Άστρο ψυχολογία Μαρτίου 2018 !

Κριός

Τα μηνύματα από το Σύμπαν, έρχονται από παντού. Από τη μουσική, από την τέχνη, από τους φίλους, από την ατμόσφαιρα, από τα πάντα γύρω σας. Νιώθετε ένα με όλα. Νιώθετε ότι δεν ξεχωρίζετε από κανέναν και από κανέναν δεν είστε παραπάνω ή παρακάτω. Προσοχή όμως, μην παρερμηνεύσετε τη «φώτιση» και εγωιστικά πιστέψετε ότι εσείς είστε οι «εκλεκτοί»

Ταύρος

Τα σημάδια της άνθισής σας, είναι πλέον ορατά. Έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά με το πνεύμα, και τώρα το μυαλό χρειάζεται ξεκούραση. Το ίδιο και το σώμα σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να μείνει πίσω και να ατενίσει το μέλλον που έχετε θεμελιώσει. Το κτίριό σας είναι γερό. Ρίχνετε πού και πού μια ματιά στις υποχρεώσεις σας, αλλά ως επί το πλείστον, ξεκουραστείτε.

Δίδυμοι

Η επανάσταση, και οι επαναστάτες, έρχονται στη ζωή σας, με διάφορα σχήματα, προσωπικότητες και μεγέθη. Εσείς καλείστε να μεταδώσετε τις πληροφορίες που αντλείτε από αυτά, τόσο στους δικούς σας, όσο και στον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο, αφού τα έχετε επεξεργαστεί και ξεκαθαρίσει μέσα σας. Η αλλαγή είναι πιο κοντά σας, από ποτέ.

Καρκίνος

Καλείστε αυτό το μήνα, να φέρετε εις πέρας δύσκολες αποστολές, μέσα από δύσκολες καταστάσεις και ασυνήθιστα εμπόδια, κρατώντας όμως μια στάση, γενναία και ατρόμητη. Το γεγονός δε, ότι θα έχετε να αντιμετωπίσετε την ψυχρότητα των ανθρώπων ανάμεσα στους οποίους καλείστε να λειτουργήσετε, είναι ένας ακόμα επιβαρυντικός παράγοντας. Ωστόσο, θα τα καταφέρετε αν δεν πτοηθείτε από τις δυσκολίες και χαμογελάτε, ότι κι αν γίνει.

Λέων

Νιώθετε ότι η επιστροφή σε πιο φυσικές επιλογές, η αγάπη για την εξοχή και η επαφή με τη γη, θα σας αποκαλύψει τη «μεγάλη εικόνα» του κόσμου που σας περιβάλλει και εδώ και καιρό σας μπερδεύει και σας αποπροσανατολίζει.

Αγκαλιάστε αυτή την αίσθηση και κάντε τη δική σας. Αγαπήστε τον εαυτό σας σαν κομμάτι ενός ευρύτερου, φυσικού, συνόλου.

Παρθένος

Νιώθετε ότι θέλετε να κάνετε τα πάντα γι αυτούς που αγαπάτε. Η αγάπη σας, για τα οικεία σας πρόσωπα, θέλετε να είναι αληθινή και ίσως και λυτρωτική γι αυτούς. Και κάνετε ότι περνά απ’ το χέρι σας για να γίνει αυτό. Προσέξτε όμως, να μην προσκολληθείτε σ’ αυτή σας την επιθυμία και στερήσετε απ’ τον εαυτό σας το χρόνο που του ανήκει.

Ζυγός

Θα χρειαστεί να θυμηθείτε, ότι ακόμα και στις πιο μοναχικές σας στιγμές, πάντα θα υπάρχει κάτι, ή κάποιος να σας περιμένει σπίτι. Είτε η ζεστασιά της φωτιάς του τζακιού, είτε η οικογένειά σας, είτε η θαλπωρή της ζεστής σας ψυχής, είτε ακόμα η αίσθηση ότι ανήκετε στο γενικότερο σύνολο της ανθρωπότητας. Να μην απογοητεύεστε.

Σκορπιός

Νιώθετε επιτέλους ότι το δικό σας «βασίλειο» σας ανήκει,  ως προς τη διαχείρισή του. Οι έξυπνες κινήσεις σας φέρνουν την οικειότητα, που οδηγεί στην άνετη διαβίωσή σας μέσα στο δικό σας χώρο. Περάσατε μια περίοδο όπου παλεύατε να βρείτε μια θέση, στον κόσμο. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να εξελίξετε την «επικράτειά» σας, να την αναβαθμίσετε σε κάτι πιο όμορφο.

Τοξότης

Αισθάνεστε ότι το πνεύμα έχει ενωθεί με το σώμα σας και μαζί λειτουργούν αρμονικά, φτιάχνοντας ένα δυναμικό σύνολο που ξέρει να διεκδικεί και να κερδίζει. Να φροντίσετε να διατρέφεστε ποιοτικά και να πίνετε πολύ νερό, έτσι ώστε να βοηθάτε το σώμα σας να ανταπεξέρχεται στη νέα αυτή κατάσταση, που αρχικά μπορεί να σας μπερδέψει, σταδιακά όμως, φέρνει δικαίωση.

Αιγόκερως

Πολλές είναι οι φορές που η κακία του κόσμου σας επηρεάζει, αρνητικά, και ξεχνάτε ότι αυτό που κινεί το σύμπαν, κομμάτι του οποίου είστε και σεις, είναι η αγάπη. Προσπαθήστε να αντιμετωπίζετε με αγάπη, το μίσος γύρω σας. Αποκαταστήστε τα κομμάτια της αισθηματικής σας ζωής, που έχουν ρωγμές, με αγάπη. Ανιδιοτελή, αθώα, φωτεινή, καθαρή αγάπη.

Υδροχόος

Θα σας γίνει εμφανές, ότι οι σχέσεις δεν έχουν να κάνουν με τον έλεγχο, αλλά με την αγάπη και την αποδοχή. Το κάθε μέλος της σχέσης, του γάμου, του ερωτικού δεσμού, έχει τη δική του προσωπικότητα που οφείλει να προσαρμόσει στις συνθήκες της σχέσης. Το ίδιο πρέπει να κάνετε και σεις. Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να καθορίζει τις εξελίξεις.

Ιχθύς

Μια τάση, των ανθρώπων γύρω σας, να σας επικρίνουν, θα σας αναγκάσει να αγανακτήσει πολύ από τη στάση τους, γιατί ξέρετε καλά ότι αξίζετε και αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν να μην σας το αναγνωρίζουν. Κρατήστε γερά τα ηνία, καθώς, περνάτε μια φάση «εξετάσεων», προκειμένου να αναδειχθεί η πραγματική σας αξία.