Τα ζώδια για σήμερα 6/2

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 6/2

Τα ζώδια για σήμερα 6/2

 

ΚΡΙΟΣ

 

Τα ζώδια για σήμερα 6/2 ξεκινά με τον Κριό..Θα βρεθείτε ανάμεσα σε κόσμο και θα κάνετε πολλές χρήσιμες επαφές. Προσέξτε όμως, γιατί μπορεί να παραπλανηθείτε από αυτά που σας υπόσχονται, κυρίως σε ό,τι αφορά στα χρηματο-οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

 

Επαγγελματική καταξίωση και νίκη απέναντι στους ανταγωνιστές. Κανείς δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει την αξία σας. Αρκεί να αναγνωρίσετε και σεις στον εαυτό σας, τις ικανότητες και τα ταλέντα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Η διάθεσή σας, δεν είναι για τις καθημερινές δουλειές και τη ρουτίνα. Αυτό που θέλετε είναι να φύγετε μακριά απ’ όλα αυτά. Ένα ταξίδι σε έναν προορισμό της αρεσκείας σας είναι πιθανό. Ευνοούνται θέματα σπουδών και εξωτερικού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Ερωτική η διάθεσή σας και το ταίρι σας διαθέσιμο. Αν είστε μόνοι και αναζητάτε έναν σύντροφο, οι πιθανότητες να κάνετε μια νέα γνωριμία, είναι μεγάλες. Αρκεί να παραμερίσετε τους ενδοιασμούς σας και να δείξετε εμπιστοσύνη.

ΛΕΩΝ

 

Συνεργασίες, συνεταιρισμοί, φιλίες και σχέσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα αλλά χρειάζεται και η δική σας συμβολή για να ευοδωθούν και να εξελιχθούν προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Το μεγάλο άγχος σας, δημιουργεί διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα, που θα πρέπει να κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να ξεφορτωθείτε. Και η αλήθεια είναι ότι αν δεν ηρεμήσετε, μάλλον θα ταλαιπωρηθείτε.

ΖΥΓΟΣ

 

Ένα γυναικείο πρόσωπο θα σας δώσει μεγάλη χαρά σήμερα. Αν είστε γυναίκα, μέσω του προσώπου αυτού θα κάνετε μια καινούρια γνωριμία, με εξαιρετικές προοπτικές. Αν είστε άντρας, στο πρόσωπο αυτής της γυναίκας θα βρείτε ένα μελλοντικό ταίρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Η οικογένεια αποκτά ιδιαίτερη σημασία για σας σήμερα. Τα πρόσωπα δε, που την απαρτίζουν έρχονται κοντά σας να βοηθήσουν στα προβλήματά σας. Μην αποφεύγετε τις υποχρεώσεις σας απέναντι στα οικογενειακά ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Επικοινωνιακή δυστοκία σήμερα σε όσους ασχολούνται με τις επικοινωνίες. Προσπαθήστε να κάνετε τη δουλειά σας με χρήση των απολύτως απαραίτητων μέσων και μην επιζητάτε το παραπάνω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Συμμαζεύετε τα οικονομικά σας και τίποτα δεν μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή. Με σύνεση και προσοχή, συγκεντρωμένοι στο στόχο, θα καταφέρετε να ορθοποδήσετε σε αρκετά μεγάλο βαθμό από σήμερα και μετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Ευαισθητοποιημένοι απέναντι στις καταστάσεις, στα γεγονότα και στους ανθρώπους. Υψηλά ιδανικά, ανθρωπιστικά ιδεώδη, δικαιώνουν τη φήμη σας τόσο απέναντι στους φίλους όσο και στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο

ΙΧΘΥΕΣ

 

Η ψυχολογία σας πεσμένη, πιστεύετε ό,τι θέλετε να πιστεύετε, και είτε ηθελημένα, είτε ακούσια, παραπλανείτε τους πάντες γύρω σας. Το ίδιο θα συμβεί, κι αν δώσετε πίστη, στα λόγια αυτών που σας υπόσχονται «λαγούς με πετραχήλια».