Ερμηνεία Γραμμάτων-Ονοματολογία

Ερμηνεία Γραμμάτων-Ονοματολογία

Ερμηνεία Γραμμάτων-Ονοματολογία

Α: Ο1= Γράμμα – δημιουργός. Καμιά φορά ίσως να σημαίνει χωρισμός. Εξισορροπητικό, που προβλέπει μία αλλαγή δράση ή κατοικίας, αλλαγή στην υγεία ή στα οικονομικά.

Β: 02= Ευαίσθητο και κινητικό. Της καλοσύνης της «καλής γυναίκας» της ανάγκης  για εξυπηρέτηση. Δειλός, σεμνός, κλειστός, και μυστικό. Έχει σχέση με την στοργή και μιλά για έντονους έρωτες.

Γ: 03=  Διαισθητικό και σταθερό. Εκφραστικό και ισορροπημένο, παίρνει και δίνει, ανταλλάσει, ισοζυγίζει πάντα τα άσχημα γράμματα των οικονομικών. Ιδιαίτερη σημασία σε διαισθητικά θέματα  – μέντιουμ.

Δ: 04=  Σταθερό, έχει σχέση και με το σώμα. Κλειστό και μυστικό, οριοθετημένο, γερό έξυπνο, πρακτικό. Έχει σχέση, με την υγεία.

Ε: 05=  Εμπειρία, έχει σχέση με το σώμα και την δημιουργία. Με έμπνευση, κινητικό, της αλλαγής και της κίνησης. Είναι το γράμμα της περιπέτειας, του συμβατικού έρωτα, των ταξιδιών, έχει σχέση με το χρήμα.

Ζ: 07=  Της διαίσθησης και της δημιουργίας έχει την  έμπνευση, από την ολοκλήρωση της ύλης και του πνεύματος, κυρίως όμως από την ύλη.

Η: 08=  Κινητό, φιλόδοξο, αίσιο μα και αβέβαιο. Είναι το γράμμα του πάνω – κάτω. Του πνεύματος και της ύλης, της αρμονίας του ανθρώπου ανάμεσα σε Γη και Ουρανό.

Θ: 09=  Της συγκίνησης και της δημιουργίας. Είναι νευρικό, γεμάτο πάθος και αβεβαιότητα, και μερικές φορές ακραίο. Μπορεί το αίσιο τέλος, η επιτυχία, η ολοκλήρωση, και από την άλλη μπορεί και το άσχημο τέλος, η πτώση, η απώλεια, η μοναξιά. Προσδιορίζει την διάβαση, με συναισθηματική φόρτιση.  Δεν είναι καλό γράμμα, φέρνει συνήθως δυσκολίες, σε όλους τους τομείς, κυρίως τον αισθηματικό τομέα.

Ι: 10/1=  Κινητό. Δικάζει και χωρομετρά. Της αναγέννησης, έχει εμπειρία, είναι καλά ριζωμένο πνευματικό γράμμα, υπεύθυνο και αβέβαιο. Φέρνει μία ιδέα ανανέωσης. Είναι συχνά η ευκαιρία αλλαγής και προβιβασμού.

Κ: 11/2= Κοσμικός νόμος απόδοσης και ανταμοιβής. Διαισθητικό και δημιουργικό. Έχει την δύναμη της διαίσθησης, της αποκάλυψης, της εξυπνάδας και όλων των άκρων. Είναι το γράμμα του Ουρανού και Γης.

Λ: 12/3=  Σταθερό. Είναι γράμμα της εμπειρίας, της έκφρασης που υποτάσσεται στην εξυπνάδα με όλη την δύναμη, την σταθερότητα και την βραδύτητα του.

Μ: 13/4=  Άσχημο γράμμα. Σταθερό έχει σχέση με το σώμα. Οριοθετημένο, σκληρό, έχει την έννοια της προσπάθειας  και της δουλειάς. Φέρνει δυσάρεστες καταστάσεις, όποιοι κι αν είναι οι τομείς. Προσδιορίζει επίσης μία σωματική αγάπη ή ένα γάμο.

Ν: 14/5= Κινητό. Εμπεριέχει ενέργεια, κίνηση, αλλαγή, καινοτομία, προσαρμογή, σεξουαλικότητα, θυσία

Ξ: 15/6=  Κατάκτηση ποιότητας, Διαισθητικό και κινητό. Έχει μία αίσθηση ανησυχίας, διακοπή της κανονικής ροής. Ταιριάζει στις επιχειρήσεις και στις υλικές αξίες. Έχει πάντα πάνω του ένα μέρος ελπίδας, δύναμης, εξουσίας, και κέρδος. Χαρίζει εύνοια έχει συνείδηση του μυαλού, χτίζει την δύναμη και τα πλούτη.

Ο: 16/7= Ευαίσθητο και δημιουργικό. Δυναμικό, δυνατό, γεμάτο θέληση, με υπευθυνότητα, συγκίνηση, τάξη, αρμονία και αισθητική. Μοιραίο με λύπες, σωματικούς έρωτες και πειρασμό. Έχει έντονη αντίδραση. Αρνητική ενέργεια.

Π: 17/8= Τελειότητα, σκέψη, φιλοσοφία, πρόοδο, αγνότητα. Κινητό, διακριτικό, μυστικό λόγο, μοναχικό, φιλοσοφημένο. Τα γεγονότα που προκαλεί πρέπει να οδηγούν στην πρόοδο και στην ανάπτυξη των πνευματικών αξιών. Πέφτει στην αγάπη.

Ρ: 18/9= Ιδέα, συλλογισμός, πραγματοποίηση, συγκράτηση καθυστέρηση, βραδύτητα, ρήξη.  Ευαίσθητο και δημιουργικό. Η δύναμη αυτού του αριθμού, μπορεί να οδηγήσει σε νευρικό κλονισμό ή σε νευρική ένταση. Σημαίνει την κυριαρχία του ανθρώπου πάνω στην εξουσία και των χρημάτων. Νεαρό γράμμα, βγάζει ένα ενδιαφέρον και ένα άνοιγμα στους άλλους. Φέρνει την ιδέα των ταξιδιών και σχέσεις, με το εξωτερικό.

Σ: 19/1= Εξύψωση. Ευαίσθητο και κινητό. Είναι το γράμμα του περάσματος  από τον άνθρωπο που σκέφτεται τον εαυτό του, στο άνθρωπο που σκέφτεται τους άλλους. Το πέρασμα αυτό γίνεται με την κατανόηση της αποστολής των ανθρώπων στην ανθρωπότητα. Περνά από αγωνίες, πόνους και όσο πιο δύσκολο είναι το τίμημα, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η ανανέωση. Αντιπροσωπεύει τα πιο υψηλά ιδεώδη.

Τ: 20/2=  Αλλαγή, τιμιότητα, σεμνότητα. Ευαίσθητο και κινητό, πνευματικό, αργό. Είναι το γράμμα των άσχημων συγκινήσεων. Είναι η μάστιγα της ζυγαριάς, το γράμμα της δικαιοσύνης και του δισταγμού. Είναι το γράμμα του γάμου.

Υ:21/3= Μήτρα, παγκοσμιότητα. Διαισθητικό κινητό. Είναι το γράμμα των άσχημων συγκινήσεων, των αναστατώσεων και των οικονομικών απωλειών. Είναι γράμμα σκληρό και δύσκολο.

Φ: 22/4= Θέληση, ή ταξίδι, αποκάλυψη, εξέλιξη, επινόηση. Διαισθητικό και σταθερό. Είναι της έμπνευσης, των αποκαλύψεων, της ιδιοφυΐας, του εφευρέτη, της ανανέωσης. Είναι το γράμμα της νίκης του ανθρώπου μέσα από τις προσπάθειες της θέλησης του.

Χ: 24/6= Διέγερση, εγκεντρισμός. Διαισθητικό και κινητό. Ευαίσθητο, είναι ο ανεστραμμένος σταυρός, συνδέεται με μυστήρια, από κρυφές δυνάμεις. Είναι το γράμμα του σωματικού έρωτα και μπορεί  να επιφέρει συναισθηματική καταστροφή. Η δύναμη της ενέργειας του είναι βίαιη, άγρια για να δαμαστεί. Είναι σταυροδρόμι, οριοθετικό, διασκέδαση.

Ψ: 07 = Διαισθητικό και κινητό. Πνευματώδες και μυστηριώδες, λαμβάνει από το κοσμικό της δύναμης του Yin και Yang, και τις ενώνει. Το γράμμα της εξύψωσης.

Ω: 08=  Το τελείωμα, η αίσθηση του τέλους, η επικράτηση, του σώφρονος πνεύματος επί της ύλης. Το άπειρον.

Εγκεφαλικά ή Πνευματικά Γράμματα

Α-Η-Ν-Π-Λ 

Δείχνουν πως το άτομο θα χρησιμοποιήσει από το δυναμικό του. Εξυπνάδα στο χρίσμα, αφαίρεση για να ζει και να εκφράζεται με τρόπο δημιουργικό κινητό, η σταθερό. Τρόπος αντίδρασης έξυπνος σοφός, ψαγμένος, ισορροπημένος, τα πάντα παίρνουν από τον εγκέφαλο του.

ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ε- Θ – Ω – Δ – Η

Δείχνουν πως το άτομο θα ζει περισσότερο σε σωματικό επίπεδο της αίσθησης, του υλικού και του επείγοντος. Θα έχει την ανάγκη να ζει να κάνει πράγματα για να καταλάβει, να τα αισθάνεται, να περάσει από την ύλη και την λογική στο δημιουργικό σταθερό ή κινητό κόσμο. Του χρειάζεται να δει για να καταλάβει και να αρχίζει για να πιστέψει. Τρόπους αντίδρασης,  σωματικής,  ενεργητικός, γρήγορος, συγκεκριμένος, υλιστικός, σαν μία γροθιά.

ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ι – Ο – Ρ – Β – Σ – Χ – Τ – Ψ

Δείχνουν άτομο που υποτάσσει τα πάντα στην ευαισθησία του, στα συναισθήματά του, που τα χρησιμοποιεί για να δημιουργεί να κινείται ή για να είναι προσγειωμένος ο τρόπος αντίδρασης. Στοργικός, συναισθητικός, ευαίσθητος, αντιδρά σύμφωνα με την «καρδιά» του.

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Κ – Ζ – Υ – Ξ – Φ – Γ

Εκφράζουν το δυναμικό της διαίσθησης του ατόμου την ικανότητα του, να χρησιμοποιεί την εντύπωση του πάντα για να δημιουργεί τόσο στην κίνηση όσο και στην αδράνεια. Είναι η έμφυτη εξυπνάδα, η συντροφιά χωρίς κάποια κατεύθυνση από κάποιον άλλον. Αποκαλυπτικός τρόπος αντίδρασης. Διαισθητικός αντιδρά σύμφωνα με την έμπνευσή του.

ΔΗΜΙΙΟΥΡΓΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Α – Ε – Ι – Ο – Ρ – Ζ – Κ

Δίνουν την ώθηση, προσδιορίζουν το δημιουργικό δυναμικό, το εφευρετικό και ανανεωτικό δυναμικό του ατόμου. Προσδιορίζουν την ικανότητα της εγκεφαλικής δημιουργικότητας της σωματικής, συναισθηματικής, διαισθητικές ικανότητες.