Ερωτικοί συνδιασμοί για το ζώδιο του Ταύρου..

Ερωτικοί συνδιασμοί για το ζώδιο του Ταύρου

Ερωτικοί συνδιασμοί για το ζώδιο του Ταύρου..

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Ο/Η ήρεμος/η Ταύρος και ο/η ανυπόμονος/η Κριός θεωρητικά δεν ταιριάζουν. Επειδή ακριβώς είναι αντίθετοι χαρακτήρες, όμως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνουν απαραίτητοι ο ένας στον άλλον. Αιχμαλωτίζοντας τον/την με την γλυκύτητα και χαμόγελο του/της, εκείνος/η, τον/την μυεί στις απολαύσεις της ζωής και τον/την ηρεμεί.

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Ο έρωτας γι’ αυτούς αποτελεί μία συνεχή δοσοληψία επιδρά ευεργετικά πάνω τους, οδηγώντας τους στην εξερεύνηση των απολαύσεων. Όμως κανείς από τους δύο δεν θεωρεί τον έρωτα περιπέτεια ή αστείο. Κι επειδή προσπαθούν να αποφύγουν οποιεσδήποτε επιπλοκές υλικής φύσης θα μπορούσαν να διαταράξουν  το συναισθηματικό τους status quo, δουλεύουν σκληρά για να  αποκτήσουν και χρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Αν ο/η προσγειωμένος/η και αισθησιακός/η Ταύρος θέλει να βάλει χαλινάρι στον/στην φευγαλέο Δίδυμο, πρέπει να επιδείξει ως προς την έκβαση της σχέσης, αλλά και να μην πάψει ποτέ να ερεθίζει τις σκέψεις του/της. Μ’ αυτόν τον τρόπο, μπορεί να τον/την κάνει  πιστό σύζυγο,  Ο/η Δίδυμος αεροβατεί, ο/η Ταύρος τον /την κατηγορεί για ανωριμότητα. Ο Ερμής και η Αφροδίτη όμως μπορεί να βοηθήσουν το ζευγάρι να χτίσει ένα στέρεο σπιτικό.

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Ανάμεσα τους δημιουργούνται με ευκολία θερμά ρεύματα και πνευματικής έλξη, που μπορούν να κυοφορήσουν έναν ευτυχισμένο γάμο. Εκείνος μπορεί να προσφέρει τις απαραίτητες υλικές εγγυήσεις για ένα λαμπρό μέλλον, εκείνη τον σαγηνεύει με την θηλυκότητά της και την απαλή αισθησιακή ομορφιά της.  Αρκεί εάν η γυναίκα είναι Καρκίνος να μην τον παραμελήσει όταν γίνει μητέρα.

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ

Πάθος και πείσμα αποτελούν τους βασικούς συντελεστές στις ερωτικές τους αναμετρήσεις. Όμως δεν πέφτουν εύκολα ό ένας στην αγκαλιά τους άλλου. Όταν συμβεί αυτό, ζουν συγκλονιστικές στιγμές. Όμως οι αντιθέσεις τους γίνονται φανερές από την πρώτη στιγμή. Καθώς ο Ταύρος απαιτεί αποκλειστικότητα στον έρωτα και ο σκανταλιάρης Λέοντας θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικός/η.

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Ο σιωπηλός Παρθένος (εάν είναι άντρας Παρθένος), κάνει συλλογή από ραγισμένες καρδιές, ώσπου να συναντήσει μια γυναίκα του σπιτιού όπως η αξιολάτρευτη Ταύρος, Εκείνη τον ερωτεύεται σιγά-σιγά και απόλυτα και είναι ικανή με την δεξιοτεχνία της στην μαγειρική, τον αισθησιασμό και τη θηλυκότητά της να τον  πείσει να μη φύγει ποτέ από κοντά της.

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

Εκπρόσωποι της Αφροδίτης και οι δύο, μιλάνε την ίδια γλώσσα, εκτιμούν τα ίδια πράγματα και αγαπούν τον έρωτα. Ο/η Ταύρος διαθέτει το αντίδοτο για τα ελαττώματα του/της Ζυγού. Ο/η Ζυγός είναι αναποφάσιστος/η και αφηρημένος/η,  ο/η Ταύρος είναι αποφασιστικός/η και συγκεκριμένος/η. Και με τον αισθησιακό ζεστό ερωτισμό του/της εξουδετερώνει τον σαρκικό εκείνου/ης , μεταβάλλοντας τον/την σε υπομονετικό/η και  γενναιόδωρο/η  σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Μία πυρετώδη σχέση, βασισμένη στη σύγκρουση δύο αντίθετων δυνάμεων: των ενστίκτων , της ζωής και του θανάτου. Εκείνος/η επιδιώκει την γλυκύτητα που ενσαρκώνει ο/η Ταύρος. Όταν όμως τον/την κατακτήσει, ζηλεύοντας την ζωτικότητα του/της, προσπαθεί να καταστρέψει αυτό που περισσότερο τον/την γοητεύει. Η νίκη είναι θέμα αντοχής και αντίστασης.

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ

Ένα Κένταυρος που ζηλεύει την ελευθερία και μία κόρη (γυναίκα Ταύρος) με ανεπτυγμένο το αίσθημα της ιδιοκτησίας έχουν ελάχιστα κοινά, αλλά μπορούν να καταλήξουν σε έναν ευτυχισμένο γάμο. Συνήθως είναι δικό της κατόρθωμα, λόγω της υπομονής, της επιμονής, του αισθησιασμού και της καλοσύνης.

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Ο/η αισθησιακός Ταύρος ξέρει πώς να πείσει τον/την δύσπιστο απέναντί του/της Αιγόκερω να ανοίξει την καρδιά του/της, αλλά και το πορτοφόλι ( εάν η γυναίκα είναι Ταύρος). Η  λαχτάρα του/της , να φροντίζει για ένα σταθερό μέλλον τον/την κάνει ακόμη πιο επιθετικό/η απέναντι στον/στην Ταύρο. Η σύμπραξη Ταύρου Αιγόκερω μοιάζει με εταιρεία που κάνει χρυσές δουλειές. «Καριέρα, γάμος, οικογένεια, μέλλον».

ΤΑΥΡΟΣ  ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

Έχουν ελάχιστα κοινά σημεία εκτός  από το πείσμα και την υπομονή, καθώς χωρίζονται από το πρωταρχικό στοιχείο του ζωδίου τους Αέρα-Γη. Αλλά πέφτουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου σπρωγμένοι από το πάθος για το άγνωστο. Και ανάμεσα τους γεννιέται ένα αίσθημα που θυμίζει επένδυση υψηλού ρίσκου. Αν όλα πάνε καλά, το αποτέλεσμα είναι ο πλούτος  Αν όχι, η χρεοκοπία είναι βέβαιη.

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΙΧΘΥ

 Χαρακτηρίζονται και οι δύο από αργούς ρυθμούς, ξέρουν όμως πώς να συντηρούν και να ανανεώνουν τις αμοιβαίες επιθυμίες. Έτσι παρά τη διαφορά των χαρακτήρων τους, ανάμεσα τους αναπτύσσεται ένας μυστικός δεσμός και μία πολύ σταθερή σχέση. Το μυστικό τους κρύβεται κάτω από τα συνένοχα σκεπάσματα.