Ερωτικό ωροσκόπιο Μαρτίου..

Ερωτικό ωροσκόπιo Μαρτίου

Ερωτικό ωροσκόπιο Μαρτίου..

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με σκέψεις γύρω από την αισθηματική σας ζωή κι αυτό γιατί κάποια θέματα φαίνεται να έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο σας. Φανείτε ψύχραιμοι στην αντιμετώπιση τους και υπομονετικοί όσον αφορά τη διάρκειά τους. Μετά τις 10 του μήνα φανείτε ώριμοι στις επιλογές και μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να πάρει τοις μετρητοίς  κάποια λόγια  του/της συντρόφου σας. Όσοι είστε μόνοι θα μπείτε στον πειρασμό να ξεπεράσετε τους ενδοιασμούς σας και να ξεπεράσετε τους ενδοιασμούς σας και να επιδιώξετε μία νέα συναισθηματική περιπέτεια. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 8, 17,21,30.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι παραπλανητική και ίσως δώσει αφορμές για παρεξηγήσεις οι οποίες όμως τακτοποιούνται χάρη στην αποφασιστικότητα σας να προχωρήσετε. Είναι γεγονός πως έχετε άλλες προτεραιότητες , αλλά όσοι έχετε δυσκολευτεί στις σχέσεις σας είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και πρωτίστως με τον εαυτό σας. Το περιβάλλον σας θα σας πιέσει να πάρετε αποφάσεις ενώ εσείς επιμένετε  να κερδίσετε χρόνο. Οι ελεύθεροι θα έχετε ευκαιρίες αυτόν τον μήνα για νέες γνωριμίες, αλλά πιθανόν να μην προχωρήσετε σε ουσιαστικά βήματα  γιατί το ένστικτο δεν θα σας αφήσει να πιστέψετε ότι βρήκατε αυτό που επιθυμείτε. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 10, 19, 23, 24.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δημοτικότητα σας θα είναι αυξημένη αυτόν τον μήνα, η οποία όμως μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με τον/την σύντροφό σας, ιδιαίτερα αν έχει λόγους να σας υποπτεύεται! Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας κάνει εύθικτους, σας δίνει λόγο να παραπονιέστε  για ότι δεν αλλάζει όπως θα θέλατε ή για ότι συμβαίνει γύρω σας, χωρίς να σας δίνουν και λόγο. Η πανσέληνος στις 21 στον Ζυγό μπορεί να φέρει ιδιαίτερη αναστάτωση στην αισθηματική σας ζωή, είτε με την παρουσία ενός πολύ ενδιαφέροντος ανθρώπου είτε με την δική σας απόφαση να δοκιμάσετε τα αισθήματα  του/της  συντρόφου σας. Φροντίστε να μην είστε υπερβολικοί σε ότι επιλέξετε να κάνετε και να αφήσετε περιθώρια διόρθωσης μίας άτοπης στάσης σας. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 4, 14, 21, 25.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πρόσφατες γνωριμίες σας πιθανόν να εξελιχθούν σε κάτι σοβαρό. Φροντίστε όμως να μην κάνετε σενάρια και να μην περνάτε κάποια κεφάλαια γρήγορα τα οποία έχουν σκοπό να κάνουν την ζωή σας ωραιότερη. Ο χρόνος θα λειτουργήσει θετικά αυτόν τον μήνα για αυτό φροντίστε να τον ζήσετε χωρίς παρακάμψεις. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να επέμβει σε μικρά ζητήματα και να σας προκαλέσει αμηχανία ή αναποφασιστικότητα. Η Πανσέληνος στις 21 του μήνα στον Ζυγό σας φέρνει στο προσκήνιο της κοινωνικής σας ζωής όχι όμως με τον τρόπο που εσείς θα θέλατε. Πάντως χρειάζεται χαμόγελο και διπλωματία, έστω κι αν η διάθεσή σας είναι διαφορετική λόγω κάποιων καταστάσεων. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 2, 15, 23, 28.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ουρανού στις 6 του μήνα στον Ταύρο σας βοηθά να αποφασίσετε είτε για έναν γάμο που μέχρι τώρα εμποδιζόταν, είτε για έναν χωρισμό τον οποίο σκεφτόσασταν μέχρι τώρα τις συνέπειες του. Γίνεστε περισσότερο κυρίαρχοι των καταστάσεων, και θα σας είναι πιο εύκολο να βάλετε το μαχαίρι στο κόκκαλο καθώς διακρίνετε τώρα ότι έχετε πληρώσει το τίμημα των επιλογών σας.  Με την Αφροδίτη  στον Υδροχόο μέχρι τις 27του μήνα, ευνοούνται κινήσεις που αποσκοπούν  στην απόκτηση συντρόφου για όσους είστε ελεύθεροι. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 4, 17, 25, 30.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια απρόοπτα γεγονότα ή καταστάσεις, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα αισθηματικά σας αυτό τον μήνα . Ίσως όμως να αργήσουν να φανούν τα αποτελέσματα τους, κυρίως γιατί οι περισσότεροι από εσάς έχετε ξεχάσει να δίνετε θετική δυνατότητα στις πιθανότητές σας. Ο φόβος ότι, αν εκφράσετε τις επιθυμίες σας κάτι δεν θα πάει καλά, δεν ευσταθεί και δεν πρέπει να επηρεάζεστε από τους δισταγμού σας. Όσοι είστε στριμωγμένοι σε κάποια μη ειπωμένα αδιέξοδα, φροντίστε να ξετυλίξετε το κουβάρι το οποίο θα σας βγάλει από τον λαβύρινθο που εσείς χτίσατε .Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 2, 6, 19,29.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας βοηθά να διασκεδάσετε, να ξαναβρείτε το παιδί μέσα σας και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.  Η Νέα Σελήνη στου Ιχθύς στις 6 του μήνα σας δίνει την ευκαιρία να αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό και να στηρίξετε τον/την σύντροφό σας. Από τις 5 έως τις 28 του μήνα η ανάδρομη πορεία του Ερμή φέρνει γκρίνια με το ταίρι σας, κυρίως για λόγους ή αφορμές της καθημερινότητας.  Όσοι είστε ελεύθεροι, αν κοιτάξετε γύρω σας θα δείτε ότι υπάρχουν πρόθυμοι άνθρωποι να σας υποστηρίξουν ή ακόμη και να σας διεκδικήσουν!  Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 4, 8, 21, 30.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι πιο διαλλακτικοί θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να περάσετε ένα ήρεμο διάστημα, καθώς η Αφροδίτη από τον Υδροχόο δοκιμάζει την βάση της σχέσης σας. Ο Άρης στον Ταύρο σας δημιουργεί την δυσκολία να παραδεχθείτε τα λάθη σας ή ο/η σύντροφός σας να παραδεχτεί τα δικά του/της λάθη, με αποτέλεσμα την απομάκρυνση από την σχέση γιατί κρίνετε ή κρίνεστε άδικά. Από τις 5 έως τις 28 του μήνα ο Ερμής κινείται ανάδρομα, σας φέρνει όμως συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα που έχετε καιρό να δείτε ή δεύτερες ευκαιρίες  για σχέσεις που έμειναν στην μέση. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 6. 10, 15, 23.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σας φέρνει την ανανέωση και εξωστρέφεια στα αισθηματικά σας και την έντονη τάση σας για επικοινωνία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες  φέρνει μπερδεμένες καταστάσεις  που δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Από τις 5 έως τις 28 του μήνα η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να σας κάνει να μετανιώσετε για κάποιες επιλογές σας ή να έχετε δυσκολία όσον αφορά την επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η Πανσέληνος στις 21 του μήνα στον Ζυγό σας βοηθά να μην παρασυρθείτε σε απερισκεψίες οι οποίες θα φέρουν σε δύσκολη θέση την σχέση σας. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 8, 14, 21, 25

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο ευνοεί την σταθεροποίηση της σχέσης σας. Μέλημα θα είναι να προσφέρετε στήριξη  στον/στην σύντροφό σας. Με την Νέα Σελήνη στις 6 του μήνα θα σας δοθεί η ευκαιρία να καταλάβετε πως η σχέση σας προχωρά παρακάτω! Ενώ η Πανσέληνος στις 21 του μήνα  σας φέρνει στην επιφάνεια βαθιά συναισθήματα που δεν είχατε αφήσει μέχρι τώρα να φανούν. Η ανάδρομη πορεία τους Ερμή από τις 5 έως τις 28 του μήνα σας δίνει τις ευκαιρίες εκείνες ώστε να έρθουν κοντά πρόσωπα που έλειπαν από το προσκήνιο. Δεν ευνοεί όμως τις νέες γνωριμίες. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 2,10, 15, 28

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, ενισχύει την γοητεία σας και φέρνει τύχη στα αισθηματικά σας. Η Νέα Σελήνη στις  6 του μήνα σας φέρνει την ανάγκη να κάνετε ξεκάθαρες κουβέντες και σιγουριά στα αισθηματικά σας . Ενώ η Πανσέληνος στις 21 του μήνα στον Ζυγό  θα σας φέρει διλλήματα στην σχέση σας τα οποία έχουν  να κάνουν με τις ανασφάλειες, αλλά στο τέλος θα νικήσετε τα εμπόδια. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 5 έως τις 28 του μήνα, θα σας αναγκάσει να αναθεωρήσετε την αξία που δίνετε σε κάποια πρόσωπα. Δεν ευνοούνται επίσης οι νέες γνωριμίες. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 4, 14, 17, 30.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο κάνει τα πράγματα κάπως μπερδεμένα με αποτέλεσμα να αποζητάτε την μοναχικότητα, ή αφήνετε στην  άκρη τα προσωπικά σας λόγω κάποιων συνθηκών που μπορεί να αφορούν την καθημερινότητά σας.  Κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε μυστικούς έρωτες. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 6 του μήνα σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε νέες γνωριμίες, παρόλο που στα ζητήματα καρδιάς θα είστε κάπως μπερδεμένοι. Από τις 26 του μήνα που η Αφροδίτη μπαίνει στο  ζώδιο σας φέρνει ευκαιρίες  και σας βοηθά να εξομαλύνετε τις διαφορές με το ταίρι σας. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 6,15, 19, 20.