Ωροσκόπος Ζυγός

Ωροσκόπος στο Ζυγό.

Οι άνθρωποι με ωροσκόπο στο Ζυγό, τείνουν να είναι γοητευτικοί, εκλεπτυσμένοι, πάντα ελκυστικοί με κάποιον τρόπο, ευγενικοί και συμπαθητικοί. Διακρίνονται για την αναποφασιστικότητα, την κοινωνικότητα, τη δημιουργικότητα, ενώ είναι πολύ συνεργάσιμοι και φιλότεχνοι. Συχνά, εμφανίζουν κλίση στη μουσική, θέλουν να ευχαριστούν πάντα τους άλλους, και προσπαθούν να μην έχουν ξεσπάσματα. Επιθυμία τους είναι να φέρνουν παντού την ειρήνη, την αρμονία, την ομορφιά και την καλαισθησία σε όλα τα επίπεδα της ζωής των ανθρώπων. Στόχος τους είναι η σύνθεση των αντίθετων πλευρών και η ενοποίησή τους σε ένα πλέγμα συνύπαρξης και διαλλακτικότητας. Και οι δύο όψεις του νομίσματος τους ενδιαφέρουν το ίδιο, εφόσον μπορούν να αντιληφθούν τη χρησιμότητά τους, με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνουν γιατί οι άνθρωποι γύρω τους επιμένουν να βλέπουν μόνο τη μία πλευρά των πραγμάτων. Τους είναι τραγικά δύσκολο να ζήσουν σε ένα περιβάλλον που δεν εγκρίνουν αισθητικά ή που δεν υπάρχουν αρμονικοί συνδυασμοί και χρώματα. Ακόμα περισσότερο αν το περιβάλλον επιβαρύνεται και με άτομα που είναι θορυβώδη, ακατάστατα και με έλλειψη γούστου και τακτ.

Με τον εκπρόσωπο του ζωδίου να ανήκει στο στοιχείο του αέρα, η επικοινωνία είναι σημαντική γι αυτούς, όπως επίσης και η μετάδοση εμπειριών και γνώσεων. Έχουν εξαιρετικά αυξημένο το μέτρο και την ισορροπία, καθώς και την αίσθηση της δικαιοσύνης. Προικισμένοι με ευγένεια ψυχής, προσπαθούν με κάθε τρόπο να συμβιβάσουν τα ασυμβίβαστα, να βρουν ειρηνικές λύσεις, να δείξουν με κάθε τρόπο, πως με το διάλογο όλα μπαίνουν στη θέση τους πολύ πιο εύκολα. Αναζητούν την έγκριση και την υποστήριξη των άλλων. Μισούν τη μοναξιά και η συντροφιά των άλλων τους είναι απαραίτητη μερικές φορές. Προσπαθούν πολύ σκληρά να ευχαριστήσουν τους άλλους και συμβιβάζονται, προκειμένου να αρέσουν ή να γίνουν δημοφιλείς. Και όμως, μπορεί να είναι και πολύ εγωκεντρικοί. Δυσκολεύονται πολύ να πουν όχι, ενώ επίσης θέλουν τα πάντα να είναι ισορροπημένα, ζυγιασμένα και αρμονικά. Τους αρέσει να κοιτάζουν όλες τις πλευρές ενός θέματος, πριν πάρουν την τελική τους απόφαση. Αγαπούν να συγκρίνουν πράγματα και να βρίσκουν αναλογίες. Απολαμβάνουν ιδιαίτερα την επιχειρηματολογία, αν και μπορούν να είναι πολύ διπλωματικοί και να διατηρούν το φιλικό τους χαρακτήρα. Η εμφάνιση είναι βέβαια πολύ σημαντική γι αυτούς. Κινούνται με χάρη και το ντύσιμό τους είναι πάντα προσεγμένο και ποιοτικό. Συχνά έχουν στα μάγουλα τις χαρακτηριστικές βουλίτσες αθωότητας γιατί στην πραγματικότητα τα κίνητρά τους είναι πάντα αγνά και αθώα.

Επαγγελματικά, διαπρέπουν σε χώρους του θεάματος και της τέχνης, αλλά και σε κάθε πεδίο που θεωρείται ότι είναι κάτω από την προστασία του κυβερνήτη τους της Αφροδίτης. Διακόσμηση, νομική, συμβουλευτική, εμπόριο ένδυσης, αισθητική, οτιδήποτε μπορεί να κοσμήσει τον άνθρωπο και το σπίτι του αλλά και οικονομικά, χρηματιστηριακά προϊόντα. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή στην επιλογή του επαγγέλματος, όταν έρθει η ώρα, έτσι ώστε να νιώθουν καλά μέσα σε αυτό που κάνουν και κατ’ επέκταση, στην καθημερινότητά τους. Η σχέση τους με το χρήμα είναι γενικά καλή και μάλιστα είναι σε θέση να το απολαμβάνουν χωρίς να το κυνηγούν ιδιαίτερα, προσφέροντας στον εαυτό τους και στους άλλους τα όμορφα πράγματα της ζωής. Γενικά δεν του δημιουργεί άγχος η απόκτησή του, ενώ αντίθετα τους δημιουργεί χαρά όταν το διαθέτουν για είδη πολυτελείας και καλοπέραση. Τείνουν να προσελκύουν οτιδήποτε χρειάζονται χωρίς να καταβάλλουν πραγματική προσπάθεια. Η γενικότερη εμφάνισή τους, φυσικά, βοηθά στο να κερδίζουν εύκολα φίλους και θαυμαστές. Σπάνια ένας ωροσκόπος στο Ζυγό, μένει μόνος του, χωρίς ταίρι. Συνήθως βρίσκουν πληρότητα μόνο μέσα στις σχέσεις, με αποτέλεσμα να νιώθουν πολύ δυστυχισμένοι στην περίπτωση που αποτυγχάνει ο γάμος ή η συμβίωσή τους. Συνηθίζουν να δίνουν πολλά και να υποχωρούν σχετικά εύκολα, ακόμα και στις περιπτώσεις που το δίκιο είναι αυστηρά με το μέρος τους, μόνο και μόνο για να μην ανατραπεί η ισορροπία στο περιβάλλον τους ή χαθεί η αρμονία. Αποτέλεσμα αυτού είναι να φτάνουν συχνά στα άκρα, καταπίνοντας πολλά και κάνοντας υπομονή, ενώ βλέπουν ότι οι υποχωρήσεις τους εκλαμβάνονται ως αδυναμία. Πρέπει να λένε τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς να καλύπτουν καταστάσεις ενώ δεν πρέπει να χάνουν ευκαιρίες προσπαθώντας να αποφασίσουν αν πρέπει ή δεν πρέπει να μιλήσουν. Τα θέματα υγείας που συνήθως τους απασχολούν είναι ψυχοσωματικά, κυρίως εξαιτίας της ευαίσθητης φύσης του χαρακτήρα τους, και το όργανο που είναι ιδιαίτερα ευάλωτο είναι τα νεφρά. Η διατροφή, έχει μεγάλη σημασία εδώ, όχι μόνο σε ότι αφορά στις πιθανές ασθένειες αλλά και λόγω της καλής εμφάνισης που θέλουν να προβάλλουν στον έξω κόσμο.
Σκοπός αυτοβελτίωσης: εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, να μην νοιάζονται τόσο για την εικόνα τους

Αρετή που πρέπει να αναπτύξουν: αποφασιστικότητα

Κυβερνήτης πλανήτης η Αφροδίτη