ο Έρως, σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά !!

Ο Έρως, στον Κριό

Άντρας: ακόμα και στο κρεβάτι θέλει να νιώθει ότι είναι κατακτητής. Ιδίως να υπάρχει μια αίσθηση κινδύνου, ή απαγορευμένου, το πάθος απογειώνεται. Στο σεξ δεν ασχολείται πολύ με τα προκαταρκτικά

Γυναίκα: θέλει να έχει το πάνω χέρι στην κατάκτηση, κι όσο πιο δύσκολη είναι η περίπτωση, τόσο το καλύτερο. Έχει ανάγκη από δράση, από νέα ερεθίσματα, και αναζητά συνεχώς να είναι νικήτρια. Το πάθος της επεκτείνεται και στις φιλίες και στα επαγγελματικά της.

Ο Έρως, στον Ταύρο

Άντρας: ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη σεξουαλική απόλαυση είναι ο ίδιος όπως όταν βρίσκεται σε ένα πλούσιο τραπέζι. Θέλει να δοκιμάζει πολλές διαφορετικές γεύσεις, με μεγάλες μπουκιές. Ανεβασμένη από τη φύση της η λίμπιντο, δεν χρειάζεται και πολύ για να ανάψει.

Γυναίκα: έντονη σεξουαλικότητα, αλλά και καταφανής κτητικότητα. Πάντα έχει μια ξεκάθαρη κατεύθυνση και ξέρει να απολαμβάνει το σεξ με όλες τις αισθήσεις της αλλά χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις και διανοητικά μπερδέματα.

Ο Έρως, στους Διδύμους

Άντρας: αυτό που τον γοητεύει στη γυναίκα είναι το μυαλό της. Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση είναι το ίδιο διεγερτική με ένα φιλί. Γι αυτό και έχει το μυαλό του επιστρατευμένο στο να επινοεί τρόπους να πλησιάσει τη γυναίκα που επιθυμεί και να την κατακτήσει.

Γυναίκα: η ερωτική της επιθυμία, ξυπνά, μόνο αν βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με το σύντροφό της, ωστόσο δεν θέλει και πολύ να φτάσει να δοκιμαστούν τα συναισθήματά της, αν κάποιος άλλος τραβήξει την προσοχή της.

Ο Έρως στον Καρκίνο

Άντρας: η σύντροφος που του ξυπνά την αίσθηση της μητρικής, γεμάτης ασφάλειας αγκαλιάς, είναι η ιδανική. Η φαντασία και η επινοητικότητά του στο σεξ, τον κάνουν περιζήτητο.

Γυναίκα: ζητά μια σχέση ζωής, που θα μπορεί να μοιράζεται τα πάντα, την αγάπη, το σεξ, την ευτυχία τις χαρές και τις λύπες. Η υπερβολική ένταση των συναισθημάτων της όμως, μπορεί να έχει αντίθετο αποτέλεσμα από το αναμενόμενο, γιατί κάνει το σύντροφό της και ασφυκτιά.

Ο Έρως στο Λέοντα

Άντρας: ζητάει το θαυμασμό από την επίδοξη σύντροφό του. Όταν καταλάβει ότι αποτελεί αντικείμενο λατρείας για εκείνη, θα πάρει αμέσως φωτιά και θα της χαρίσει, ηδονές που ούτε η ίδια είχε φανταστεί.

Γυναίκα: θέλει να είναι ο βασικός σκοπός της ύπαρξης του άντρα. Δεν ανέχεται το περιθώριο. Καταφεύγει όμως σε αθώα φλερτάκια και με άλλους, έτσι να αναζωπυρώσει την «πεσμένη» σχέση της.

Ο Έρως στην Παρθένο

Άντρας: θέλει τη γυναίκα ρομαντική και συνεργάσιμη. Δεν αφήνεται ελεύθερος να εκφράσει τα συναισθήματά του γιατί λειτουργεί κυρίως, εγκεφαλικά. Η αυτοσυγκράτησή του, μπορεί να του στερεί ερωτική απόλαυση.

Γυναίκα: όταν καταφέρνει να απελευθερωθεί από τη «μέγγενη» της λογικής, απολαμβάνει το πραγματικό ερωτικό πάθος. Θεωρεί τη σωματική επαφή κάτι απαραίτητο για να αισθάνεται καλά, αλλά δύσκολα αφήνει τον ερωτισμό της να φανεί.

Ο Έρως στο Ζυγό

Άντρας: είναι εκλεπτυσμένος και διαθέτει απίστευτη ερωτική φαντασία. Ασχολείται μόνο με την ικανοποίηση της ερωτικής του συντρόφου, χωρίς να τον ενδιαφέρει καθόλου ο εαυτός του. Χάνει γρήγορα το ενδιαφέρον του όταν καταλαγιάζει πλέον το πρώτο πάθος.

Γυναίκα: η προσωποποίηση της επιδίωξης της τελειότητας. Μπορεί να ερωτευτεί κάποιον μόνο απ’ τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά, πιστεύοντας επιπόλαιος ότι αφού είναι ωραίος σίγουρα θα είναι και καλός άνθρωπος. Ο ερωτισμός της τρέφεται απ’ τη σαγήνη που ασκεί η ομορφιά επάνω της.

Ο Έρως στο Σκορπιό

Άντρας: θέλει τις έντονες συγκινήσεις γι αυτό και στο σεξ, γι αυτόν, δεν υπάρχουν περιορισμοί, φρένα, όρια και απαγορεύσεις. Είναι κτητικός και πολύ παθιασμένος. Όταν πάρει την ανταπόκριση που θέλει από τη σύντροφό του, είναι ανεξάντλητος, ακούραστος, και πάρα πολύ δυνατός ερωτικά.

Γυναίκα: αγαπά τις έντονες συγκινήσεις και αυτή. Θέλει να κυριαρχεί στο σύντροφό της ψυχή τε και σώματι. Όταν αποφασίσει ότι ο άντρας που θέλει, ανταποκρίνεται, αρχίζει να υφαίνει τον ιστό, στον οποίο θα τον μπλέξει, καθιστώντας τον «δικό της» για πάντα.

Ο Έρως στον Τοξότη

Άντρας: ο έρωτας γι αυτόν είναι μια μεγάλη, μα πολύ αξιόλογη περιπέτεια. Έχει φαντασία στο σεξ και μπορεί να φαίνεται ότι ανοίγεται συναισθηματικά, αλλά αυτό είναι παγίδα για την παρτενέρ του, καθώς γι αυτόν, το σεξ, δεν συνεπάγεται και δέσμευση.

Γυναίκα: αν ο άντρας που την ενδιαφέρει, είναι δυναμικός, περιπετειώδης και γεμάτος ζωντάνια, τότε ναι, μπορεί να την σαγηνεύσει. Ζει αυθόρμητα, είναι πληθωρική στο σεξ, έχει περιέργεια για τα πάντα γύρω απ’ το σεξ. Η αγάπη όμως γι αυτή είναι φιλία και διασκέδαση, χωρίς περίπλοκα συναισθήματα και κτητικότητες.

Ο Έρως στον Αιγόκερω

Άντρας: είναι επιλεκτικός και μόνο το άτομο που ανταποκρίνεται στα κριτήριά του μπορεί να τον κάνει να προχωρήσει. Αυτός ο άντρας, έχει την ικανότητα να κατευθύνει την επιθυμία του, στο να πετύχει κάτι σημαντικό στη ζωή του, που ίσως αυτό να είναι άσχετο με τα ερωτικά ζητήματα.

Γυναίκα: δεν αφήνεται να παρασυρθεί από τα πάθη της και οι κεραυνοβόλοι έρωτες δεν είναι η πρώτη της προτεραιότητα. Ο άντρας όμως, που θα της δώσει ασφάλεια, δύναμη, θα είναι αποφασιστικός και θα της παραχωρήσει την εξουσία της καρδιάς του, την έχει κερδίσει για πάντα.

Ο Έρως, στον Υδροχόο

Άντρας: το πάθος του, τον συνεπαίρνει, και είναι έντονο. Όμως, όσο εύκολα παθιάζεται, άλλο τόσο εύκολα ξεθυμαίνει. Παρ’ όλα αυτά είναι πολύ ανοιχτόμυαλος, και μπορεί να παρασύρει τη σύντροφό του σε δημιουργικές εμπνεύσεις, επάνω στο κρεβάτι, που μένουν αξέχαστες

Γυναίκα: ο άντρας που θα την κατακτήσει, πρέπει να είναι σε θέση να την εκπλήσσει συνεχώς. Ο αιφνιδιασμός απελευθερώνει την ερωτική της φόρτιση. Ο έρωτας πρέπει να έχει φαντασία, διαφορετικά, δεν έχει νόημα το σεξ.

Ο Έρως στους Ιχθύς:

Άντρας: ο αισθησιασμός του είναι τόσο έντονος και επιτακτικός, που αυτό που θέλει, είναι να γίνει ένα με τη σύντροφό του. Θέλει ψυχή και σώμα, αλλιώς το σεξ δεν έχει κανένα νόημα. Οι φαντασιώσεις του ανεξάντλητες γι αυτό και ψάχνει μια γυναίκα που να μπορεί να ακολουθήσει τα αντισυμβατικά σεξουαλικά μονοπάτια του.

Γυναίκα: φαντασία και όνειρο. Ο πιο μέτριος άντρας, στα χέρια αυτής της γυναίκας γίνεται πρίγκιπας. Ο ρομαντισμός που θα εισπράξει την κάνει πιο αισθησιακή απ’ ό,τι ήδη, είναι. Ξέρει να πιάνει τις επιθυμίες του άντρα και να τις ικανοποιεί.