να μη νιώθει ότι του έχουν δέσει τα χέρια
και χρειάζεται την ελευθερία να εξερευνά και να ανακαλύπτει ιδέες.

 

Θα έκανε έναν πολύ καλό δάσκαλο, γιατί του αρέσει να μεταδίδει πληροφορίες στους άλλους. Καθώς τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η γνώση της λειτουργίας της σκέψης, του ταιριάζει μια καριέρα πνευματικών προκλήσεων που να προσφέρει συνεχή ποικιλία και αλλαγές, καθώς και την δυνατότητα της ανάπτυξης του πνεύματος. Έχει ιδιαίτερη ικανότητα στο να φτιάχνει ένα δίκτυο επαφών και να διατηρεί τις σχέσεις του με τους ανθρώπους.

 

Ο χαρακτήρας του διαπνέεται από νεανική περιέργεια και μια συχνή επιθυμία για πνευματική και κοινωνική διέγερση. Η πνευματική ανάπτυξη είναι το άλφα και το ωμέγα και οι συναντήσεις, οι συζητήσεις τα βιβλία και η μάθηση είναι τα συστατικά της ζωής του. Είναι συνεχώς σε δράση, εξαπλώνεται σε πολλούς τομείς κι έχει την τάση να αποκτά επιφανειακές γνώσεις για ένα τεράστιο φάσμα πραγμάτων.

 

Οι άλλοι θα τον προκαλέσουν να δείξει περισσότερο βάθος και σκέψη, αντί απλώς να κάνει πατινάζ στην επιφάνεια των πραγμάτων με τα οποία ασχολείται. Δεν τον απασχολούν τα ασήμαντα και γι’ αυτό γυρεύει ένα επάγγελμα που να έχει μια κάποια ουσία, είναι άλλωστε γραφτό του να πετύχει και ασκεί σημαντική επιρροή με την δύναμη της γνώμης του και την σωστή κρίση του. Έχει την τάση να υπερεκτιμά την αξία των ιδεών του και μπορεί να μην είναι δεκτικός σε αυτές των άλλων. Γενικά, πάντως, διατηρεί σωστή κρίση σε ό,τι αφορά τα σημαντικά θέματα. Είναι ένα εξαίρετος σύμβουλος.

 

Χαρακτήρας με έντονες απόψεις

Είναι χαρακτήρας υπερφυσικών διαστάσεων με έντονες απόψεις πάνω στα περισσότερα θέματα και ένα μεγάλο ενδιαφέρον για ψυχικά φαινόμενα. Είναι ανοιχτός και πρόθυμος να διευρύνει τους φιλοσοφικούς του ορίζοντες. Έχει γενικά καλή τύχη, αισιόδοξο πνεύμα και περιμένει ό,τι καλύτερο από το μέλλον του. Οι άνθρωποι εκτιμούν την ικανότητά του να αντιλαμβάνεται σε βάθος τα πράγματα που τους συγκινούν.

 

Παίρνει την επαγγελματική του καριέρα πολύ σοβαρά, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις προκλήσεις που προκύπτουν στην διάρκεια της καριέρας του. Καθώς έχει τον αέρα πειθαρχημένου ατόμου που φέρνει αποτελέσματα, τον τραβούν θέσεις εξουσίας. Η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό του και μια συγκεκριμένη δειλία σε σχέση με τους άλλους μπορεί να εμποδίσει την εξέλιξή του, αλλά όσο μεγαλώνει όλο και καλύτερος γίνεται…

 

Φως του μέλλοντος

Φέρνει το πνεύμα της ανανέωσης και της καινοτομίας σε όποια εργασία κι αν απασχολείται. Τον ωθούν πολύ τα κοινωνικά οράματα και είναι καλός στο να υποκινεί αλλαγές. Μπορεί να έχει πρόβλημα με την αποδοχή της κατάστασης που υπάρχει και αυτό μπορεί να τον αποξενώσει κάπως στην κοινωνία. Έχει ταλέντο σε θέματα «Νέας Εποχής», τεχνικά ζητήματα και στις επαφές με ανθρώπους από ασυνήθιστα περιβάλλοντα.

 

Μπορεί να νιώσει ότι ο ρόλος του στην ζωή έχει σχέση με τα πράγματα του μέλλοντος και την ανάγκη αλλαγών στην κοινωνία. Βάζει μια δόση από αυθεντικότητα στον κόσμο και κάποιοι άνθρωποι εμπνέονται από αυτό, ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούν το προσωπικό και μάλλον ασυνήθιστο ύφος του σαν μια πρόκληση. Ταρακουνά τον περίγυρό του και συνήθως χρησιμοποιεί μεθόδους που σοκάρουν για να προκαλέσει εντύπωση. Ευημερεί σε περιβάλλοντα όπου κυριαρχούν η διέγερση και η α- προβλεψιμότητα.

 

«Καθώς έχει τον αέρα πειθαρχημένου ατόμου που φέρνει αποτελέσματα, τον τραβούν θέσεις εξουσίας»