Τα ζώδια για σήμερα 1/11

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 1/11

Τα ζώδια για σήμερα 1/11

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 1/11 ξεκινά με τον Κριό….Συναντήσεις, συμφωνίες, επαγγελματικού και προσωπικού τύπου, θα έχουν αίσιο αποτέλεσμα. Αν χρειαστεί να συμβιβαστείτε, να το κάνετε. Τα οφέλη είναι πολύ μεγαλύτερα, αν κάνετε «το κοροΐδο»

ΤΑΥΡΟΣ

Όμορφες στιγμές στο οικογενειακό περιβάλλον, ανανεώνουν τις διαπροσωπικές σχέσεις και γεμίζουν τις μπαταρίες σας. Ένα πρόσωπο, συγγενικό, χρειάζεται τη συμπαράστασή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές επικοινωνίες, πολλές συζητήσεις, συμφωνίες αλλά και μετακινήσεις. Ένα ταξίδι που θέλατε εδώ και καιρό να κάνετε, τώρα είναι η ώρα. Ευνοούνται θέματα σπουδών και επιμόρφωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε άνοδο τα οικονομικά σας. Σας δίνεται σήμερα η ευκαιρία να επιτύχετε στις επιδιώξεις σας. Ένας συνεργάτης, σας δηλώνει ότι είστε πολύτιμο «εργαλείο» στη δουλειά και αυτό σας δίνει ικανοποίηση.

ΛΕΩΝ

Έντονος συναισθηματισμός και αναπόληση του παρελθόντος. Τρυφερά συναισθήματα απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους. Εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας για το πρόβλημα ενός προσφιλούς σας προσώπου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευαισθητοποιημένος ο ψυχισμός σας. Έντονη έλξη προς θρησκευτικά και κοινωνικά θέματα. Κοινωνική ευαισθησία. Θέλετε να βοηθήσετε τους πάσχοντες και σπεύδετε να το κάνετε. 

ΖΥΓΟΣ

Ανάμεσα σε φίλους, θα περάσετε τη μέρα σας. Κάποια φιλική σχέση, έχει μεγάλες πιθανότητες να εξελιχθεί σε ερωτική, κάτι που σας δίνει μεγάλη χαρά και πραγματοποιεί ένα όνειρό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κανείς δεν θα μείνει ασυγκίνητος από τις επιδόσεις σας στη δουλειά. Καταξίωση και αναγνώριση των ικανοτήτων σας, σας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Θέληση για την επίτευξη περισσότερων στόχων 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ταξιδιάρικη η διάθεσή σας, ίσως και να νιώθετε τόσο πιεσμένοι από την καθημερινότητα που επιθυμείτε να τα αφήσετε όλα πίσω σας και να φύγετε. Μια εκδρομή, θα ήταν ό,τι καλύτερο σ’ αυτή τη φάση

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε ανεβασμένοι ερωτικά και θέλετε να παίξετε με την αγάπη, ο Κρόνος όμως, στο ζώδιό σας, σας κόβει τη φόρα. Αποκαλύψεις των «μουλωχτών» κινήσεών σας, σας φέρνει υπόλογους μιας ερωτικής απάτης. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συμφωνίες και συνεργασίες στο προσκήνιο αλλά και σχέσεις με τα θέματά τους. Η μέρα είναι γεμάτη δραστηριότητα. Ό,τι υπογράψετε σήμερα θα έχει μακροπρόθεσμα οφέλη. 

ΙΧΘΥΕΣ

Αυξημένη ένταση και στρες, δημιουργεί την ανάγκη για ξεκούραση. Μην αμελείτε τα χρόνια προβλήματα υγείας σας και προσπαθήστε να δουλεύετε με λιγότερη ένταση.