Εκλείψεις 2018 !

Εκτός από το καλοκαίρι, που θα ασχοληθεί με τα Παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), όλη η υπόλοιπη χρονιά διαπραγματεύεται την ηρεμία και ψυχολογική ισορροπία των Σταθερών ζωδίων (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

31 Ιανουαρίου

Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα, των οποίων η επίδραση θα είναι πολύ αισθητή στα σταθερά ζώδια (Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό, Υδροχόο), τα οποία θα πρέπει να επιδείξουν πολλή ευελιξία, ψυχραιμία και προσοχή απέναντι στα γεγονότα, όσο δυσάρεστα κι αν είναι.

15 Φεβρουαρίου

Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου. Τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) θα επιβαρυνθούν αρκετά, σε ψυχολογικό επίπεδο κυρίως, γι αυτό χρειάζεται, ανά πάσα στιγμή να μπορούν να διατηρούν την ψυχραιμία τους.

13 Ιουλίου

Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, που θα επηρεάσουν κυρίως τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), τα οποία θα πρέπει να κινηθούν με ψυχραιμία και σύνεση αλλά και να προσέξουν τα νεύρα τους, τις παρορμήσεις και τα νεύρα τους.

27 Ιουλίου

Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Υδροχόο θα διασαλεύσει λεπτές ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες, κάτι που θα ενισχυθεί και από τον Άρη και θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους). Αυτό θα επιβαρύνει όλα εκείνα τα λεγόμενα «ψυχοσωματικά», χωρίς όμως να μένει απροστάτευτη η υγεία τους

11 Αυγούστου

Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα, συνοδευόμενη από Νέα Σελήνη, με τη συμμετοχή και του Άρη. Τα σταθερά (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) και πάλι στο προσκήνιο, καλούνται να προσέξουν την υγεία τους αλλά και τις σχέσεις τους, πάσης φύσεως