Όλη η αλήθεια για τις καρμικές σχέσεις

Είναι ή όχι η σχέση μου καρμική? Και για ποιο λόγο ? Γιατί εμφανίστηκε αυτό το πρόσωπο στη ζωή μου ? για να υποφέρω? Ή μήπως δεν αντιλήφθηκα το λόγο και δεν το χειρίστηκα σωστά? Αυτά και χιλιάδες άλλα ερωτήματα μένουν μέσα στην ψυχή και το μυαλό μας αναπάντητα μετά από μια έντονη σχέση άσχετα με το πόσο κράτησε. Τι είναι όμως κάρμα και καρμική σχέση?

Το κάρμα ή αλλιώς ο βόρειος δεσμός της Σελήνης είναι το πιο ισχυρό ενεργειακό σημείο του γενέθλιου χάρτη και είναι το σημείο που τέμνει η τροχιά της σελήνης την ελλειπτική. Οι όψεις που κάνει το κάρμα σε συνδυασμό με τους άλλους πλανήτες, παρέχουν πολλές και σημαντικές πληροφορίες για ότι στηρίζει και ότι εμποδίζει την εξελικτική πορεία του κάθε ανθρώπου.

Με τον ίδιο τρόπο όταν κάνουμε μια γνωριμία ερωτική ή ακόμα και επαγγελματική και είναι σημαντική για τη ζωή μας, στη συναστρία των δυο χαρτών ΠΡΕΠΕΙ οι πλανήτες τουλάχιστον του ενός προσώπου να κάνουν όψη (οποιαδήποτε όψη ) με το κάρμα του άλλου προσώπου . Τότε και μόνο τότε η σχέση είναι καρμική! Τι σημαίνει αυτό? Αυτή η συνάντηση έχει καθοριστεί από τον ΚΥΡΙΟ που είναι παντοδύναμος πριν ακόμη γεννηθούμε. Δεν έχει καμία σχέση με προηγούμενες ζωές γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν. Το αν εμείς χειριστούμε μια σχέση Δια με άσχημο τρόπο , είναι δική μας ευθύνη. Πολλές φορές οι όψεις που γίνονται στο κάρμα του ενός προς τον άλλον , είναι περισσότερες από μια. Εκεί είναι που πρέπει να τις αξιολογήσουμε σωστά .Υπάρχουν οι αρμονικές όψεις προς το κάρμα και οι δυσαρμονικές .

Πάμε να τις δούμε παρακάτω:
1. Καρμικές  σχέσεις Ήλιου: (Συνήθως πρόσωπα με ισχύ)
Α. Αν ο Ήλιος του άλλου προσώπου είναι σε αρμονική όψη ή σύνοδο με το Κάρμα μας, θα μας βοηθήσει στην αποστολή μας στη ζωή και αξίζει να δώσομε ευκαιρία στη σχέση.
Β. Αν ο Ήλιος του έχει δυσαρμονία ,θα μας δημιουργεί εσωτερικές συγκρούσεις ,φόβους τεμπελιά και δυσκολία στη λήψη αποφάσεων.

2. Καρμικές σχέσεις Σελήνης : (Συνήθως σχέσεις αγάπης ή σχέσεις με γυναίκες)
Α. Αν υπάρχει αρμονική όψη Σελήνης προς το Κάρμα μας η αγάπη είναι αληθινή και θα ευδοκιμήσει.
Β. Αν η όψη είναι δυσαρμονική ,η αγάπη αυτή συγκρούεται με την αποστολή μας στη ζωή και υπάρχει αίσθημα του ανικανοποίητου στο μονοπάτι της ζωής. Πρέπει να αλλάξουμε πορεία γιατί στη ζωή δεν υπάρχει μόνο μια τέλεια σχέση αν έτσι το βλέπουμε.

3.Καρμικές σχέσεις Ερμή: (Συνήθως φιλικές ή επαγγελματικές)
Α. Με αρμονική όψη Ερμή στο Κάρμα μας ,αυτό το πρόσωπο θα μας βοηθήσει να προσανατολιστούμε στην αποστολή της ζωής και να κατανοήσουμε κίνητρα
Β. Με δυσαρμονική όψη μας κάνει να παρεκκλίνουμε της πορείας μας.

4. Καρμικές σχέσεις Αφροδίτης:
Α. Αρμονικές: Η αγάπη , ο έρωτας, η γοητεία και η τρυφερότητα του συντρόφου  ,ενώνονται αρμονικά με τις σημαντικές αξίες της ζωής μας και του στόχου μας.
Β. Δυσαρμονικές: Αυτή η ερωτική σχέση θα συναντά συνεχώς δυσκολίες που θα έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα ως προς την ίδια κατεύθυνση της ζωής

5. Καρμικές όψεις Άρη: (σεξουαλικές σχέσεις ή σχέσεις κοινής δράσης)
Α. Αν ο Άρης είναι αρμονικός η σχέση είναι επιβοηθητική στην πορεία ζωής μας.
Β. Αν ο Άρης του άλλου προσώπου είναι δυσαρμονικός, αυτή η σεξουαλική σχέση θα μας βλάψει ή θα καταναλώσουμε υπερβολική ενέργεια και στο τέλος θα συγκρουστούμε.

6. Καρμικές όψεις ΔΙΑ :
Α. Αρμονικές: Ίσως η ευτυχέστερη περίπτωση. Το πρόσωπο με Δια στο κάρμα μας, φέρνει επιτυχία ,ευτυχία , και πραγματοποίηση των στόχων μας. Συνήθως δείχνει σχέσεις ζωής.
Β. Δυσαρμονικές: Και αυτή σχέση βοηθάει άλλα οι προσδοκίες που έχουμε θα είναι υπερβολικές σε σχέση με την πραγματικότητα.

7. Καρμικές σχέσεις Κρόνου :
Όποια και αν είναι η όψη, πάντα υπάρχει το βαθύτερο αίσθημα αγάπης από όλες τις καρμικές σχέσεις. Το κοινό χαρακτηριστικό είναι  η αίσθηση ότι γνωρίζουμε τον άλλο πολλά χρόνια ενώ τον γνωρίσαμε πριν 3 λεπτά.

Α. Αρμονικές: Συνήθως οδηγούν σε γάμο ή σε μακροχρόνιες συμβιώσεις.
Β. Δυσαρμονικές: Το αίσθημα της αγάπης είναι τεράστιο, άλλα πάντα υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο, ο ένας είναι σε γάμο, ή υπάρχει χιλιομετρική απόσταση, ή εμπόδια από τις οικογένειες ή διαφορά ηλικίας. Αν δε γίνουν μεγάλες θυσίες και από τις δύο πλευρές , η σχέση   συνήθως δεν κρατά πάνω από 3-4 έτη. Αν κρατήσει και μετά από 20 χρόνια το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό

8. Καρμικές σχέσεις  Ουρανού :
Είτε υπάρχουν θετικές όψεις , είτε αρνητικές οι σχέσεις αυτές είναι συναρπαστικές και τα πρόσωπα έρχονται για να μας αφυπνίσουν αν έχουμε πέσει σε θλίψη ή έχουμε εγκλωβιστεί σε κάποια φάση της ζωής οπότε μας απελευθερώνουν. Δύσκολα διαρκούν για αυτό δεν πρέπει να επενδύουμε σε αυτές εκτός αν συντρέχουν άλλοι λόγοι.

9. Καρμικές σχέσεις Ποσειδώνα :
Α. Αρμονικές: Φέρνει μεγάλους έρωτες  ή φωτισμένα άτομα στη ζωή μας που μας καθοδηγούν .
Β. Δυσαρμονικές:  Τα πρόσωπα αυτά ή μας εξαπατούν ή ο έρωτας είναι τόσο μεγάλος που μας θολώνει τελείως το μυαλό κα μας αποσυντονίζει.

10. Καρμικές σχέσεις Πλούτωνα:
Α. Αρμονικές: Ο Πλούτωνας είναι ο δεύτερος καρμικός πλανήτης και οι σχέσεις αυτές διαρκούν πολύ.  Οι δυνάμεις μας εξελίσσονται και υπάρχουν θεαματικά αποτελέσματα θετικά.  Το πάθος και η έντονη σεξουαλικότητα άλλα και η έντονη πτητικότητα δε φεύγουν ποτέ.
Β. Δυσαρμονικές: Καλό είναι να αποφεύγονται τελείως.