Ωροσκόπος Δίδυμος

Ωροσκόπος στους Διδύμους

Οι άνθρωποι με Ωροσκόπο στους Διδύμους, είναι φιλικοί, επικοινωνιακοί, ευέλικτοι και αναποφάσιστοι. Τους αρέσει να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα, είναι πνευματώδεις, έξυπνοι και γενικά πολύ δραστήριοι πνευματικά. Ωστόσο, είναι ευέξαπτοι, νευρικοί ή αγχώδεις, φλύαροι, επιπόλαιοι και πάντα έτοιμοι για το διαφορετικό. Μερικές φορές διαθέτουν δύο διακριτές πλευρές. Έχουν την εξαιρετική ικανότητα να συλλαμβάνουν ασύλληπτες ιδέες και να δραστηριοποιούνται ταυτόχρονα σε πολλούς τομείς με επιτυχία. Μπορούν να παρακολουθήσουν μια συζήτηση, ενώ βλέπουν μια ταινία, στέλνουν μηνύματα στο κινητό, τρώνε και ταυτόχρονα επιβλέπουν το παιδί τους στο διάβασμα. Με κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή, τον αγγελιαφόρο των θεών, προφανώς ταυτίζονται μαζί του και έχουν την τάση να έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο, να συζητούν, να ενημερώνουν και να ενημερώνονται. Νιώθουν δυνατά την ανάγκη να μεταδίδουν ό,τι γνωρίζουν, αλλά και να μαθαίνουν όλο και περισσότερα. Τους αρέσει να διαβάζουν και να ταξιδεύουν, καθώς και τα δύο τους δίνουν πολλές δυνατότητες για να αποκτήσουν νέες γνώσεις. Χρειάζονται ποικιλία και μπορεί να έχουν πολλές ικανότητες, αλλά να μην ξεχωρίζουν σε κάτι. Δεν τους αρέσει να εμβαθύνουν στα πράγματα, και προτιμούν να κινούνται περισσότερο επιφανειακά. Πίσω από τον αέρα σιγουριάς που αποπνέουν, ενδέχεται να κρύβουν μια έντονη έλλειψη αυτοπεποίθησης. Εμφανισιακά, διακρίνονται για τα λεπτά τους άκρα (δάκτυλα και γάμπες). Συνήθως η ηλικία τους είναι δυσδιάκριτη. Τους αρέσει να εκφράζονται, τόσο με το στόμα όσο και με τα χέρια. Αφού ξεπεράσουν τη μανία τους να αλλάζουν συνέχεια δουλειές, κατασταλάζουν σε επαγγελματικές δραστηριότητες που εμπεριέχουν κίνηση και συναλλαγή, όπως επιχειρήσεις που αφορούν μεταφορές, εκδόσεις, κινητή τηλεφωνία, εμπόριο, αλλά και ό,τι έχει να κάνει με το γραπτό και προφορικό λόγο, όπως η λογοτεχνία, η πολιτική, η δημοσιογραφία και γενικότερα η ενημέρωση και η μεταφορά δεδομένων. Στόχος τους είναι να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που να τους παρέχει διαρκή ανανέωση, κίνηση και εναλλαγή προσώπων, ώστε οι προσλαμβάνουσες εικόνες να είναι διαφορετικές για να μην πλήττουν.

Με την ικανότητα άλλωστε που έχουν, να προσαρμόζονται εύκολα, μπορεί να κάνουν δύο ή και τρεις δουλειές μαζί, χωρίς να κουράζονται ή να καταπονούνται.

Συναισθηματικά, είναι γνωστοί για την αστάθεια του χαρακτήρα τους και κατά συνέπεια, για τις ερωτικές τους περιπέτειες. Ως εγκεφαλικό ζώδιο, έχουν απόλυτη ανάγκη τον ανάλογο ερεθισμό, προκειμένου να ξεχωρίσουν το ταίρι τους ανάμεσα στα υπόλοιπα. Μαζί λοιπόν με την πρώτη καλή εντύπωση, που μπορεί να τους κάνει μια όμορφη παρουσία, πρέπει απαραίτητα να υπάρχουν υπόβαθρο και ζωηρό χιούμορ. Εντυπωσιάζονται από δυναμικές παρουσίες που έχουν κάτι ιδιαίτερο να τους πουν, αλλά ο μοναδικός τρόπος να τους κρατήσουν είναι να υπάρχει διαρκής και αδιάλειπτη ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων προκειμένου να μην νιώσουν ότι βαλτώνουν και μένουν στάσιμοι. Ακούγεται πως δεν είναι υπέρ του γάμου, όμως αν νιώσουν ελευθερία στις αναζητήσεις τους και δεν βιαστούν να κάνουν το πέρασμα στον έγγαμο βίο σε πολύ μικρή ηλικία, υπάρχει η δυνατότητα να κάνουν πολύ πετυχημένες σχέσεις που θα κρατήσουν μια ολόκληρη ζωή. Σε κάπως μεγαλύτερες ηλικίες και πιο ώριμοι, όπου έχουν την υπομονή να είναι περισσότερο διαλλακτικοί με τα λάθη του συντρόφου τους, αναπτύσσουν σχέσεις που τις διέπει η εμπιστοσύνη και η εντιμότητα, καθώς νιώθουν ασφάλεια να εκφράσουν ανοιχτά τις ιδέες τους. Η ακτινοβολία τους συχνά, έλκει κοντά τους ρηχά και επιφανειακά άτομα που το μόνο που θέλουν είναι να αντλούν μέρος της ενέργειάς τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να μην βιαστούν να αποφασίσουν αν κάτι ή κάποιος τους κάνει ή όχι, και να εξετάσουν σε βάθος τι όφελος θα έχουν από μια τέτοια σχέση. Η μεγαλύτερη ικανότητά τους είναι η ευκολία να αλλάζουν τα πάντα σε σύντομο χρονικό διάστημα. σπίτια, εργασίες, φίλους, τοποθεσίες, καθετί που τους κάνει να νιώθουν ότι δεν έχει πλέον κάτι να τους προσφέρει. Πρέπει ωστόσο, να θυμούνται πως κάθε αλλαγή έχει και το τίμημά της. Δεσμοί φιλίας που σπάνε δεν είναι εύκολο να αντικατασταθούν και, καθώς περνούν τα χρόνια, καταλήγουν να μην έχουν σύνδεση με το παρελθόν τους. Μέσα από τις ποικίλες γνωριμίες μπορεί να εισπράττουν εμπειρίες, ευχάριστες ή δυσάρεστες, το θέμα όμως είναι η εξέλιξη και τα μαθήματα που παίρνουν τελικά μέσα από όλο αυτό το αλισβερίσι.

 

Στόχος αυτοβελτίωσης: να εμβαθύνουν και να μην διασπώνται σε πολλές δραστηριότητες, αφήνοντάς τες ανολοκλήρωτες.

Αρετές που πρέπει να αναπτύξουν: αυτοκυριαρχία, συνέπεια

Κυβερνήτης πλανήτης ο Ερμής