Τα ζώδια για σήμερα 29/3

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 31/10

Τα ζώδια για σήμερα 31/10

Τα ζώδια για σήμερα 31/10 ξεκινά με τον Κριό..Η δυναμική συμπεριφορά σας, σήμερα όσον αφορά την διεύρυνση των πνευματικών σας οριζόντων θα σας φέρει επιτυχία στα επαγγελματικά σας χρησιμοποιώντας την πειθώ σας. Θα συναντήσετε ανθρώπους που θα τους πείσετε για τις απόψεις σας. Η εκπαίδευση, τα ταξίδια και οι πληροφορίες σχετικά με θέματα που θα σας απασχολήσουν ευνοούνται. Πολλά προβλήματα σε προσωπικό επίπεδο μπορούν να ξεπεραστούν αν δείξετε προθυμία να ακούσετε τους άλλους και αν αποφύγετε να είστε προκλητικοί, συναρπαστικοί και επιθετικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Να προσέξετε σήμερα γιατί θα έχετε μία έντονη και ασταθή αύρα και ίσως κατά  την διάρκεια της ημέρας να βρεθείτε στα πρόθυρα νευρικής κρίσης! Σαν αποτέλεσμα οι άνθρωποι γύρω σας να νιώσουν αβεβαιότητα  για ότι λέτε και ότι πράττετε, καθώς θα αισθανθούν ότι όλα μπορεί να συμβούν. Έτσι θα ήταν φρόνιμο να ηρεμήσετε σε ότι αφορά τις απόψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αφήστε το μυαλό σας ελεύθερο να ενεργήσει χωρίς εξωτερικές παρεμβολές. Επειδή είστε ευαίσθητοι σε αυτό που λέμε πνευματική μόλυνση (κουτσομπολιά και την επιφανειακότητα των άλλων). Μπορείτε όμως να κάνετε σχέδια και να σκεφτείτε πολλές ιδέες που θα σας φέρουν επιτυχία στα επαγγελματικά σας. Ειδικά εάν ασχολείστε με την διαφήμιση ή στον τομέα της επικοινωνίας. Σε ότι αφορά την σχέση  σας σημαντικό για εσάς θα ήταν ο/η σύντροφός σας να σας άφηνε κάποια στιγμή μόνο/η. Προσέξτε όμως τον τρόπο που θα το εκφράσετε γιατί μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επαγγελματική ασφάλεια και θέματα οικονομικά θα σας πιέσουν πολύ και θα αισθάνεστε μία έντονη ώθηση για να ξεπεράσετε τα προβλήματα αυτά. Παρόλα αυτά όμως να περιμένετε αρκετές δυσκολίες. Η ατμόσφαιρα στο εργασιακό σας χώρο ίσως είναι κάπως βαριά, εξαιτίας μίας γυναίκας μεγαλύτερης ηλικίας η οποία θα προσπαθήσει να σας επιβάλλει την δύναμή της. Φερθείτε με ωριμότητα γιατί έτσι θα χειριστείτε καλλίτερα τις καταστάσεις και σε προσωπικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Η ημέρα σας χαρακτηρίζεται από συναισθηματική ανησυχία και κάποιες απρόβλεπτες αλλαγές, που θα επηρεάσουν έντονα το περιβάλλον σας. Ίσως προκύψουν κάποια γεγονότα που θα σας ταρακουνήσουν συναισθηματικά. Στην πραγματικότητα έχετε μεγάλη ανάγκη για αλλαγή, μπορεί να σκεφτείτε να μετακομίσετε ή ακόμα και να το κάνετε. Αρκεί να ξεφύγετε έστω και προσωρινά από το περιβάλλον που τώρα πια δεν πολλά για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να περιμένετε προβλήματα με τις επικοινωνίες και καθυστερήσεις όσον αφορά σχέδια ή διευθετήσεις για ταξίδια. Υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια. Διαβάστε τα ψηλά γράμματα εάν χρειαστεί να υπογράψετε συμβόλαια. Χρειάζεται να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε συζητήσεις με τον/την σύντροφο σας. Θα δείτε ότι πράγματα ότι υπάρχουν θέματα που πρέπει να βρείτε λύσεις από κοινού.

ΖΥΓΟΣ

Χρησιμοποιήστε την ικανότητα σας  να προσεγγίσετε τους ανθρώπους γύρω σας με ζεστασιά. Η διπλωματικότητα σας μπορούν να χρησιμεύσουν σήμερα σε διάφορους τομείς. Μπορείτε να τα καταφέρετε πάρα πολύ καλά με την πειθώ σας αλλά και με την γοητεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσέξτε πάρα πολύ σήμερα την τάση σας να παρερμηνεύσετε ή να παρανοείτε τις πράξεις ανθρώπων με επιρροή. Οι πιθανές συγκρούσεις με αυτούς τους ανθρώπους μπορεί να υποσκάψουν την επαγγελματική σας πορεία. Υπάρχει επίσης η τάση για προβολή προσωπικών συμπεριφορών και απόψεων στο πρόσωπο του/της συντρόφου σας, που θα τον/την κάνουν να αισθανθεί άβολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σας δίνεται η ευκαιρία με τα κομμάτια πληροφοριών που θα μαζέψετε από εδώ και από εκεί για να φτιάξετε ένα ενιαίο σύνολο, ώστε να καταλάβετε την σημασία αυτών που σας περιβάλλουν. Είναι κατάλληλη μέρα να αρχίσετε να κινείστε και να αφήσετε το μυαλό σας να γονιμοποιηθεί από τις επαφές σας με μια μεγάλη ποικιλία ανθρώπων. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να χάσετε την αίσθηση του μέτρου! Ειδικά αν έχετε την τάση να ανησυχείτε ή να φαντάζεστε άσχημα πράγματα. Για αυτό θα ήταν καλλίτερα να κατευθύνετε τις σκέψεις σε δημιουργικά κανάλια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας δοθεί ή ευκαιρία να λασκάρετε κάποια από τα δεσμά που σας περιορίζουν. Ένας περιοριστικός τρόπος μπορεί να αντικατασταθεί «αρπάζοντας» νέες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Ξεπεράστε όμως μία αίσθηση ανικανότητας ή και κατωτερότητας σε ότι έχει σχέση με τις ικανότητες σας. Ανανεώστε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Σκληρή δουλειά αλλά και επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι ώρα να κινητοποιήσετε τις εφεδρείες των δυνάμεων σας και τις θέλησης σας και να κυνηγήσετε τους στόχους σας με μία έντονη αποφασιστικότητα. Βέβαια πρέπει  να περιμένετε αντιστάσεις από ηλικιωμένους ανθρώπους ή ανθρώπους με επιρροή. Προσπάθεια, στρατηγική, και σκληρή δουλειά είναι η λύση για τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα.

ΙΧΘΥΣ

Να προσέξετε πολύ σήμερα γιατί ο ιδεαλισμός και τα οράματά σας έχουν κορυφωθεί κι αυτό μπορεί να σας «δεσμεύσει» στο να έχετε την τάση να θέσετε τις ελπίδες σας πάνω σε μία σαπουνόφουσκα που στο τέλος θα σπάσει. Ακούστε την φωνή της λογικής και δουλέψτε για την εκπλήρωση των πραγματικών σας στόχων.