Ερωτικοί συνδιασμοί για το ζώδιο του Κριού

Ερωτικοί συνδιασμοί για το ζώδιο του Κριού

Ερωτικοί συνδιασμοί για το ζώδιο του Κριού..

 

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Μία εύφλεκτη σχέση.  Ανάμεσα σε δύο Κριούς, ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος. Πρόκειται για μία συναρπαστική σχέση, η οποία εξελίσσεται γρήγορα με πολλές ηφαιστειακές εκρήξεις. Για αυτό το σπίτι συχνά θα μετατρέπεται σε πεδίο μάχης.  Η θύελλα όμως γρήγορα θα κοπάζει . Αν κάτι δεν θα συμβεί, τότε η σχέση θα τελειώσει μέσα σε φλογερές αψιμαχίες.

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Με καθοδηγητές την Αφροδίτη και τον Άρη , οικειότητα αυτού του ζευγαριού είναι από τις πιο θερμές και ελκυστικές και η έλξη ανάμεσά τους αμοιβαία.  Όταν ξεσπούν διαμάχες (εκείνος/η είναι αλλεργικός /η στα έξοδα) όταν εκείνος /η επιστρέφει φορτωμένος/η ψώνια, οι κυρίαρχοι πλανήτες τους συμβάλλουν στην αποκατάσταση της ηρεμίας.

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

‘Όταν ό Άρης με τον Ερμή βρίσκονται σε αρμονική θέση είναι εγγυημένο ότι είστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον, για ένα έρωτα γεμάτο αρμονία και εκπλήξεις. Και οι δύο αντιμετωπίζουν τις διαμάχες ως διεγερτική εναλλακτική λύση στην απειλή της πλήξης. Όμως οι λογομαχίες τους δεν διαρκούν πολύ, και σύντομα θα επέλθει ανακωχή.

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Εύκολη κατάκτηση δύσκολη συνύπαρξη. Ο/Η Κριός είναι πάντα επιθετικός/η και επεμβατικός/η, ακόμη και στον έρωτα. Το θάρρος και το θράσος κατακτά τον/την ονειροπόλο /α Καρκίνο, που υποτάσσεται σε όποιον εκπέμπει δύναμη και κυριαρχία. Υπάρχει, όμως κίνδυνος, όταν τελειώσει το πάθος, αυτοί οι δύο τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες ν’ ανακαλύψουν  την ασυμφωνία τους για θέματα που δεν αφήνουν περιθώρια συμφιλίωσης.

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ

Στον ανταγωνισμό με ένα Λέοντα εκείνος/η εξαντλείται εύκολα. Ο/Η πολεμόχαρης του ζωδιακού αρέσκεται στην αγριάδα ενός τέτοιου τύπου, που είναι πάντα έτοιμος/η να υπερασπιστεί την πρωτιά του/της, ακόμη και στον έρωτα. Όταν μεταξύ τους αρχίζει ο πόλεμος και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Αλλά η αγάπη τους μετά γίνεται πιο γλυκιά, και το πάθος τους δεν ξεφτίζει ποτέ.

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Εκείνος/η αμφιβάλει, εκείνος/η αποφασίζει. Εκείνος/η διυλίζει τον κώνωπα, εκείνος/η ξεκινά ολοταχώς και τον/την παρασύρει με αισιοδοξία. Η επιρροή του/της  Κριού στον/στην Παρθένο είναι τεράστια: με τον ξέφρενο χαρακτήρα του/της αναλαμβάνει να απομακρύνει όλες τις ανασφάλειες τους/της. Αν καταλήξουν σε γάμο,  ο/η ανήσυχος Κριός και ο/η λεπτολόγος Παρθένος θα πραγματοποιήσουν την ένωση των αντιθέτων.\

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

Η έλξη μεταξύ τους είναι αμφισβητήσιμη. Ο/Η  Ζυγός έχει ροπή προς τον γάμο αλλά συνηθίζει να τον αναβάλλει. Για να ενδώσει πρέπει ο/η δυναμικός Κριός να πάρει πρωτοβουλία και να του/της δώσει τα απαραίτητα διαπιστευτήρια. Τα χαλινάρια, όμως της οικογένειας θα τα κρατάει ( εάν η γυναίκα είναι Κριός). Εκείνος (εάν ο άντρας είναι Ζυγός), άλλωστε κατέχει απόλυτα την τέχνη του συμβιβασμού και εκείνη ένα σφρίγος ως ένα ζωογόνος άνεμος για τη σχέση τους.

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Ανάμεσα στους εκπροσώπους αυτών των ζωδίων η αγάπη είναι ένας πόλεμος, όπου κανένα χτύπημα δεν αποκλείεται, και προβλέπεται μόνο ένα θύμα, εκείνη (εάν είναι γυναίκα Κριός)… παγιδευμένη από την γοητεία του υπομονετικού και διεισδυτικού Σκορπιού, κινδυνεύει να πνιγεί αν δεν περιορίσει τη σχέση με τον σκοταδιστή του ζωδιακού κύκλου σε ένα σύντομο απαλλαγμένο από υποχρεώσεις, παιχνίδι των αισθήσεων.

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ

Ανήκουν και οι δύο στο στοιχείο της Φωτιάς. Είναι ενθουσιώδης αισθηματίες και ανήσυχοι, Έλκονται μεταξύ τους, μαλώνουν εύκολα και εγκαταλείπουν ό ένας τον άλλον διαρκώς. Δύσκολα όμως ο/η Κριός και ένας /μία Τοξότης διαλύουν μία σχέση εξαιτίας εφήμερων λογομαχιών. Και όταν κοπάσει η θύελλα, νιώθουν τελικά πως είναι πλασμένοι ο ένας  για τον άλλον.

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Πόλεμος για την αρχηγία. Ο/Η αυτοελεγχόμενος Αιγόκερως υποκύπτει άδοξα στις επιδέξιες επιθέσεις του/της Κριού, που ξέρει να χρησιμοποιήσει θαυμάσια τα όπλα του. Η ορμητική πολιορκία του/της ξυπνά ακόρεστα στον/στην Αιγόκερω, κι έτσι γεννιέται μία σχέση γεμάτη συγκρούσεις, που ωστόσο μπορεί να αντέξει τα πάντα, εκτός από την έλλειψη του ενθουσιασμού στοιχείο το οποίο κρατά τον/την Κριό στη σχέση.

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

Όταν ένας /μία Υδροχόος συναντήσει τυχαία  έναν /μια Κριό και συνδεθεί μαζί  του/της  τότε αλλάξει η ιστορία της ζωής του/της. Οι δυο τους ζουν την εμπειρία ενός κεραυνοβόλου έρωτα που πολλαπλασιάζει την ενέργεια τους και τους ηλεκτρίζει ερωτικά. Η διάρκεια της σχέσης τους, όμως δεν είναι παντοτινή. Αιτία η έλλειψη ζωηράδας του/της Υδροχόου (κυρίως εάν ο άντρας είναι Υδροχόος).

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΙΧΘΥ

Ερωτικός/η  αλλά απροσδιόριστος/η , ο/η Ιχθύς τρέχει πίσω από κάθε διερχόμενο πειρασμό χωρίς να έχει ακριβή ιδέα για το στόχο που θα ήθελε να πετύχει. Αντίθετα,  ο/η Κριός  έχει ξεκάθαρες ιδέες  και συγκεκριμένα σχέδια. Αν του/της αρέσει  ο /η Ιχθύς χτυπάει κατευθείαν το στόχο του/της. Τότε η φωτιά του/της θα ζεστάνουν τα νερά του / της Ιχθύς.