Τα ζώδια για σήμερα 30/10

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 30/10

Τα ζώδια για σήμερα 30/10

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 30/10 ξεκινά με τον Κριό..Θα αναδειχθείτε μέσα από μία συνεργασία και ιδιαίτερα αν δεν αφήσετε τον εγωισμό σας να σταθεί εμπόδιο. Καλή ημέρα για  δημόσιες σχέσεις όπου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας πορεία. Στην σχέση σας θα είστε περισσότερο απαιτητικοί  από τον/την σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Απρόβλεπτα γεγονότα που μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδια σας και να υποχρεωθείτε να ακολουθήσετε την ροή των γρήγορων αλλαγών. Ευνοείται η διεύρυνση των οριζόντων σας μέσα από ταξίδια και νέα προγράμματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ημέρα σύγχυσης αλλά και αναπροσανατολισμού σε ότι αφορά την σχέση σας και συνεργασίες. Αποφύγετε να κάνετε συμφωνίες γιατί δεν θα μπορέσετε να βασιστείτε σε πιθανούς συμμάχους. Θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις που θα είναι πέρα από κάθε έλεγχο, μπορεί να διαλύσουν και τις πιο σταθερές δεσμεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε περισσότερο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Θα θελήσετε να διευρύνετε την βάση σας σε αυτό που θεωρείτε ασφάλεια. Αυτό μπορεί να έχει σχέση με απόκτηση ή επέκταση ιδιοκτησίας. Αν αφήσετε τον εαυτό σας να έρθει σε επαφή με την δύναμη των συναισθημάτων σας, να είστε σίγουροι ότι θα ανταμειφτείτε.

ΛΕΩΝ

Να περιμένετε ένα μεγάλο κύκλο επαφών. Ευνοούνται επίσης και ταξίδια τα οποία αφορούν περισσότερο τα επαγγελματικά σας. Μην αφήσετε όμως τις παραφουσκωμένες ιδέες που αφορούν τον μέλλον σας, ή το προσωπικό σας κύρος να σας βγάλουν από την πορεία σας. Αίσθηση καθήκοντος θα νιώσετε σήμερα για την σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επαγγελματική σας σχέση με ένα συγκεκριμένο άτομο ή με μία ομάδα, θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σήμερα, όσον αφορά την επιτυχία ή την ολοκλήρωση ενός σχεδίου σας.  Ο συναισθηματικός σας κόσμος σήμερα θα είναι αρκετά ανεβασμένος.

ΖΥΓΟΣ

Ξαφνικές αλλαγές θα προκύψουν στα προσωπικά σας. Αν είστε ελεύθεροι θα κάνετε γνωριμία ή και σχέση με άτομο εντελώς διαφορετικό από εσάς. Εάν έχετε δεσμό θα νιώσετε την ανάγκη για μία ανανέωση μέσα στην σχέση σας. Αν ο δεσμός σας έχει σημασία για εσάς θα πρέπει να κάνετε κάτι για να το δείξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή ημέρα για να εκθέσετε τα σχέδια σας, στους συνεργάτες σας ή και στους ανωτέρους σας. Έχετε την ικανότητα να παίρνετε αυτό που θέλετε. Οι δημόσιες σχέσεις και ίσως  κάποια προγράμματα που θα χρειαστεί να μπείτε θα φέρουν και αυτά την επιτυχία. Αν έχετε κάποια νομικά θέματα που αφορούν περισσότερο τα οικονομικά σας. Θα αναγκαστείτε να τα αντιμετωπίσετε σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μπορείτε πραγματικά διευρύνετε τις γνώσεις μέσα από τις επαφές σας με φίλους. Θα συναντήσετε ανθρώπους που θα εκτιμήσετε για τον τρόπο σκέψεις της και την βοήθεια που θα λάβετε θα μπορέσετε να μεγαλώσετε το δίκτυο των επαφών σας, για αυτό σιγουρευτείτε  ότι μπορείτε να απαντάτε σε τηλέφωνα, τα κομπιούτερ και κάθε είδους επικοινωνίας. Ίσως σας προταθεί και ένα ταξίδι είτε έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας, είτε με τα προσωπικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να προκύψουν κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις που θα σας αναγκάσουν να κάνετε κάποιες αλλαγές, μπορεί να θελήσετε να εξετάσετε καλλίτερα τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ώστε να έχετε μεγαλύτερη ελευθερία και ανεξαρτησία. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα που μπορεί να συμβούν με το πρόσωπο με το οποίο σχετίζετε ίσως γιατί χρειάζεστε μία δόση από κάτι πιο συναρπαστικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε σήμερα γιατί υπάρχει κίνδυνος να μπλέξετε σε διαφωνίες αφού σπάνια θεωρείτε ότι κάνετε λάθος. Δώστε χρόνο  στους γύρω σας να εκφραστούν και αυτοί χωρίς να διακόπτετε και σταματήστε την κριτική και τις διαφωνίες γιατί αλλιώς θα χάσετε το δίκιο σας. Δεν είναι ανάγκη να λέτε πάντοτε στους άλλους αυτό που έχετε στον νου σας.

ΙΧΘΥΣ

Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε περισσότερο τις ευκαιρίες που τώρα σας παρουσιάζονται. Θα νιώσετε μία τρομερή διέγερση της φαντασίας σας αυτήν την εποχή και αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το καλό σας, αν θέσετε την φαντασία σας στην υπηρεσία κάποιας δημιουργικής δουλειάς.