Ερωτικό κάρμα των ζωδίων

ΚΡΙΟΣ

Το κάρμα του Κριού μέσα από το ζώδιο
Επειδή εσείς εμμένετε στο στόχο σας, περιμένετε να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο, εκεί έρχεται η πρώτη απογοήτευση.
Η δεύτερη έρχεται όταν εσείς νιώθετε την ανάγκη να επιβάλλετε την άποψή σας, ότι νιώθετε σπουδαίοι και τρανοί, που οι άλλοι δεν γίνεται να μην σας αγαπούν. Όταν όμως αυτοί, δεν το κάνουν, θυμώνετε. Κι εκεί, έρχονται οι καβγάδες.
Συμβουλεύουμε, να προσπαθήσετε να καταλάβετε τις ανάγκες του συντρόφου σας, και να σταματήσετε να θεωρείτε δεδομένη την αγάπη του. Δεν θα σας αγαπήσει επειδή «είστε», αλλά επειδή «κάνετε». Συμβιβαστείτε εκεί που πρέπει και συνεργαστείτε μαζί του, έτσι ώστε να κερδίσετε την αρμονία στις σχέσεις σας.
Το κάρμα του Κριού μέσα από τον ωροσκόπο (FC Καρκίνος – MC Αιγόκερως)
Η μεγαλύτερη ασφάλεια για σας, είναι η προστασία της οικογένειας, της κοινωνικής ομάδας ή το περιβάλλον. Πιθανότατα, υπήρξαν πολλές προηγούμενες ενσαρκώσεις σας, σε ένα γυναικείο σώμα, όπου υπερίσχυε η «μητέρα», κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τη φροντίδα και το μεγάλωμα των παιδιών.
Αν είστε άνδρας, είχατε αφιερώσει τη ζωή σας, ολοκληρωτικά στην οικογένεια, ή στην πατρίδα, τόσο, ώστε να απαρνηθήκατε την ίδια σας την προσωπικότητα. Η ψυχή σας σήμερα, θέλει να απελευθερωθεί και να ζήσει αυτόνομα κι αυτό αφορά και τα δύο φύλα.
Συμβουλεύουμε, σαφώς και να διατηρήσετε τους οικογενειακούς σας δεσμούς, αλλά παράλληλα να διεκδικείτε και την αυτονομία σας μέσα στους κόλπους της οικογένειας. Μην υποτιμήσετε την αναγκαιότητα αυτή. Ο ωροσκόπος σας στον Κριό, σας δίνει ένα Μεσουράνημα στον Αιγόκερω πράγμα που σημαίνει ότι θα μάθετε να προστατεύετε τους οικείους σας χωρίς να ξεχνάτε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το κάρμα του Ταύρου μέσα από το ζώδιο
Αρπάζεστε από το θεσμό της οικογένειας και θέλετε να την κρατάτε ενωμένη πάση θυσία, προκειμένου να νιώθετε ασφαλείς. Οι οικονομικές σας ανησυχίες επιβαρύνουν τις σχέσεις σας, αφού τραβάτε σαν μαγνήτης τους ανθρώπους που τους αρέσει να σπαταλούν χρήματα.
Συμβουλεύουμε, να μάθετε επιτέλους ότι το χρήμα δεν είναι το παν. Αφήνετε τους άλλους να παίρνουν πρωτοβουλίες, αλλά και να τους επιτρέπετε να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία.
Το κάρμα του Ταύρου μέσα από τον ωροσκόπο (FC στο Λέοντα – MC στον Υδροχόο)
Σε οποιοδήποτε περιβάλλον κι αν ζήσατε σε προηγούμενη ενσάρκωση, ήσασταν ένα ισχυρό πρόσωπο, με καθολική υποστήριξη από το περιβάλλον σας. Σας εξύψωσαν, σας θαύμασαν, πίστεψαν σε σας. Είχατε ανώτατο αξίωμα και οι ζωές των υπηκόων σας, εξαρτιόταν αποκλειστικά από τις δικές σας αποφάσεις. Ασυνείδητα, σε αυτή την ενσάρκωση, μεταφέρετε αυτή την εμπειρία και περιμένετε ίδια μεταχείριση από το περιβάλλον σας. Η ψυχή σας όμως, γνωρίζει ότι η πορεία σας πρέπει να είναι διαφορετική.
Συμβουλεύουμε, να μάθετε να ζείτε τη δική σας μοναδικότητα, σεβόμενοι τη μοναδικότητα των άλλων. Να επιζητάτε την αδελφοσύνη και την ισότητα, αναγνωρίζοντας την αυτονομία μέσα στον καθένα άνθρωπο. Η υπεροχή σας είναι δεδομένη, αλλά δεν επιβάλλεται πουθενά και σε κανέναν. Κερδίζεται μέσα από τις πράξεις σας και τις ιδέες σας. Έτσι, θα είστε σε θέση να συνεισφέρετε και σεις στην ανάπτυξη και εξέλιξη των ανθρώπων γύρω σας, με νεωτεριστικές μεθόδους, μακριά από τα ξεπερασμένα συστήματα του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το κάρμα των Διδύμων μέσα από το ζώδιο
Δεν αντέχετε την καταπίεση αλλά πέφτετε συνέχεια πάνω σε ανθρώπους που σας καταπιέζουν; Με την αγάπη τους σας στερούν την ελευθερία κινήσεων, που τόσο έχετε ανάγκη; Το αποτέλεσμα είναι θυελλώδεις καβγάδες, χωρισμοί και επανασυνδέσεις;
Συμβουλεύουμε, να φροντίσετε να διεκδικείτε το χώρο και το χρόνο σας, και να βάζετε όρια στις σχέσεις σας από την αρχή. Επίσης θα πρέπει να καταλάβετε, ότι εκεί που ξεκινάει η δική σας ελευθερία, αρχίσει η ασυδοσία για τον άλλο, γι αυτό ίσως θα πρέπει να μάθετε να θυσιάζετε και σεις ένα μικρό κομμάτι της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας σας.
Το κάρμα των Διδύμων μέσα από τον ωροσκόπο (FC Παρθένος – MC Ιχθείς)
Έρχεστε από ένα περιβάλλον όπου εργαζόσασταν για τους άλλους, με αγάπη, επιμέλεια και προθυμία. Με ταπεινότητα, διευθετήσατε καταστάσεις, οργανώσατε το εργασιακό σας περιβάλλον, επιβλέψατε την ομάδα εργασίας σας. Με αίσθημα του καθήκοντος, είσαστε αυτοί που επηρεάσατε και θέσατε τις βάσεις για την ανέλιξη των ανθρώπων γύρω σας. Επιδιώξατε την τελειότητα, προσηλωμένοι σ’ αυτό το στόχο, παραβλέποντας τα πάντα γύρω σας.
Συμβουλεύουμε, να διεκδικήσετε το μερίδιό σας στην ευτυχία, καθώς η ψυχή σας σήμερα, αναζητά μια άλλη πορεία, με μεγαλύτερη συμμετοχή της ευαισθησίας στην καθημερινότητά σας. Η επαφή με το Θείο, είναι ο στόχος σας. Είναι ένα εκπληκτικό ταξίδι ζωής, που θα σας οδηγήσει σε υψηλά επίπεδα διορατικότητας, θρησκευτικού αισθήματος και κατανόησης των συμπαντικών νόμων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το κάρμα του Καρκίνου μέσα από το ζώδιο
Έχετε πιάσει τα όρια της υστερίας σε ό,τι αφορά στην προστασία και φροντίδα των άλλων. Έχετε υπόψη σας, ότι ίσως στερείτε από τους οικείους σας, με τη φροντίδα και την ανησυχία σας γι αυτούς, την εξέλιξή τους.
Συμβουλεύομε, να αφήσετε στο σύντροφό σας, το χώρο αλλά και το χρόνο να μπορέσει να επεξεργαστεί μόνος του τα δεδομένα της ζωής του και να πάρει ήρεμα τις αποφάσεις του, και μην πλησιάζουν αυτές το δικό σας «συναισθηματικό συμφέρον».
Το κάρμα του Καρκίνου μέσα από τον ωροσκόπο (FC Ζυγός – MC Κριός)
Στην προηγούμενη ζωή σας, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, λειτουργούσαν κάτω από το κράτος της λεπτότητας, των καλών τρόπων. Ίσως ανήκατε σε μια κοινωνική ελίτ, στην αριστοκρατία εκείνης της εποχής, όπου οι λεπτοί τρόποι, και ίσως και η τέχνη, θεωρείτο μεγάλης αξίας. Σήμερα, προσπαθείτε να ενεργείτε πάντα σύμφωνα με την αγάπη σας για το ωραίο. Ωστόσο, συνειδητοποιείτε ότι αυτό δεν είναι πάντα εφικτό και πραγματοποιήσιμο.
Συμβουλεύουμε, να αναπτύξετε περισσότερο το αίσθημα της αποφασιστικότητας. Να ξεπεράσετε τις αδυναμίες σας, λέγοντας τη λέξη «μπορώ», και όχι να περιμένετε να έρθουν οι εξελίξεις σε σας. Καθώς να αναγνωρίζετε την αδυναμία σας να αποφασίσετε καίρια και άμεσα, θα μάθετε να παίρνετε πρωτοβουλίες, χωρίς δισταγμούς και αναθεωρήσεις, έτσι, ώστε ένα επιχειρήσετε, νέες πορείες, και καλύτερη ζωή.

ΛΕΩΝ

Το κάρμα του Λέοντα μέσα από το ζώδιο
Όσο χαρισματικοί και αν είστε, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν τα ξέρετε όλα, κυρίως για τους άλλους. Η πιέσεις και οι τσακωμοί, μόνο και μόνο για να έχετε την «τελευταία λέξη», δεν ωφελούν καμιά από τις πλευρές της σχέσης. Μην αφαιρείτε χρώμα και φως από την αγάπη.
Συμβουλεύουμε, να ακούσετε με προσοχή τα «θέλω» του συντρόφου σας. Να δείξετε ανοχή και κατανόηση, τόσο στις ανάγκες του όσο και στους ρυθμούς της ζωής του και να σταματήσετε να κρίνετε «εξ ιδίων τα αλλότρια».
Το κάρμα του Λέοντα μέσα από τον ωροσκόπο (FC Σκορπιός – MC Ταύρος)
Κρατούσατε με επιτυχία τα ηνία της προσωπικής σας ζωής. Ήσασταν άνθρωποι με εκπληκτικές ικανότητες πράγμα που σας οδήγησε να ασχοληθείτε με αποκρυφιστικές δραστηριότητες. Μπορεί να ήσασταν μια προσωπικότητα με κύρος, στην πολιτική και κοινωνική σκηνή, ή να ασκούσατε χρέη μυστικοσυμβούλου. Θα μπορούσατε να έχετε υπάρξει και αλχημιστής. Σήμερα, αυτές οι ικανότητες θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για το γενικό καλό, κυρίως προς όφελος της φύσης και όλων των ανθρώπων με πιο απλό και άμεσο τρόπο.
Συμβουλεύουμε, να μάθετε να ενεργείτε ξεκάθαρα, να είστε πιο φυσικοί, τίμιοι και ειλικρινείς, γιατί η ζωή σήμερα, θέλει πρακτικότητα και μέθοδο. Θα φτάσετε στην επιτυχία, χάρη στις ιδιότητες ενός εξαιρετικού παρελθόντος. Θα βγείτε νικητές από όποια δοκιμασία κι αν περάσετε και θα λάμψετε στο περιβάλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το κάρμα της Παρθένου μέσα από το ζώδιο
Τα θέλετε όλα δικά σας, ενώ η δική σας άποψη, είναι πάντα η σωστή. Επιμένετε στις λεπτομέρειες, ακόμα κι αν αυτές δεν είναι και οι πιο σημαντικές. Αυτό, όμως, δεν οδηγεί πουθενά, ούτε εσάς ούτε και τη σχέση σας. Αν δε, πέφτετε σε συντρόφους με το ίδιο σκεπτικό, πράγμα όχι σπάνιο, τότε η καταστροφή είναι αναπόφευκτη.
Συμβουλεύουμε, να σέβεστε περισσότερο τις απόψεις του συντρόφου σας, ακόμα κι αν διαφωνείτε. Πάνω απ’ όλα όμως, σταματήστε να κάνετε το μικρό θέμα, τεράστιο.
Το κάρμα της Παρθένου μέσα από τον ωροσκόπο (FC Τοξότης – MC Δίδυμοι)
Η δράση σας από τις προηγούμενες ζωές είναι σημαντική. Ταξιδέψατε, γνωρίσατε άλλους πολιτισμούς, υπήρξατε σημείο αναφοράς για πολλούς ανθρώπους, αποκομίσατε πολλές και σημαντικές εμπειρίες ζωής. Ρισκάρατε, επιβάλλατε τις φανατικές απόψεις φιλοσοφικών ή θρησκευτικών θεωριών και συχνά, κάνατε κατάχρηση των ισχυόντων νόμων και θρησκευτικών καθεστώτων. Βασιστήκατε στον εαυτό σας, τόσο για το καλό όσο και για το κακό, επειδή ήσασταν τυχεροί και σας ευνόησαν οι συνθήκες. Τώρα, η ψυχή σας καλείται να πειραματιστεί σε έναν καινούριο κόσμο, όπου οι ιδέες είναι πάρα πολλές, και η προσήλωση σε μία μόνο ιδέα ή αλήθεια, δεν είναι και ό,τι καλύτερο για σας.
Συμβουλεύουμε, να ψάχνετε με λεπτομέρεια την εγκυρότητα των ιδεών που σας ταιριάζουν για να ακολουθήσετε, χωρίς φανατισμούς. Ανταλλάξτε απόψεις χωρίς να θριαμβολογείτε και δώστε λύσεις, ελεύθερα και με πνεύμα ισότητας. Η σωστή επικοινωνία δεν εξαρτάται από τις πολλές διαφωνίες, αλλά από την κατανόηση. Η επαφή σας με τον κόσμο και η σωστή επικοινωνία, θα σας φέρει την επιτυχία σ’ αυτή την ενσάρκωση.

ΖΥΓΟΣ

Το κάρμα του Ζυγού μέσα από το ζώδιο
Η ισορροπία είναι για σας το παν. Δεν μπλέκεστε σε καβγάδες γιατί δεν αντέχετε τις φωνές, τις διαφωνίες και την ανισορροπία. Το αποτέλεσμα είναι να αυτοπεριορίζεστε, και να «καταπίνετε» τόσα πολλά ώστε να αποδυναμώνεται ο ρόλος σας μέσα στη σχέση
Συμβουλεύουμε, να ενισχύσετε το «εγώ» σας, και να μάθετε να επιβάλλεστε. Κατανοήστε ότι σε μία σχέση, τα δύο μέλη πρέπει να λειτουργούν ισότιμα, κάτι που απαιτεί πρωτοβουλίες και από τις δύο μεριές, κυρίως από εσάς που δεν το ‘χετε καθόλου.
Το κάρμα του Ζυγού μέσα από τον ωροσκόπο (FC Αιγόκερως – MC Καρκίνος)
Φαίνεστε αρκετά εξωστρεφείς, μέσα σας όμως νιώθετε μόνοι. Αυτό συμβαίνει γιατί σε προηγούμενη ενσάρκωσή σας, ήσασταν άνθρωπο εξουσίας. Και δεν υπάρχει άνθρωπος πιο μόνος από αυτόν που διοικεί και ηγείται. Όσο δύσπιστοι κι αν είστε σε αυτούς που δεν δέχονται τις αρχές σας, ωστόσο μπορεί κανείς να βασιστεί εύκολα επάνω σας. Σ’ αυτή τη ζωή, πρέπει να δείξετε κατανόηση στους ανθρώπους γύρω σας. Το αίσθημα ευθύνης που αναπτύξατε σε προηγούμενη ζωή, καλείστε να το εφαρμόσετε σε αυτή.
Συμβουλεύουμε, να δώσετε προτεραιότητα στην οικογένεια, στα παιδιά και στους ηλικιωμένους, που πρέπει να φροντίσετε. Ακολουθήστε τη φωνή της καρδιάς και όχι του καθήκοντος. Έτσι, το αίσθημα της ευγνωμοσύνης για όλα όσα σας έχουν δοθεί θα σας δώσει τη σωστή διάσταση για την εξέλιξη της ψυχής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το κάρμα του Σκορπιού μέσα από το ζώδιο
Είναι αδιαφιλονίκητο αξίωμα, ότι πέφτετε μονίμως, στους λάθος ανθρώπους. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν μπορείτε να νιώσετε τη βαθιά, απόλυτη αγάπη απέναντι στους άλλους. Σας βαραίνει, πιθανότατα, ένα ερωτικό δράμα από το παρελθόν της οικογένειάς σας, και δεν σας αφήνει να εκφράσετε την αγάπη σας με όλη της τη δύναμη.
Συμβουλεύουμε, να απελευθερωθείτε από τους φόβους και τις ανασφάλειές σας, αφήστε στην άκρη του ενδοιασμούς και τα πείσματα, μην καταπιέζετε να συναισθήματά σας, και αφεθείτε στην απόλυτη αγάπη.
Το κάρμα του Σκορπιού μέσα από τον ωροσκόπο (FC Υδροχόος – MC Λέων)
Σε προηγούμενη ζωή, ζήσατε στο περιθώριο, μακριά από την πραγματικότητα εκείνων των καιρών. Νιώθατε ξένοι στην ίδια σας την πατρίδα. Η προσωπικότητά σας ήταν έξω από τους κανόνες της εποχής, θα μπορούσατε να έχετε υπάρξει εφευρέτης, ίσως πραγμάτων ακατανόητων για εκείνους τους καιρούς, άτομο με τη δική του πρωτοποριακή νοοτροπία. Όλα αυτά, σήμερα, βρίσκονται ακόμη μέσα σας, σε λανθάνουσα κατάσταση. Θα πρέπει να διεκδικήσετε και πάλι την ελευθερία σας, αλλά η ψυχή ζητάει κάτι άλλο για να εκπληρωθεί.
Συμβουλεύουμε, να μάθετε να χαρίζετε τη γνώση και τη δημιουργική σας ικανότητα. Με το να δίνετε τη γνώση σας, βοηθάτε τον άλλο να αναπτύξει οτιδήποτε πρωτοποριακό. Η συμπεριφορά σας πρέπει να είναι ευγενική και να έχει σκοπό να εξυπηρετεί, έτσι ώστε να φωτίσετε μέσα από μια μορφή διδασκαλίας, το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Η οργάνωση και η διδασκαλία σχετίζονται εύκολα με το χώρο στον οποίο πρέπει να επιλέξετε να κινείστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το κάρμα του Τοξότη μέσα από το ζώδιο
Δεν ανέχεστε την αδικία και το ψέμα. Έτσι είστε από τα παιδικά σας χρόνια. Στη σχέση σας, αυτό βαραίνει ιδιαίτερα και όταν δεν υπάρχει τιμιότητα σας κάνει ευέξαπτους, απόλυτους, συχνά αιθεροβάμονες.
Συμβουλεύουμε, να δείξετε κατανόηση στο σύντροφό σας, να συγχωρείτε τα λάθη και τα στραβοπατήματά του. Κανείς δεν είναι τέλειος, πράγμα που ισχύει και για σας τους ίδιους. Να είστε περισσότερο διπλωματικοί

Το κάρμα του Τοξότη μέσα από τον ωροσκόπο (FC Ιχθείς – MC Παρθένος)
Η ευαισθησία υπήρξε το χαρακτηριστικό γνώρισμα της ιδιαίτερης φυσιογνωμίας σας. Παρ’ όλα αυτά, πολλές φορές οδηγηθήκατε στην απώλεια της αίσθησης της πραγματικότητας. Μπορούσατε να συντονίζεστε με το σύμπαν, με το Θείο. Ήσασταν φιλάνθρωποι, αυτοθυσιαζόμενοι και με ροπή προς το μυστικισμό. Αυτό σας οδηγούσε σε πλήρη σύγχυση, χωρίς όρους και κανόνες, περιμένοντας τη στιγμή που θα σας συγκλόνιζε. Τώρα, η ψυχή αναζητά μια καινούρια εμπειρία.
Συμβουλεύουμε, να μάθετε να ζείτε σε μια συνηθισμένη καθημερινότητα, με τα πάνω και τα κάτω της, με τα σωστά και τα λάθη της, με τα προβλήματα και τις χαρές της. Χρησιμοποιείστε την έμφυτη ευαισθησία σας και αναπτύξτε την κριτική σας ικανότητα ώστε να βοηθήσετε τους άλλους και ιδιαίτερα το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το κάρμα του Αιγόκερω μέσα από το ζώδιο
Τα δράματα και οι υπερβολικοί συναισθηματισμοί, δεν είναι το φόρτε σας. Τα παρακάλια, τα δάκρυα και οι θεατρινισμοί του συντρόφου σας, σας εκνευρίζουν και σας κάνουν να θεωρείτε ότι ασκεί συναισθηματικό εκβιασμό επάνω σας.
Συμβουλεύουμε, να μάθετε να ξεχωρίζετε τα δάκρυα του κροκοδείλου, από εκείνα που κυλούν επειδή υπάρχει πραγματικός λόγος. Όταν ο σύντροφός σας νιώθει πληγωμένος επειδή δεν του δείχνετε αγάπη, όσο εκείνος, τότε τα δάκρυα είναι αληθινά και θα πρέπει να μπορείτε να το αναγνωρίσετε αυτό.
Το κάρμα του Αιγόκερω μέσα από τον ωροσκόπο (FC Κριός – MC Ζυγός)
Η ανάγκη για δράση, ήταν αχαλίνωτη, και ο φόβος του ρίσκου και της θυσίας, ανύπαρκτος. Δεν υπήρχε τίποτα που να σας τρομάζει και το πράττειν προηγείτο του σκέπτεσθαι αν δεν συνέβαιναν ταυτόχρονα. Ίσως ήσασταν ερευνητής, ή προγνώστης κάποιων σημαντικών καταστάσεων, που όμως η υπερβολική ορμητικότητά σας, να προκάλεσε σοβαρές ζημιές. Η ψυχή σας, σήμερα, με ριζωμένα όλα αυτά μέσα της, θέλει να ξεπεράσει τον αρνητισμό από το παρελθόν και να εξυψωθεί.
Συμβουλεύουμε, να μάθετε να υπολογίζετε τις ανάγκες των άλλων. Με την αλλαγή της νοοτροπίας σας θα φτάσετε σε στόχους με μεγαλύτερη αρμονία, θα βρείτε την ισορροπία και τη δικαιοσύνη στη ζωή σας. Κάτι που θα αποδειχθεί ο καλύτερος δρόμος προς την επιτυχία, τόσο σε υλικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το κάρμα του Υδροχόου μέσα από το ζώδιο
Οι ανοιχτοί ορίζοντες και οι μεγαλεπήβολες ιδέες είναι αυτό που κουβαλάτε στην ψυχή σας. Νιώθετε ασφυξία μέσα στις σχέσεις σας και ενεργείτε αλλά και σκέφτεστε πάντα, με βάση την απόδραση. Καλείστε σε αυτή τη ζωή να απαλλαγείτε από αυτή την κατάρα του παρελθόντος.
Συμβουλεύουμε, να καταπολεμήσετε το φόβο που σας προκαλούν οι στενές προσωπικές σχέσεις και να καταλάβετε ότι η αγάπη θέλει και θυσία.
Το κάρμα του Υδροχόου μέσα από τον ωροσκόπο (FC Ταύρος – MC Σκορπιός)
Γνωρίσατε περιόδους κατά τις οποίες η αίσθηση της ομορφιάς, η παρατήρηση των αγρών, των λουλουδιών, των θαυμάτων της φύσης αντιπροσώπευαν για σας την ίδια τη ζωή. Ξέρατε τα βότανα και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, και χρησιμοποιούσατε αυτές σας τις γνώσεις για να θεραπεύσετε τους πάσχοντες. Με το χρόνο αναπτύξατε και κάποιες συγκεκριμένες πεποιθήσεις που δεν σας ήταν εύκολο να τις αλλάξετε για χάρη της προόδου και της εξέλιξης.
Συμβουλεύουμε, να αποδεχτείτε τις αλλαγές που παρουσιάζει η ζωή. Να χρησιμοποιείτε τη φυσική σας ικανότητα για παρατήρηση, για να αντιληφθείτε τις λεπτοφυείς ψυχικές δυνάμεις του ανθρώπου. Θα αποκτήσετε μ’ αυτό τον τρόπο τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό τομέα, δύναμη, την οποία ωστόσο θα χρησιμοποιήσετε με μυστικό τρόπο για το καλύτερο των ανθρώπων γύρω σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Το κάρμα των Ιχθύων μέσα από το ζώδιο
Νιώθετε συχνά ότι δεν έχετε ρίζες. Ότι δεν ανήκετε πουθενά. Ακόμα και μέσα στην οικογένειά σας αισθάνεστε ξένοι. Το ίδιο συμβαίνει και στην ερωτική σας σχέση. Έρχονται στιγμές που νιώθετε πραγματικά ξένοι με το σύντροφό σας. Τι συμβαίνει αλήθεια;
Συμβουλεύουμε, να μην αναζητάτε την πλήρη ταύτιση. Αποδεχτείτε το γεγονός ότι εσείς και ο σύντροφός σας είστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι, που απλά, αγαπιούνται. Δεν χρειάζεται να συμφωνείτε σε όλα για να είστε καλά μαζί. Μόνο έτσι, θα νιώσετε πραγματικά την ευτυχία.
Το κάρμα των Ιχθύων μέσα από τον ωροσκόπο (FC Δίδυμοι – MC Τοξότης)
Πειραματιστήκατε, κάνατε σχέσεις, ενδώσατε στα ερωτικά καλέσματα, μιλήσατε, αναλύσατε θεωρίες. Είναι οφθαλμοφανές ότι κάνατε το λόγο σας, επάγγελμα, στο παρελθόν. Ίσως υπήρξατε συγγραφέας, ρήτορας, έμπορος, πλανόδιος πωλητής. Είστε ένα άτομο γεμάτο ζωή, έξυπνο, με πονηριά, γεμάτο περιέργεια για τη ζωή, με πολλά ενδιαφέροντα και πολλές ασχολίες.
Συμβουλεύουμε, να κάνετε το εξελικτικό άλμα. Να επιλέξετε ένα τομέα και να ειδικευθείτε σ’ αυτόν. Η ψυχή αναζητά τη δυναμική αντιμετώπιση και οργάνωση στον τομέα ή στο χώρο που έχετε επιλέξει, σε επίπεδο επαγγελματικό. Εκπολιτίστε και εκπολιτιστείτε, φιλοσοφήστε, γίνετε μαθητής και μαθητευόμενος, μέσα σ’ αυτό το χώρο χωρίς να λαμβάνετε υπόψη τον περιορισμό του χώρου και θα ανακαλύψετε, ότι όπου και να τοποθετήσεις την ψυχή, εκείνη ξέρει να πετά.