Τα ζώδια για σήμερα 16/10

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 16/10

Τα ζώδια για σήμερα 16/10

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 16/10 ξεκινούν με τον Κριό..Πολύ δύσκολη μέρα στα επαγγελματικά, πολύ φόρτος και έντονη προσπάθεια. Σύγκρουση με σύντροφο ή συνεργάτη λόγω νεύρων. Ψυχραιμία.

ΤΑΥΡΟΣ

 Σήμερα αρκετοί κάνετε μια κοντινή απόδραση με το σύντροφο σας και περνάτε ευχάριστα.  Οι Ταύροι των πρώτων ημερών αντιμετωπίζετε ένα νομικό θέμα .

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Πολλοί Δίδυμοι θα αντιμετωπίσετε προβλήματα από το φιλικό  σας περιβάλλον για την συμπεριφορά του συντρόφου σας. Έντονες συζητήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Προσέξτε σήμερα στον εργασιακό χώρο το συναισθηματισμό σας και μην παρασυρθείτε σε υπερβολές. Περνάτε ευχάριστες ρομαντικές στιγμές με το σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ

Αρκετά ανήσυχοι είστε σήμερα και διοχετεύετε την ενέργεια σας στον εργασιακό χώρο. Κάποιοι αντιμετωπίζετε ένα μικρό θέμα υγείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πάθος κυριαρχεί στις ερωτικές σας σχέσεις σήμερα. Υπάρχουν όμως και στιγμές ζήλιας και υπερανάλυσης προς το πρόσωπο του συντρόφου.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομική βοήθεια σας ζητείται από πρόσωπο της οικογενείας σας και μάλλον τη δίνετε. Αρκετό άγχος για θέματα του ακινήτου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συναντήσεις με αδέρφια για σοβαρές συζητήσεις που αφορούν προβλήματα του παρελθόντος, έχουν θετικά αποτελέσματα και βελτιώνουν τις σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αγορές σας σήμερα. Συζήτηση με φίλο για οικονομικά θέματα καταλήγει σε έντονη διαφωνία. Να είστε πιο διαλλακτικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Αρκετά συναισθηματικοί  και με πολύ ευχάριστη ψυχολογία σήμερα. Τάση για κοντινές αποδράσεις και διασκέδαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είστε υπερβολικά συναισθηματικοί και φόβοι του παρελθόντος επιστρέφουν. Νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε περισσότερα. Μην κάνετε τόσο αυστηρή αυτοκριτική.

ΙΧΘΥΣ

Κοινωνική υποχρέωση σας πιέζει ασφυκτικά σε χρόνο λόγω φορτωμένου προγράμματος. Θα περάσετε όμως πολύ ευχάριστα και θα συναντήσετε ανθρώπους που έχετε να δείτε χρόνια.