Τα ζώδια για σήμερα 20/11

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 21/10

Τα ζώδια για σήμερα 21/10

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 21/10 ξεκινούν με τον Κριό..Επαγγελματικά μπορείτε να εκφράσετε τις απόψεις σας και τα θέλω σας με έναν μοναδικό τρόπο έτσι ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Προσέξτε όμως να μην είστε τόσο προκλητικοί και σκανδαλιστικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα ασχοληθείτε αρκετά σήμερα με διευθετήσεις οι οποίες αφορούν το δημόσιο και την γραφειοκρατία. Προσέξτε λίγο θα υγεία σας. Μία αδιαθεσία θα σας χαλάσει την ημέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εμπλέκεστε σε ένα δίκτυο επαφών σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Εάν  εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας ταπεραμέντο θα γίνεται το πρόσωπο της ημέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία σας κάνουν να νιώθετε ότι Ασχοληθείτε περισσότερο σε κάποια συναισθηματικά βρίσκεστε σε συναισθηματικό αδιέξοδο. Προσπαθήστε να την χρυσή τομή επικοινωνίας με το ταίρι σας, αλλά και με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε.

ΛΕΩΝ

Η ικανοποίηση έρχεται μέσω της αυτογνωσίας! Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει δημιουργικά τολμήματα ή τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσετε τα άτομα που σας περιβάλλουν, προκειμένου να εκφράσετε την προσωπική σας άποψη. Δεν είναι καλή ημέρα για νέα εγχειρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε άνετα και με σαφήνεια να εκφράσετε τις προσδοκίες σας και τις φιλοδοξίες σας σε ένα άτομο που έχει άμεση σχέση με άτομα κύρους ή εξουσίας. Η κοινωνική σας καταξίωση θα σας φέρει την επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ

 Οι κοινωνικές επαφές για εσάς σήμερα έχουν τόση προτεραιότητα που ο/η σύντροφός σας μπορεί να νιώσει ότι τον/την αποφεύγετε ή ότι αποφεύγετε την συναισθηματική προσέγγιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως προτιμήσετε για σήμερα τον δικό σας εσωτερικό κόσμο, όπου οι αισθητικές σας αξίες θα μπορέσουν να Ίσως προτιμήσετε για σήμερα τον δικό σας εσωτερικό εκφρασθούν μόνο για το δικό σας όφελος. Μπορεί να έχετε υλικές απολαβές από την δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές αλλαγές και κάποιο ταξίδι ή ταξίδια στο εξής θα φέρουν βαθιές αλλαγές μαζί με την διεύρυνση των οριζόντων σας. Ίσως σας γίνει πρόταση για δουλειά στο εξωτερικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι σοφό να χειριστείτε την πιθανή κρίση στην σχέση σας στέλνοντας τελεσίγραφα. Είναι απαραίτητο να το ξεπεράσετε και να ακούσετε τον/την σύντροφό σας, αν θέλετε να απολαύσετε μία ωραία και ζεστή σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η δυναμική σας συμπεριφορά όσον αφορά συναντήσεις ή επικοινωνίες με πρόσωπα στον ευρύτερο επαγγελματικό σας χώρο, θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, όπου θα σας φέρει μελλοντική επιτυχία. Άλλωστε είστε σκληροί διαπραγματευτές.

ΙΧΘΥΣ

Προσπαθήστε να αποφύγετε τα αρνητικά συναισθήματα για τις πιθανότητες ότι μπορεί να στραφούν εναντίον σας. Αυτό θα συμβεί μόνο γιατί δυσκολεύεστε να θέσετε αυτά που εσείς μπορείτε να κάνετε για τους άλλους. Καλό θα ήταν να βάλλετε όρια, στον εαυτό σας και στους άλλους.