Τα ζώδια για σήμερα 13/3

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 29/01

Τα ζώδια για σήμερα 29/01

 

ΚΡΙΟΣ

 

Τα ζώδια για σήμερα 29/01 ξεκινά με τον Κριό..Με το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, θα έχετε να αντιμετωπίσετε μία ημέρα έντασης ή κάποιων απρόσμενων αλλαγών οι οποίες θα γίνουν αισθητές στην οικογενειακή ζωή ή στην καριέρα σας. Παρόλα αυτά εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις  για να φέρετε αυτές τις αλλαγές στα μέτρα σας. Είναι ώρα να κινητοποιήσετε τις εφεδρείες των δυνάμεων σας, της θέλησης σας και να κυνηγήσετε τους στόχους. Πρέπει όμως να περιμένετε αρκετή αντίσταση κυρίως από ηλικιωμένα άτομα ισχύος. Στα ερωτικά σας μπορεί να υπάρχει μία απροθυμία πρωτοβουλιών, από τον φόβο πιθανής απόρριψης.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Αποπνέετε μία μαγνητική αύρα η οποία θα δώσει έμπνευση στους ανθρώπους που θα έρθουν σε επαφή μαζί σας. Προσέξτε όμως γιατί ο πιεστικός σας λόγος και η ισχυρογνωμοσύνη σας θα τους κάνουν να νιώσουν δυσφορία. Κάποιες δραστικές αλλαγές κυρίως στην συνείδησή σας μπορεί να κάνουν το έδαφος να υποχωρεί κάτω από τα πόδια σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Το μισό τετράγωνο Ερμή – Αφροδίτης, ενισχύει το επικοινωνιακό σας ταλέντο και διπλωματία σας, θα τα πάτε πολύ καλά στις επαφές σας με συνεργάτες και με άτομα κύρους. Έτσι μπορείτε να φθάσετε σε συμφωνίες, εφόσον είστε πρόθυμοι να ακούτε τους άλλους και η προσπάθεια σας να μην τους αποξενώσετε με παρορμητικές παρατηρήσεις. Καθώς τα πνευματικά σας ερεθίσματα είναι τόσο σημαντικά για εσάς, μπορεί να βαρεθείτε με τον/την σύντροφό σας, για κάποιους/ες από εσάς αυτό να σημαίνει μία τάσης σας να κάνετε παράλληλη σχέση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Κάποιες έντονες αναταραχές ή συγκλονιστικές αποκαλύψεις μπορεί να αλλάξουν την μέχρι τώρα πορεία σας. Θα αναγκαστείτε να πάρετε κάποιες σκληρές αποφάσεις ώστε να διασφαλίσετε την προσωπική σας ασφάλεια. Αν και οι απώλειες (επαγγελματικές, συναισθητικές) δεν σας είναι κάτι άγνωστο, αλλά από την άλλη δεν έχετε την δυσκολία να γυρνάτε την πλάτη στο παρελθόν και να ξεκινήσετε από την αρχή.

ΛΕΩΝ

 

Προσέξτε την τάση σας να ταυτίζεστε έντονα με ότι λέτε και μπορεί να πληγωθεί η περηφάνια σας, αν νιώσετε ότι θα σας αγνοήσουν ή ότι θα σας παρεξηγήσουν. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γίνετε πιεστικοί και ίσως να μην έχετε την δυνατότητα να ακούτε και τους άλλους ή ότι σκέφτονται. Σαν αποτέλεσμα να τους δώσετε να καταλάβουν ότι είστε υποκειμενικοί και ότι ξοδεύετε αρκετό χρόνο μιλώντας για τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Προκαλείτε μία ρωμαλέα εντύπωση και οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να νιώσουν νευρικά. Τα άτομα όμως που σας γνωρίζουν καλά εκτιμούν την ευθύτητά σας, αλλά αυτοί που είναι κάπως πιο πράοι και ευαίσθητοι θα κοιτάξουν να σας αποφύγουν, αν και δεν σας νοιάζει καλό θα ήταν να δώσετε προσοχή. Προσέξτε ιδιαίτερα σήμερα το πείσμα που θα σας κάνει πιο παράτολμους να έχετε την τάση για ατυχήματα.

ΖΥΓΟΣ

 

Η σύνοδος Δία – Αφροδίτης σας βάζει σε μία πολύ τυχερή ημέρα ή και περίοδο, δεν θα μπορέσετε να βρείτε καλύτερη περίοδο από τώρα. Άνθρωποι γύρω σας με επιρροή – ειδικά γυναίκες – μπορούν να σας καθοδηγήσουν προς την επιτυχία και τα οικονομικά σας θα σημειώσουν άνοδο. Αν έχετε κάποιο δεσμό θα νιώσετε έντονα την ανάγκη σας να δώσετε και να πάρετε αγάπη. Είναι καλή ημέρα επίσης για οργανώσετε κάποιο ταξίδι ή μία μετακίνηση. Αν αναζητάτε σύντροφο θα κάνετε γνωριμία με άτομο που έχει ή είναι από το εξωτερικό, ή ακόμα από διαφορετικό πνευματικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Στα επαγγελματικά σας πρέπει να εξετάσετε τι συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια των γεγονότων και των καταστάσεων. Προσέξτε τις συναλλαγές σας με τον νόμο, την εφορία, καθώς μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους που μπορεί να σας εξευτελίσουν (συναισθηματικά, οικονομικά). Χρειάζεται δύναμη και αποφασιστικότητα για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις που μοιάζουν να έχουν ξεφύγει από τον έλεγχό σας. Στα ερωτικά σας προσέξτε  την ζήλια σας η οποία μπορεί να φθάσει σαν παράνοια με αποτέλεσμα να υποστείτε την απώλεια του/της συντρόφου σας (χωρισμός).

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Με το ενάμισι τετράγωνο Σελήνης – Άρη, εάν στην δουλειά σας πρέπει να συναλλάσσεστε με το κοινό, θα έχετε πολλά προβλήματα. Εκτός κι αν πρέπει να αντιμετωπίσετε τους άλλους με σκοπό να διεκπαιρεώσετε υποθέσεις χωρίς να υπάρχει ανάγκη από διπλωματία. Παρόλα αυτά υπάρχει η τάση να δημιουργήσετε μία ατμόσφαιρα έντασης γύρω σας και αυτό γιατί σας ενοχλεί πολύ η κριτική που μπορεί να ασκήσουν επάνω σας. Μπορεί να εκδηλωθεί μία μορφή αντιπαράθεσης στα προσωπικά σας κυρίως εάν νιώσετε ότι ή όπου απειλείται το Εγώ σας και η συναισθηματική σας ασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Μπορεί να έχετε αύξηση στα οικονομικά σας εάν ασχολείστε με θέματα ιδιοκτησίας (σπίτια – γη). Θα κάνετε δυνατές σχέσεις μέσα από τις επαγγελματικές – επιχειρηματικές σας συναλλαγές και οι άλλοι θα σας κρίνουν αξιόπιστο/η. Επίσης οι οικογενειακές αξίες θα έχουν προτεραιότητα σήμερα, και δεν θα κάνετε κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο την οικογενειακή σας ασφάλεια. Έντονη θα είναι επίσης η ανάγκη σας να φέρετε αρμονία και μία ατμόσφαιρα αγάπης στην σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Οι καλοί σας τρόποι και η διπλωματία σας εντυπωσιάζουν σήμερα. Επίσης θα τα πάτε καλά με ένα δίκτυο επαφών και με τις συναλλαγές με του συνεργάτες σας. Θα φθάσετε σε κάποιες συμφωνίες με οικονομικό κέρδος, γιατί θα είστε πρόθυμοι να ακούτε τους συνομιλητές σας, χωρίς να τους απομονώνετε επιβάλλοντας τους πεισματικά τις θέσεις σας. Έντονη η τάση σας για φλερτ! Αν έχετε σχέση προσέξτε μην το αντιληφθεί ο/η σύντροφός σας γιατί τότε η κατάσταση θα ξεφύγει από τον δικό σας έλεγχο.

ΙΧΘΥΣ

 

Το μισό τετράγωνο Ουρανού – Ποσειδώνα μπορεί να σας φέρει μπροστά σε κάποιες δραστικές αλλαγές που θα προκύψουν καθώς εσείς επιδιώκετε να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας και μπορεί να θελήσετε να εγκαταλείψετε τις σταθερές δομές που έχετε οικοδομήσει ώστε να ακολουθήσετε τα ιδανικά σας. Μπορεί όμως να εξαπατηθείτε από την γοητεία χαρισματικών προσωπικοτήτων γι’ αυτό προσέξτε!