Δεσμοί της Σελήνης !

Πολλές φορές αναφέρονται οι δεσμοί Σελήνης σε μια ανάλυση ωροσκοπίου. Οι δεσμοί  ( βόρειος και νότιος) δεν είναι πλανήτες, είναι σημεία στον χώρο, που υπολογίζεται με βάση την θέση της σελήνης. Τις περισσότερες φορές είναι ο ένας απέναντι από τον άλλο και σε ανάδρομη κίνηση.

Παραδοσιακά ο βόρειος δεσμός έχει περίπου την επιρροή του Δία και ο νότιος του Κρόνου. Μοιάζει να έχουν κάποια σχέση με το υποσυνείδητο και τους συνδέουν με το κάρμα και την έκφραση του πεπρωμένου.

O νότιος δεσμός καρμικά μας λέει για το από που προερχόμαστε, τι μας είναι οικείο και γνώριμο. Ο βόρειος είναι η εξέλιξη, προς τα πού πρέπει να στραφούμε και πού πρέπει να φτάσουμε για την δική μας εξέλιξη.

Βόρειος δεσμός στον Κριό- νότιος στον Ζυγό

Το άτομο έχει την ανάγκη να συνεργάζεται ‘η να βασίζετε στον σύντροφο. Δεν του είναι εύκολο να κάνει πράγματα μόνο του και να πάρει πρωτοβουλία ιδιαίτερα στην δουλειά του έχει θέμα με την ανεξαρτησία του και αυτό είναι που ο βόρειος τον καλεί να κάνει .

Βόρειος στον Ταύρο- νότιος στον Σκορπιό.

Γνώστης του εύκολου χρήματος  της φιλοδοξίας για της μυστικοπάθειας Ξέρουν να χρησιμοποιούν τη δύναμη  τους αποτελεσματικά. Το ζητούμενο εδώ είναι η ασφάλεια η ισορροπία και οι σταθερές σχέσεις. η απόκτηση περιουσίας ή η σταθερή καριέρα.

Βόρειος Δίδυμος – νότιος Τοξότης

Η βαθιά γνώση που κάποιες φορές είναι ασυνείδητη δεν πρέπει να γίνει τροχοπέδη στην επικοινωνία. Μεταφορά της γνώσης με απλότητα και επικοινωνία είναι το καρμικό ζητούμενο.

Βόρειος δεσμός στον Καρκίνο – νότιος στον Αιγόκερω.

Είναι τα άτομα που ξέρουν καλά τι είναι οικογένεια και τι είναι να κάνεις θυσία για τους οικείους . Αυτό που πρέπει να μάθουν είναι ότι η καριέρα δεν πρέπει να μπει εμπόδιο στην καριέρα και η επιβολή των θέλω τους θα πρέπει κάποιες φορές να είναι πάνω από όλα.

Βόρειος στον Λέοντα – νότιος στον Υδροχόο.

Στην  προσωπική προβολή θα πρέπει να εστιάσει περισσότερο το άτομο, αλλά και στην έκφραση αγάπης. Είναι τα άτομα που ξέρουν να συνεργάζονται αλλά δεν δένονται εύκολα και τώρα θα πρέπει να μάθουν να προσφέρουν με μοναδικότητα.

Βόρειος στην Παρθένο – νότιος στους Ιχθύες

τα άτομα που καταπιάνονται με πολλά αλλά και που σκορπίζονται εύκολα, Θα πρέπει να εστιάσουν περισσότερο στην λεπτομέρεια στην οργάνωση αλλά και στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Βόρειος στον Ζυγό- νότιος στον Κριό.

είναι τα άτομα που θα πρέπει να μάθουν να λειτουργούν μέσα από σχέσεις ή και συνεργασίες. το θέμα σχέσεις θα είναι σημαντικό στην ζωή τους και κάποιοι θα το αντιμετωπίσουν με φόβο που πρέπει να ξεπεραστεί.

Βόρειος στον Σκορπιό – νότιος στον Ταύρο.

Η αναβλητικότητα και κάποιες φορές η βαρεμάρα δυσκολεύει τα άτομα να κάνουν πράξεις η να πάρουν ρίσκο. Δεν τους είναι εύκολο να ξεφύγουν από αυτό που πιστεύουν ότι τους παρέχει ασφάλεια και σιγουριά αν και αυτό είναι που θα πρέπει να κάνουν για την εξέλιξή τους

Βόρειος στον Τοξότη – νότιος στους Διδύμους.

Πολλές γνώσεις διάσπαρτες , πολλές γνωριμίες χωρίς ουσία και πολλά λόγια χωρίς σημασία. Αυτό είναι το οικείο και από αυτό θα πρέπει να ξεφύγουν τα άτομα με βόρειο στον τοξότη. πιο λίγα λόγια και περισσότερη γνώση αλλά σε βάθος. Ότι είναι επιφανειακό και χωρίς ουσία θα πρέπει να αλλάξει σταδιακά.

Βόρειος στον Αιγόκερω – νότιος στον Καρκίνο

Άτομα ηγετικά και κάποιες φορές με μεγάλο εγωισμό. Η καριέρα είναι το πρώτο πράγμα που τους απασχολεί. Η οικογένεια η τρυφερότητα και η φροντίδα προς τα αγαπημένα άτομα είναι το καρμικό ζητούμενο της δικής σας εξέλιξης.

Βόρειος στον Υδροχόο- νότιος στον Λέοντα.

Η  ασχολία με ομάδες η φιλία η ισότητα  τα κοινά η κοσμική συνειδητικότητα και επέκταση της ατομικής συνείδησης είναι αυτό που θα πρέπει να απασχολήσει καρμικά τα άτομα με βόρειο Υδροχόο. Η  κάθε υπερβολή υπερφίαλη στάση, σνομπισμός δεν θα τους βοηθήσει καθόλου.

Βόρειος στους Ιχθύες – νότιος στους Παρθένους

Ανάπτυξη των συναισθημάτων και της φαντασίας, επαφή με τον εσωτερικό κόσμο. Η ανάγκη κατανόησης, συγκίνησης, λύτρωσης και θείας έκστασης. Η ανεύρεση πνευματικότητας είναι το κάρμα της εξέλιξης. Η σημασία στην λεπτομέρεια η ψυχρότητα και η ψυχρή λογική δεν βοηθάνε.