Ταρώ για σήμερα 5/2

Ταρώ για σήμερα Τρίτη 5/2

 Ταρώ για σήμερα 5/2

ΚΡΙΟΣ (Ο ερημίτης)

Η πρόβλεψη με κάρτες Ταρώ για σήμερα 4/2 ξεκινά με τον Κριό..Κάποια γεγονότα θα σας ενοχλήσουν σε σημείο τέτοιο όπου θα νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε. Θα μπείτε σε ένα εσωτερικό «ταξίδι» με τον εαυτό σας, για να πάρετε αποφάσεις ώστε να απαλλαγείτε από πρόσωπα και καταστάσεις το οποία μόνο βάρος είναι για εσάς πλέον, ώστε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές και να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα.

ΤΑΥΡΟΣ ( Η δικαιοσύνη)

Θα σας απασχολήσουν θέματα ορθότητας και δικαιοσύνης, τα οποία αφορούν κάποιες διαφορές με άτομα τα οποία συνεργάζεστε. Καλό θα ήταν όμως να αφήσετε τους συναισθηματισμούς και τον εγωισμό σας και να ακούσετε και  την γνώμη των ατόμων αυτών. Συμβιβασμοί μπορεί να προκύψουν σε θέματα νομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ ( Η δύναμη)

Με την ζωτικότητα και το πείσμα σας, θα μπορέσετε να αρπάξετε τις  ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.  Με το επικοινωνιακό σας ταπεραμέντο θα μπορέσετε να πείσετε άτομα με κύρος και να κατατροπώσετε και τους πιο σκληρούς σας αντιπάλους. Οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας χάρη στους λεπτούς χειρισμούς σας θα έχουν επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η αυτοκράτειρα)

Τώρα είναι ή ώρα να αφεθείτε στις απλές απολαύσεις της ζωής, να χαρείτε, να διασκεδάσετε, να πάρετε μέρος σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας και γίνετε εσείς δημιουργός της δική σας ζωής. Μία γυναίκα που είναι ή θα μπει στην ζωής θα σας εκφράσει έντονα αυτό που θέλει, το ταπεραμέντο της είναι φλογερό και μπορεί να γίνει δυνατή αντίπαλος για όποιον θελήσει να της πάρει αυτό που θεωρεί δικό της.

ΛΕΩΝ ( Ο κόσμος)

Τώρα όλοι σας οι στόχοι πραγματοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Ο έρωτας σας ανθίζει και θα αποφασίσετε να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια. Στα επαγγελματικά σας διανύετε την πιο δημιουργική σας ημέρα, όπου όλοι γύρω σας, σας αναγνωρίζουν και ζητούν την βοήθεια και τις υπηρεσίες σας. Και το κυριότερο είναι ότι μέσα σας θα νιώσετε την απελευθέρωση από τις άσχημες καταστάσεις που περάσατε τον τελευταίο καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ( Η σελήνη)

Σήμερα τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται για εσάς. Να προσέξετε τον υπερβολικό σας συναισθηματισμό γιατί κινδυνεύετε να χαθείτε σε ένα φανταστικό κόσμο ή θύμα συναισθηματικής αλλά και υλικής εξαπάτησης. Να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για σοβαρά θέματα, γιατί ο κίνδυνος εξαπάτησης είναι μεγάλος.

ΖΥΓΟΣ (Η εγκράτεια)

Κάποιο ταξίδι ή μία μετακίνηση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα εξέλιξη σας. Αποστάσεις θα πάρετε από κάποιες καταστάσεις για να εντοπίσετε τα κακώς κείμενα και να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις. Προσέξτε την δυσπιστία σας σε νέες προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί μπορεί να χάσετε τις ευκαιρίες για νέες επιτυχίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ( Ο θάνατος)

Διανύετε μία περίοδο  που τίποτα δεν πάει όπως θέλετε. Ο πόνος που νιώθετε δεν θα κρατήσει για πολύ. Κλείνετε έναν κύκλο για να ανοίξετε έναν άλλο με νέα ξεκινήματα σε πιο σταθερές βάσεις. Η ημέρα δεν ευνοεί τα αισθηματικά σας, όπου πρέπει να επανεξετάσετε τα πάντα. Θα βρεθείτε σε μία κρίσιμη φάση ή οποία θα σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια.

ΤΟΞΟΤΗΣ ( Η ιέρεια)

Δεν είναι ώρα για δράση αλλά για υπομονή και δεκτικότητα στα γεγονότα και στα θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Κρατήστε  τα σχέδια σας και τα χαρτιά σας κλειστά και λειτουργήστε με διπλωματικό τρόπο. Θα προβληματιστείτε από την στάση του προσώπου που σας ενδιαφέρει, γιατί άλλοτε σας δείχνει την αγάπη του και την τρυφερότητά του και άλλοτε σας ξαφνιάζει με την ψυχρότητα και την αποστασιοποίησή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ( Οι εραστές)

Αρμονία και ισορροπία θα έχετε σήμερα στα αισθηματικά σας, μετά από ένα διάστημα δισταγμών και αμφιβολιών για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Παρόλα αυτά καλείστε επίσης να λύσετε κάποια δικά σας διλλήματα. Από την μία θα νιώσετε ότι βρήκατε επιτέλους το άλλο σας μισό, και από την άλλη κάποια πρακτικά προβλήματα τα οποία πιθανόν να μην σας αφήνουν να απολαύσετε τον έρωτά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ( Το άρμα)

Με την δύναμη της θέλησης και της προσπάθειας το τελευταίο διάστημα, κατακτάτε τους στόχους σας  και θα κάνετε άλματα. Η επιτυχία είναι στο δρόμο σας και μάλιστα γρηγορότερα από ότι το περιμένατε. Ένα νέο πρόσωπο ενδέχεται να μπει στην  ζωή σας τώρα, το οποίο θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία σας. Τολμήστε ότι δεν έχετε τολμήσει μέχρι σήμερα.

ΙΧΘΥΣ ( Ο οίκος του θεού)

Δύσκολη ημέρα για εσάς σήμερα, κάποιες δυσάρεστες αποκαλύψεις θα σας προβληματίσουν και θα σας σοκάρουν. Είναι μία σοκαριστική αποκάλυψη, ίσως και κάπως βίαιη, η οποία όμως θα σας δείξει πως ότι μέχρι τώρα πιστεύατε ήταν ένα ψέμα, μία αυταπάτη. Αυτή όμως η ακραία κατάσταση θα είναι και η αφορμή για να ξαναχτίσετε ότι σήμερα γκρεμίζεται σε ποιο σταθερές βάσεις.