Τα ζώδια για σήμερα 15/10

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 15/10

Τα ζώδια για σήμερα 15/10

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 15/10 ξεκινούν με τον Κριό..Ιδιαίτερα πολυάσχολοι με θέματα εργασιακά άλλα και πολύ γραφειοκρατία πράγμα που σας σπάει τα νεύρα. Συζητήσεις με τους γονείς σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Συζήτηση με το σύντροφο για το αν θα πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο άμεσο μέλλον ή όχι. Καλή εμπορική συμφωνία με πρόσωπο από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα η κρίση σας λειτουργεί εξαιρετικά και παίρνετε μια απόφαση  που λύνει οριστικά ένα θέμα χρέους. Αναζωπύρωση παλαιού αισθήματος εντός του χώρου εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου φαίνεται ότι σήμερα ζουν μια πολυπόθητη επανασύνδεση. Οι δεσμευμένοι διασκεδάζουν σε ένα παλιό στέκι.

ΛΕΩΝ

Υπάρχει ευχάριστη εξέλιξη σε ότι αφορά ένα οικογενειακό θέμα ή το ακίνητο σας. Στον εργασιακό χώρο μπαίνουν αρκετά πράγματα σε σειρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σοβαρές συζητήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο για το άμεσο μέλλον. Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου κάνετε γνωριμία με πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας.

ΖΥΓΟΣ

 Πολλοί  Ζυγοί θέλετε να ασχοληθείτε σήμερα με την τακτοποίηση του σπιτιού σας άλλα εξωγενείς παράγοντες δεν σας αφήνουν στο βαθμό που επιθυμείτε

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετά έξοδα που προκύπτουν σήμερα και κάποια έχουν σχέση με τα οχήματα σας , είναι λογικό να σας νευριάσουν αφού οι μετακινήσεις σας δυσκολεύουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είστε αρκετά στενάχωροι με τα οικονομικά σας ειδικά το πρωί. Κατά τη διάρκεια της ημέρας τα πράγματα στρώνουν και μπαίνουν κάποια χρήματα στο πορτοφόλι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι δυσκολίες και η πτώση της δουλειάς σήμερα σας ρίχνουν την ψυχολογία .Ασχολείστε με την περιποίηση του εαυτού σας και αυτό σας φτιάχνει τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα έχετε τάσεις απομόνωσης άλλα καλές επαγγελματικές εξελίξεις σας υποχρεώνουν σε εξωστρέφεια. Συνάντηση με πρόσωπο κύρους.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα αφιερώνετε πολύ χρόνο σε φιλίες που διαρκούν εδώ και πολλά χρόνια και λόγω υποχρεώσεων τις έχετε παραμελήσει. Αδιαθεσία νιώθετε βραδινές ώρες.