Έρωτας ανάλογα με τον ωροσκόπο σας..

Πώς ερωτεύονται όσοι έχουν τον ωροσκόπο τους…

Στον Κριό: με ευθύ και ανταγωνιστικό τρόπο, καθώς οι ποιότητες του Κριού βγαίνουν στην επιφάνεια. Οι εν δυνάμει σύντροφοι μπορεί να τρομάξουν από τις κρίσεις θυμού, τα νεύρα, τις κυκλοθυμίες και την επιθετικότητά τους.Έχουν ανάγκη να έχουν στη ζωή τους κάτι, για το οποίο πρέπει να παλέψουν σκληρά.

Στον Ταύρο: η βαθύτερες επιθυμίες τους, είναι να δημιουργήσουν σχέσεις, που βασίζονται σε πολύ γερά θεμέλια. Γι αυτό και έχουν μια ξεχωριστή αύρα, που έλκει τους ανθρώπους κοντά τους. Όσοι τους πλησιάζουν, νιώθουν μια ιδιαίτερη οικειότητα μαζί τους. Οι ίδιοι, αυτό που επιδιώκουν, κυρίως, είναι, καλό φαγητό, καλό σεξ, κι ένα όμορφο χώρο για να στεγάσουν τον έρωτά τους.

Στον Δίδυμο: αυτός ο ωροσκόπος κάνει το άτομο, σβέλτο, έξυπνο και ανήσυχο. Δεν θα καθίσει κάπου για πάνω από πέντε λεπτά και το ίδιο θα συμβεί και στις σχέσεις του, αν δεν του προσφέρουν αλλαγές και εκπλήξεις. Θα είναι με την μόνιμη ιδέα, ότι κάτι άλλο, καλύτερο, έρχεται, γι αυτό και θα πληγώσει πολλούς, πριν κατασταλάξει σ’ αυτό που θα του δώσει σταθερότητα.

Στον Καρκίνο: οι άνθρωποι αυτοί είναι ευαίσθητοι απέναντι στους άλλους και δεν ξέρουν πότε να σταματήσουν να δίνουν. Αυτό έλκει πάρα πολλούς επίδοξους συντρόφους, οι οποίοι, άθελά τους φυσικά, απομυζούν την ενέργειά τους και δεν είναι παράξενο να δείτε αυτούς τους ανθρώπους συναισθηματικά εξαντλημένους, πάρα πολύ συχνά. Ωστόσο, είναι σταθεροί στις απόψεις τους, δεν λένε ψέματα και πάντα επιζητούν να τους αγαπήσουν ολοκληρωτικά.

Στον Λέοντα: μην σας ξεγελάσει η ταπεινοφροσύνη που δείχνουν εκ πρώτης όψεως. Ένα Λιοντάρι, έχει ανάγκη να λάμψει, να το θαυμάσουν, να το χειροκροτήσουν, να το υποστηρίξουν και να του δώσουν την προσοχή που, νομίζει ότι, του αξίζει. Ζητά έναν σύντροφο που ανά πάσα στιγμή θα είναι σε θέση να τονώνει την αυτοπεποίθησή του με εκδηλώσεις θαυμασμού και ενίοτε, υποτέλειας.

Στην Παρθένο: με την οξύνοια και την παρατηρητικότητά του, αυτό το άτομο, είναι υποστηρικτικό στις σχέσεις του. Το πλησιάζουν εύκολα για συμβουλές, βοήθεια και υποστήριξη. Ενδιαφέρεται για την καθαριότητα, τόσο του σώματός του και του οικείου του, περιβάλλοντος όσο και των σκέψεών του. Λατρεύει την τεχνολογία και γίνεται ο ιδανικός σύντροφος των ειλικρινών και «καθαρών» ανθρώπων.

Στο Ζυγό: η αύρα αυτών των ανθρώπων αποπνέει έναν κοσμοπολίτικο αέρα, γοητείας και ομορφιάς. Δεν μένουν ποτέ μόνοι τους, εκτός κι αν το έχουν επιλέξει οι ίδιοι. Ένας ωροσκόπος στο Ζυγό, δεν είναι ποτέ εκτός σχέσης. Κι αν χρειαστεί να μείνει μόνος του, αισθάνεται σαν ξεριζωμένος. Γι αυτό, και είναι διατεθειμένοι να κάνουν τις μεγαλύτερες θυσίες, προκειμένου να ανήκουν κάπου.

Στο Σκορπιό: έντονη προσωπικότητα με δυνατό και άγριο μαγνητισμό. Είναι άνθρωποι των άκρων και σε ακραίες καταστάσεις οδηγούν, συχνά ασυνείδητα, τις σχέσεις τους. Συνήθως, είτε του αρέσει κάποιος και τον κυνηγάει μέχρι τελικής πτώσεως, ή απλά, ο άλλος δεν υπάρχει. Χρειάζεται να θαυμάζει το σύντροφό του για να μπορεί να λειτουργήσει μέσα στη σχέση. Θα δώσει την καρδιά του, τη ζωή του, την ψυχή του, σ’ αυτόν που θα έρθει, ακριβώς την ώρα που ο ίδιος θέλει.

Στον Τοξότη: εξαιρετικά δημοφιλής, αποφασιστικός, με χιούμορ και αυτοσαρκαστική διάθεση, είναι ο ιδανικός σύντροφος. Ζητά τον έρωτα γιατί γι αυτόν είναι μια εμπειρία που συμβάλλει στην εξέλιξή του. Όπως και τα ταξίδια. Πνευματικά ή γεωγραφικά, φανταστικά ή πραγματικά, οι ορίζοντές του είναι διευρυμένοι πέραν του δέοντος. Θα δεθεί, με το άτομο που θα του αποδείξει έμπρακτα, ότι η αγάπη δεν περιορίζει, αντίθετα απελευθερώνει.

Στον Αιγόκερω: πίσω από το επιφυλακτικό, ψύχραιμο και μοναχικό του ύφος, κρύβεται ένας ντροπαλός αισθηματίας. Ένα άτομο που παίρνει στα σοβαρά ακόμα και το παιχνίδι και διακρίνεται για την ωριμότητα της σκέψης του, επικρίνει, γίνεται ψυχρός, απόμακρος, γιατί ενώ επιθυμεί όσο τίποτα άλλο την αγάπη, ωστόσο δεν ξέρει πώς να τη ζητήσει.

Στον Υδροχόο: αυτός ο ωροσκόπος δεν αντέχει τη ρουτίνα και τις συμβατικές σχέσεις, γιατί είναι αντισυμβατικός και ο ίδιος. Παρ’ όλα αυτά, μπορεί άνετα να φορά την μάσκα του «νορμάλ», και να κάνει και σχέσεις, και γάμο και οικογένεια και μάλιστα να εξελιχθεί σε άριστο οικογενειάρχη. Για μικρό χρονικό διάστημα όμως. Γιατί αν αρνηθεί την αντισυμβατική φύση του, θα μετατραπεί σε έναν ψυχρό και αναίσθητο άνθρωπο.

Στον Ιχθύ: οι ρόλοι του, εξαρτώνται από το σύντροφο. Μπορεί να γίνει από εξαιρετικά ευαίσθητος και αισθηματίας, μέχρι ψυχρός κι ανελέητα σκληρός. Ανάλογα με την περίσταση και προκειμένου να μην χάσει αυτό που θεωρεί ότι είναι δικό του. Καλλιεργεί προσδοκίες, ωραιοποιεί καταστάσεις και πρόσωπα, και κινείται στα άκρα όταν ερωτεύεται και χάνει την ταυτότητά του καθώς κάνει ό,τι αρέσει στο σύντροφο, ξεχνώντας τι αρέσει στον ίδιο.