Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Η χρονιά του 2018, είναι μια ξεχωριστή χρονιά απ’ τις προηγούμενες για όλες τις γυναίκες. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 26 Δεκέμβρη του 2017.

Οι γυναίκες με γενέθλια Αφροδίτη στον Αιγόκερω να περιμένουν μεγάλες αλλαγές το 2018, καθώς πέρασε και ο Κρόνος στο ίδιο ζώδιο από τις 20 Δεκέμβρη του 2017. Από χρόνια βρίσκεται εκεί και ο Πλούτωνας, κι έχει ποτίσει φαρμάκια και πίκρες τις γυναίκες αυτές. Από τη στιγμή όμως, που ο Δίας μπήκε στο Σκορπιό, θα τους δώσει ανάσες στα συναισθηματικά τους, αλλά πρέπει οι ίδιες να κάνουν ένα «καθαρισμό εις βάθος». Ανάλαφρες πια, θα ασχοληθούν με την αγάπη, με τα συναισθήματα, και θα αφήσουν ολίγον περιθωριοποιημένα, τόσο τα κοινά, όσο και την καριέρα.

Οι γυναίκες με γενέθλια Αφροδίτη στον Υδροχόο: θα κληθούν να υπερασπιστούν με σθένος τον εαυτό και την καθημερινότητά τους, καθώς διάφορα διερχόμενα περιστατικά, ταράζουν την ομαλότητα τους. Σ’ αυτό θα έχουν τη βοήθεια του Δία από το Σκορπιό αλλά και του Κρόνου από τον Αιγόκερω. Σημαντικό το καλοκαίρι που ο Άρης περνάει στο ζώδιό του Υδροχόου, μέχρι και τις 15 Νοέμβρη, όπου, αντίζηλος εν όψει, τις αναγκάζει να  ισορροπήσουν τον εγωισμό με το συναίσθημα, που αμφότερα «χτυπούν κόκκινα».

Οι γυναίκες με γενέθλια Αφροδίτη στους Ιχθείς: νέες προκλήσεις προ των πυλών! Αισθητικές αλλαγές στην εξωτερική εμφάνισή τους, μεγάλες ή μικρές, που όμως θα είναι εμφανείς. Μεγάλες εξελίξεις κοντά στο καλοκαίρι μέχρι και το φθινόπωρο, θα τις αναγκάσει να προσαρμοστούν και να βάλουν νερό στο κρασί τους. Σ’ αυτό βοηθά, ο Δίας από τον υδάτινο Σκορπιό και ο Κρόνος απ’ τον Αιγόκερω.

Οι γυναίκες με γενέθλια Αφροδίτη στον Κριό: μια απώλεια, ή ένας χωρισμός, τις υποχρεώνει να αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την καθημερινότητά τους, να προσγειωθούν και να υιοθετήσουν μια πιο λογική συμπεριφορά. Το καλοκαίρι τους, προβλέπεται «θερμό» και μέχρι το φθινόπωρο θα πρέπει να έχουν κλείσει συναισθηματικές εκκρεμότητες αλλά και να έχουν αλλάξει λίγο τον υπεροπτικό τρόπο που αντιμετωπίζουν τον έρωτα.

Οι γυναίκες με γενέθλια Αφροδίτη στον Ταύρο: στις 16 Μάη μήνα, να ετοιμάζονται για τη δική τους, προσωπική επανάσταση. Οι πλανητικές μετακινήσεις, όπως του Δία που προχωράει στο Σκορπιό θα τις ευνοήσουν έτσι ώστε στα μέσα του καλοκαιριού να απολαύσουν σχέσεις, ισορροπία μεταξύ συναισθήματος και πνευματικότητας, λιγότερη σημασία στα υλικά πράγματα αλλά και θα κόψουν «μαχαίρι», κακές συνήθειες.

Οι γυναίκες με γενέθλια Αφροδίτη στους Διδύμους: εισέρχονται σε μια περίοδο ολοκληρωτικής μεταμόρφωσης που θα διαρκέσει μια ολόκληρη δεκαετία, αρχής γενομένης από το Γενάρη του 2018. Η μεταμόρφωση αυτή, ξεκινά από γεγονότα που έχουν να κάνουν με την οριστική λήξη σχέσεων και καταστάσεων, που ναι μεν τις αναγκάζουν να λυπηθούν μέχρις εσχάτων, αλλά που όμως λειτουργούν ως μαθήματα ζωής. Σ’ αυτό το τελευταίο, ο Δίας από το Σκορπιό, είναι ο σωτήρας τους.

Οι γυναίκες με γενέθλια Αφροδίτη στον Καρκίνο: απ’ τα ψηλά στα χαμηλά, κι απ’ τα πολλά στα λίγα. Κρόνος, Πλούτωνας, από απέναντι, στον Αιγόκερω, δημιουργούν σκαμπανεβάσματα, που δεν αντιμετωπίζονται εύκολα γιατί είναι ιδιαίτερα αντιφατικά. Εκεί, θα χρειαστούν κοντά τους, ανθρώπους με ηρεμία στο πνεύμα και στη συμπεριφορά, και σε ετοιμότητα να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία τους, διαφορετικά, τα αποτελέσματα, ίσως και να μην «αρέσουν».

Οι γυναίκες με γενέθλια Αφροδίτη στον Λέοντα: από την αρχή του έτους, θα νιώσουν ότι οι καταστάσεις, και οι συνθήκες που καλούνται να ζήσουν, τις καταπιέζουν, δεν τους αφήνουν περιθώρια, ελεύθερης και απρόσκοπτης δράσης. Το καλοκαίρι τα αντιφατικά γεγονότα οδηγούν είτε σε επαναστάσεις, είτε στη δημιουργία ενός δικού τους μυστικού κόσμου, όπου μέσα εκεί, γίνονται, συνωμοσίες, κρατιούνται μυστικά, μυστικοί έρωτες, κακές σκέψεις. Τα πράγματα καλυτερεύουν μόνο όταν ο Δίας, θα περάσει στον Τοξότη. Καλό Δεκέμβρη!

Οι γυναίκες με γενέθλια Αφροδίτη στην Παρθένο: αλλάζει η διάθεση και η ψυχολογία τους καθώς αλλάζει το status του πορτοφολιού τους και καθώς ο Ουρανός μετακινείται στον Ταύρο στα μέσα Μαΐου, αλλά και ο Κρόνος απ’ τον γήινο Αιγόκερω, τις φέρνουν ενώπιον της επιλογής του δρόμου προς την ευτυχία, ή του δρόμου προς άγνωστη κατεύθυνση. Η επιλογή είναι ξεκάθαρα δική τους και θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι το φθινόπωρο.

Οι γυναίκες με γενέθλια Αφροδίτη στο Ζυγό: από τις αρχές του χρόνου κιόλας βλέπουν να έρχεται ένα καλύτερο μέλλον, που θα έχει αρκετή χρονική διάρκεια. Σ’ αυτό θα συμβάλλει ακόμα πιο πολύ η νέα θέση του Ουρανού στον Ταύρο και του Κρόνου στον Αιγόκερω. Οι σκληρές εμπειρίες του καλοκαιριού και οι ανατροπές του Απριλίου και του Αυγούστου τις αναγκάζουν να προσγειωθούν και να γίνουν πιο ρεαλίστριες για να απολαύσουν πιο ήρεμα το φθινόπωρο

Οι γυναίκες με γενέθλια Αφροδίτη στο Σκορπιό: πλούσια συναισθήματα, κατακτήσεις ερωτικές, κυριαρχία στο ερωτικό παιχνίδι. Θα είναι ακαταμάχητες και θα μπορέσουν να διαφυλάξουν τα ερωτικά τους δικαιώματα, ενώ προς το τέλος του χρόνου θα δικαιωθούν οι αδικημένες. Ο Δίας στο ίδιο ζώδιο, τις βοηθά πολύ επαγγελματικά, ιδίως τις καλλιτέχνιδες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν επιτέλους μανούλες όσες το επιθυμούν. Στα δύσκολα, έχουν σύμμαχο το Δία.

Οι γυναίκες με γενέθλια Αφροδίτη στον Τοξότη: επαναστάτριες με και χωρίς αιτία, τόσο στα ερωτικά, όσο και στα συναισθηματικά. Μπορείτε να χαρείτε τον έρωτα σε όλες τις εκδηλώσεις του, είναι η χρονιά σας, να μην φοβηθείτε τίποτα γιατί ο μπαμπάς σας ο Δίας που βρίσκεται στο Σκορπιό, είναι έτοιμος να σας προστατέψει και να σας δώσει ευκαιρίες να αυξήσετε ακόμα και τα εισοδήματά σας, φέρνοντας στην πόρτα σας έναν πλούσιο γαμπρό.