σελήνη στον κριό

Η νέα σελήνη στον Κριό

Τι πρέπει να προσέξουμε;

ΚΡΙΟΣ

Θα είναι ενισχυμένη η υποκειμενική κρίση αλλά και οι ευαισθησίες σας. Θα λειτουργήσετε με βάση το συναίσθημα και τη διάθεση της στιγμής. Θα αποζητήσετε την προσοχή των άλλων, προσπαθώντας να διογκώσετε τις ευαισθησίες σας αλλά και τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιθυμία σας θα είναι η απομόνωση και η ενασχόληση με τις προσωπικές σας ανάγκες. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για σοβαρές αποφάσεις. Να προσπαθήσετε να μην λειτουργείτε εν θερμώ, γιατί οι επιλογές σας θα είναι λανθασμένες και θα κοστίσουν ποικιλοτρόπως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονη κοινωνική ζωή και φιλικές επαφές. Δεν σας αρέσει η μοναξιά και αναζητάτε συντροφιά όλη την ώρα. Μια νέα γνωριμία θα προκύψει μέσα από τον φιλικό κύκλο, που μπορεί να εξελιχθεί και σε έρωτα. Ωστόσο, δεν πρέπει να κρέμεστε από τις επιθυμίες και αποφάσεις των φίλων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κοινωνική και επαγγελματική ζωή στο προσκήνιο. Θα νιώσετε την ανάγκη να απελευθερώσετε τον αυθόρμητο εαυτό σας, και να παραγκωνίσετε κάθε επιτηδευμένο ύφος. Ο έντονος συναισθηματισμός σας, επεκτείνεται και στο επαγγελματικό περιβάλλον και στη συμπεριφορά σας, εκεί.

ΛΕΩΝ

Ένα αίσθημα απελευθέρωσης σας κατακλύζει. Τώρα μπορείτε να ονειρευτείτε και να εκφραστείτε δημιουργικά. Θα ταξιδέψετε, θα επιδιώξετε να συναντήσετε, αγαπημένα πρόσωπα και φίλους που είχατε καιρό να δείτε. Επιτέλους τολμάτε να κάνετε πράγματα, απαγορευτικά, ως τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σκέψη σας απασχολείται με περίεργα και μακάβρια, θα λέγαμε, θέματα. Τα συναισθήματά σας ασυνήθιστα και σκοτεινά, ούτε εσείς οι ίδιοι δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Απασχοληθείτε με διάφορες δραστηριότητες για να περάσει αυτή η διέλευση, όσο το δυνατόν, απαρατήρητη.

ΖΥΓΟΣ

Έντονη η ανάγκη σας για να συντροφευτείτε. Θα δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις, χωρίς τη συμμετοχή, ή έστω τη συμβουλή του συντρόφου σας, ή των συνεργατών σας, αν πρόκειται για επαγγελματικά θέματα. Ζήλιες, κτητική διάθεση, και συναισθήματα εξάρτησης από πρόσωπα, θέλουν προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να προκύψουν μικροενοχλήσεις υγείας, όπως κρυολογήματα, γρίπες και διάφορα άλλα, περισσότερο ψυχοσωματικά. Αυτό θα σας κάνει σαφές, ότι πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας και κυρίως το σώμα σας. Θα σας είναι δε, δύσκολο να χειριστείτε, αγχώδεις καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη, θα δώσει τροφή στο συναίσθημα και το πάθος σας για μια δημιουργική απασχόληση. Θα ασχοληθείτε με τα παιδιά, και θα βελτιωθούν οι σχέσεις με γυναικεία πρόσωπα. Οι γυναίκες θα νιώσουν έντονα την επιθυμία να γίνουν μητέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα αναζητήσετε τη συντροφιά και τη συμβουλή των γυναικών της οικογένειάς σας. Θα έχετε μια τάση να επιστρέφετε πνευματικά στο παρελθόν, στις ρίζες, στα παιδικά σας χρόνια. Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε με τίποτα, είναι να μην επιμένετε σε παρωχημένες απόψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επηρεάζονται, θετικά ή αρνητικά, οι επικοινωνίες με άτομα του περιβάλλοντός σας. Οι απόψεις σας, βασίζονται σε προσωπικές αντιλήψεις, και οι εκτιμήσεις σας οδηγούνται από το συναίσθημα. Παρεξηγήσεις και λανθασμένες εντυπώσεις θα προκύψουν, γι αυτό να προσέχετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Να είστε προσεκτικοί με τις οικονομικές επενδύσεις και τα σοβαρά έξοδα, τα οποία απαγορεύονται σ’ αυτή τη φάση. Η σχέση σας με τα υλικά πράγματα, δεν είναι ούτε καθαρή, ούτε αντικειμενική. Ξοδεύετε με το ένστικτο και ανάλογα με τις παρορμήσεις σας, και όχι σύμφωνα με τις πραγματικές σας ανάγκες.